Garmin Tactix 7 Pro

Garmin Tactix 7 Pro er et ekstemt holdbart multisport- og outdoorur med indbyggetsoloplader, ridsefast safirglas og taktiske funktioner til militært brug. Uret bygger på Fenix 7X men tilføjer en række fede ekstrafunktioner og forbedringer. 

 

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
010-02704-11
Ean
753759288808
Pris pr stk 8.589,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 10.099,00 DKK
Produktbeskrivelse

I kassen medfølger:

 • Garmin Tactix 7 Pro med sort nylonrem
 • 1 stk. sort silikonerem
 • USB data/ladekabel
 • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!) 

Garmin Tactix 7 Pro er femte generation i Garmin Tactix-serie. Tactix 7 Pro er et ekstemt holdbart outdoor- og multisportsur med taktiske funktioner til militært brug. Uret har en imponerende holdbarthed og er testet efter amerikanske militærstandarder, MIL-STD810, for vand, støv og slag.

Garmin Tacxtix 7 Pro erstatter Tactix Delta som toppen af poppen indenfor holdbare outdoor- og militærure. 

Tactix 7 Pro lanceres i samme periode som Fenix 7-serien, og urene minder rigtigt meget om hinanden. Tactix 7 er baseret på et Fenix 7X, som har fået tilføjet nogle ekstra funktioner og et lidt mere råt design. 

Derfor giver det også bedre mening at sammenligne Tactix 7 Pro med Fenix 7X, frem for at sammenligne Tactix 7 Pro med den forrige version, Tacx Delta. Der er nemlig en verden til forskel på Tactix 7 Pro og Tactix Delta, da Tactix 7 Pro har fået alle de nye funktioner og forbedringer, som blev introduceret sammen med hele Fenix 7-serien. 

Forskellen på Garmin Tacxtix 7 Pro og Garmin Fenix 7X

Følgende funktioner har Tactix 7 Pro, som Fenix 7X IKKE har.

 • Stealth tilstand (stopper med at lagre og dele position og slukker for al trådløs kommunikation)
 • Night vision tilstand (kan ses med night vision briller)
 • Kill Switch (slet alt brugerhukommelse i uret med ét tryk)
 • Grønt lommelygtelys (virker med night vision briller)
 • Aktivitetsprofil til jagt
 • Vejrudsigt til fly, herunder NEXRAD, METAR og TAF radardata
 • Navigation til fly
 • Bagside af urkassen i titanium
 • Råt Tactix design

Udover ovenstående funktioner har Tactix 7 Pro alle funktionerne fra Fenix 7X, herunder kort, navigation, musikafspiller, kontaktløs betaling og tonsvis af sports- og outdoor-funktioner.

Med Garmin Tactix 7 Pro får du

 • Touchdisplay med ridsefast safirglas
 • Indbygget soloplader i displayet
 • 2 remme medfølger - holdbar sort nylonrem samt sort silikonerem
 • Batterilevetid på op til 37 dage som smartwatch og aktivitetsmåler
 • Batterilevetid på op til 122 timer med GPS
 • Kort og navigation
 • Indbygget musikafspiller med Spotify
 • Garmin Pay kontaktløs betaling
 • Multiband GPS 
 • Måling af udholdenhed i realtid
 • Avancerede træningsfunktioner og automatisk forslag til workouts

Garmin Tactix 7 Pro måler 51 mm. i diameter på urkassen, og er således samme størrelse som Fenix 7X. 
Tactix 7 Pro er monteret med en meget holdbar sort nylonrem. Der medfølger desuden en sort silikonerem, som nemt kan klikkes på, hvis man foretrækker silikoneremmen til sport. 

Tre versioner af Garmin Tactix 7 Pro

Der findes tre "udstyrsmodeller" i Tactix 7-serien: 

 • Tactix 7
 • Tactix 7 Pro (med soloplader) (denne)
 • Tactix 7 Pro Ballistik (med soloplader og ballistiske funktioner til skydning)
  Tactix 7 Tactix 7 Pro (denne) Tactix 7 Pro Balistik
Safirglas Ja Ja Ja
Soloplader Nej Ja Ja
Ballistik Nej Nej Ja
Urrem Silikone Silikone + nylon (2 stk) Silikone + nylon (2 stk)

Taktiske militærfunktioner

Garmin Tactix 7 Pro er det ultimative ur til militær brug. Uret indeholder en række funktioner, som er til for at gøre livet lettere i felten. 

Stealth tilstand stopper med at lagre og dele GPS-positioner samt deaktiverer al trådløs kommunikation og forbindelser. 
Night vision tilstand gør det muligt at aflæse displayet med nattesynsbriller på. 
Kill Switch kan slette al brugerhukommelse i enheden med ét enkelt tryk. 
Jumpmaster er en aktivitetstilstand beregnet til faldskærmsudspring. Den beregner skærmudløsningstidspunkter, og hjælper dig til at navigere dig mod målet, mens man er i luften. 
Dobbelt positionsformat lader dig synkronisere din placering med andre ved at se både UTM (universal transverse mercator) og MGRS (military grid reference system) på samme skærm.
Waypointprojektion gør det muligt at gemme geografiske punkter, som senere kan bruges under navigation.
Vejrudsigt til fly, herunder NEXRAD, METAR og TAF radardata
Grønt lys i lommelygten gør det muligt at bruge lommelygten med night vision briller på. 

Ekstremt lang batterilevetid og Power Manager

Garmin Tactix 7 Pro er udstyret med det helt særlige Power Sapphire Glass. Det betyder, at glasset har indygget soloplader og samtidigt er ridsefast. Dette forlænger urets batterilevetid med 30-200%, hvis uret er udsat for sollys, afhængig af hvordan man bruger det. 

Batterilevetider i Garmin Tactix 7 Pro:

 • Smartwatch: 28/37* dage
 • Batterisparetilstand: 90/+1 år* dage
 • Kun med GPS: 89/122** timer
 • Med alle GPS-systemer: 63/77** timer
 • Med alle GPS-systemer + multiband: 38/42** timer
 • Med alle GPS-systemer + musik: 16 timer
 • Maks. batteri GPS-tilstand: 213/578** timer
 • Ekspeditionsmode (GPS): 62/139** dage

* Ved brug hele dagen med minimum 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
** Ved brug udendørs i omgivelser med 50.000 lux

Det første tal i ovenstående liste er batterilevetiden helt uden solopladning, og det sidste tal er batterilevetiden med solopladning. 

Med Power Manager får man selv større indflydelse på batterilevetiden under træning. Der findes tre forskellige modes; "Normal" hvor alle de vanlige funktioner, kort og pulsmåling er slået til, "Jacket Mode" hvor den optiske pulsmåler er slukket og til sidst "Max battery" hvor pulsmåler og kort er deaktiveret og lysstyrken i displayet er skruet helt ned. 

Europakort med intelligente ruter og Garmins mest præcise multiband GPS til dato

Garmin Tactix 7 Pro kommer, ligesom Fenix 7-serien, forudindlæst med et topografisk europakort. På kortet ser man, udover alle asfaltveje, også højdekurver, terræn, søer og vandløb. 

Kortet har indbygget "trendlines" eller popularitetsruter, så de mest populære veje til henholdsvis løb og cykling er highligtet. Popularitetsruterne er også indbygget i Garmin Connect, hvor man kan tegne ruter, og derved nemmest kan vælge de mest populære veje til cykling og løb. 

Urets turn-by-turn navigation hjælper dig med at navigere efter ruter, du selv har tegnet eller downloadet online. Uret fortæller dig, når du skal dreje. 

For første gang nogensinde har et ur fået indbygget multiband-GNSS GPS. Det vil sige, at uret kan modtage flere GPS signaler på én gang og sortere i dårlige signaler og gode signaler. Denne teknologi har hidtil kun været tilgængelig for militæret. 
Det har vist sig, at give langt mere præcise GPS målinger af hastighed og fart, og man vil også kunne se på kortet over sin aktivitet på Garmin Connect, at den opmålte rute er ekstemt nøjagtig. 

Med den helt nye up-ahead funktioner, fortæller uret dig om relevante POI'er (point of interest), som kommer på din rute. Det kan være butikker, caféer, restauranter, tankstationer osv. 

Som noget helt nyt i  Tactix- og Fenix 7-serien er det nu også muligt at downloade gratis topografiske kort over resten af verdenen. Kortene downloades via wi-fi i uret og indlæses i urets 32GB store hukommelse. 

Derudover har uret også indlæst pistekort over 2000 skisportsområder. Pistekortene er blevet væsentligt forbedret i denne nye version, så man nu også kan se navnet på løjperne og sværhedsgraden. 
Se en opdateret liste over alle skisportsområder, som er på kortet på DETTE LINK.

Garmin Tactix 7 Pro med flere intelligente træningsfunktioner end nogensinde før

Tactix 7 Pro fået indbygget lommelygte, som lyser enten hvidt eller grønt, hvis man vil benytte det sammen med night vision briller. Det er en smart funktion, hvor der sidder en kraftig lygte i siden af urkassen, så man kan bruge uret som lommelygte i mørke. 

Real-time udholdenhed er en af de fedeste og mest brugbare nye træningsfunktioner vi længe har set! Real-time udholdenhed fortæller dig hele tiden, hvor meget energi, du har tilbage i tanken, og hvor lang tid, du vil kunne opretholde din nuværende hastighed ved enten løb eller cykling. 
Du får vigtig information omkring, hvor meget "benzin" du har tilbage i tanken, og hvor lang tid, du kan holde til at yde over din syregrænse. Sætter du farten op, vil du kunne se, at benzintanken bliver mindre, og du har færre kilometer tilbage, men sætter du farten ned kan du faktisk genopbygge noget udholdenhed og øge den resterende distance. 

Daglige træningsforslag-funktioner kommer med forslag til workouts i enten løb eller cykling baseret på din træningshistorik, form, restitution og tidligere træningseffekt. Hvis du har trænet kort og intensivt de seneste dage, vil uret foreslå en workout med lavere intensitet og højere volume og omvendt. Uret hjælper dig med at arbejde på dine svage sider, og træne i de intensitetszoner, som du vil have størst gavn af på ethvert givent tidspunkt. 

PacePro funktionen er en intelligent paceguide til løb, som guider dig igennem en hvilken som helst distance på den mest effektive måde. PacePro tager højde for stigninger, og planlægger således dit løb, så det bliver så hurtigt og energibesparende som muligt. I praksis betyder det, at den indlæste rute bliver inddelt i segmenter, som skal løbes i forskellige pace, alt efter hårdheden af segmentet; ned ad bakke skal der løbes hurtigere en target pace, op ad skal der løbes langsommere og på flad vej løber man lige omkring målet. 

ClimbPro funktionen som først blev introduceret i Garmin Edge 530 og 830, har også fundet vej til Instinct 7. Når man kører på en kendt rute, viser ClimbPro datasiden en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt. 

MTB Grit & Flow blev også først introduceret i Edge 530/830 cykelcomputerne, men er også kommet til Instinct 7 uret. 
Funktionen måler nogle særlige mountainbike parametre. 
Grit måler en rutes sværhedsgrad ud fra GPS, accellerometer og højdedata - jo højere tal, des sværere er tracket. Det kan bl.a. bruges til at vurdere hvor svært et MTB spor er på en rute, som andre har kørt før. 
Flow fortæller hvor smooth man kører et givent segment - altså hvor godt Flow man har. Det fortæller hvor på segmentet man bremser sit Flow og taber fart, og kan hjælpe med at få et mere flydende forløb på segmentet. Jo lavere tal - des bedre flow. 

Musikafspiller med Spotify og plads til meget mere musik

Garmin Tactix 7 pro har indbygget musikafspiller med plads til over 2000 sange. 
Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores udvalg HER.

Copyright 2022 Pulsure.dk ApS

Details

Generelt

 • Urglasmateriale: sapphire glass
 • Urkransmateriale: titanium
 • Urkassemateriale: fiberarmeret polymer med titaniumbagdæksel
 • Quickfit™-tilbehørsremme: medfølger (26 mm)
 • Remmateriale: silikone og nylon
 • Fysisk størrelse: 51 x 51 x 14,9 mm
 • Passer til håndled med følgende omkreds: 127-210 mm
 • Touchscreen  
 • Farvedisplay   
 • Displaystørrelse: 1,4″ (35,56 mm) diameter
 • Displayopløsning: 280 x 280 pixel
 • Displaytype: kan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (mip)
 • Vægt: 96 g med silikonerem (kun urkasse: 68 g)
 • Vandtæthedsklassifikation: 10 ATM
 • Indbygget hukommelse: 16 gb

Batterilevetid:

 • Batterilevetid smartwatch: op til 28 dage/37 dage med solopladning*
 • Batterisparetilstand: op til 90 dage/1 år med solopladning*
 • Kun gps: op til 89 timer/122 timer med solopladning**
 • Alle satellitsystemer: op til 63 timer/77 timer med solopladning*
 • Alle satellitsystemer og multibånd: op til 36 timer/41 timer med solopladning**
 • Alle satellitsystemer og musik: op til 16 timer
 • Maks. Batteri gps-tilstand: op til 213 timer/578 timer med solopladning**
 • Ekspeditions-gps: op til 62 dage/139 dage med solopladning*

*solopladning, ved antagelse af brug hele dagen med 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
**solopladning, ved antagelse af brug i omgivelser med 50.000 lux

Urfunktioner

 • Urfunktioner
 • Gps-tidssynkronisering           
 • Automatisk sommer-/vintertid                        
 • Vækkeur         
 • Timer                
 • Stopur              
 • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter          

Sundhedsovervågning

 • Håndledsbaseret pulsmåler (konstant, hvert sekund)          
 • Daglig hvilepuls                          
 • Alarmer ved unormal puls (høj og lav)
 • Vejrtrækningssfrekvens (24x7)                         
 • Iltmætning til pulse ox (spot-check og valgfri akklimatisering hele dagen og i søvn)
 • Fitnessalder (i app)
 • Body battery™ energiovervågning                  
 • Stressregistrering hele dagen                           
 • Afslapningspåmindelser         
 • Timer til afslappende åndedræt                      
 • Søvn (avanceret)
 • Søvnovervågning (søvnresultat og -indsigt) 
 • Hydrering (i garmin connect™ og i valgfri connect iq™ widget)
 • Helsesporing til kvinder (i garmin connect™ og i valgfri connect iq™ widget)
 • Health snapshot                   

Sensorer

 • Gps                    
 • Glonass            
 • Galileo              
 • Garmin elevate™ håndledsbaseret pulsmåler                         
 • Trykhøjdemåler                         
 • Elektronisk kompas                  
 • Gyroskop        
 • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)             
 • Termometer  
 • Pulse ox akklimatisering         

Daglige smart-funktioner

 • Tilslutning: bluetooth®, ant+®, wi-fi®
 • Connect iq™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)                
 • On-device connect iq™ store
 • Smart-notifikationer                
 • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun android™)                 
 • Kalender          
 • Vejr                   
 • Ændring af indstillinger på ur i realtid via garmin connect™ app
 • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug, der kan tilpasses                            
 • Musikstyring  
 • Afspiller musik                            
 • Musiklager: op til 2.000 sange
 • Find min telefon                        
 • Find mit ur      
 • Virb®-fjernbetjening                
 • Smartphone-kompatibel: iphone®, android™
 • Parres med garmin golf app  
 • Garmin connect™ mobile-kompatibel           
 • Garmin pay™ 

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

 • Livetrack          
 • Gruppe-livetrack                       
 • Deling af livebegivenhed       
 • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter                
 • Hjælp                

Taktiske funktioner

 • Dobbelt koordinatsæt             

Aktivitetstrackerfunktioner

 • Skridttæller    
 • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)                
 • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
 • Beregner forbrændte kalorier                          
 • Etager op         
 • Distance           
 • Intensitetsminutter                 
 • Trueup™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)             
 • Move iq™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)                
 • Garmin connect ™ udfordringer app

Fitnessudstyr

 • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: styrke-, hiit-, konditions- og ellipsetræning, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning, pilates og yoga
 • Pulstræning    
 • Styrketræningsplaner             
 • Hiit workouts 
 • Yoga træning 
 • Pilates træning                           
 • Træningsanimationer på skærmen                 
 • Automatisk tælling af gentagelser                  

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner

 • Pulszoner        
 • Pulsalarmer    
 • Pulsbaseret kalorieberegning                           
 • % af maksimal puls                   
 • % af hrr (maksimal puls minus hvilepuls)      
 • Restitutionsanbefaling           
 • Automatisk maksimal puls     
 • Hrv stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau; skalaen er fra 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveau) (med pulsbælte - medfølger ikke)
 • Hr broadcast (overførsel af pulsdata via ant+™ til parrede enheder)          
 • Vejrtrækningsfrekvens (under træning) (med pulsbælte - medfølger ikke)
 • Gps-hastighed og -distance  
 • Brugerdefinerede skærme    
 • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler                
 • Auto pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)    
 • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)          
 • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)     
 • Træningsplaner til download
 • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet  
 • Auto lap® (starter automatisk en ny omgang)                         
 • Manual lap      
 • Brugerdefinerede lap-alarmer                          
 • Varme- og højdeakklimatisering                      
 • Vo2 max (løb)
 • Vo2 maks. (terrænløb)           
 • Realtime stamina                      
 • Træningsstatus (se om du træner effektivt baseret på træningshistorik og formtrend)   
 • Træningsbelastning (din totale træningsbelastning for de seneste 7 dage estimeret på epoc)                   
 • Fokus på træningsbelastning
 • Aerob træningseffekt (måler en aktivitets indvirkning på din træningstilstand)                  
 • Anaerob træningseffekt        
 • Primær fordel (etiketter for training effect)
 • Forbedret restitutionstid       
 • Daglige foreslåede træninger
 • Brugerdefinerede alarmer    
 • Lydalarmer     
 • Sluttid               
 • Virtual partner® (træn mod en digital person)                        
 • Virtual racer™/aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter) 
 • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)      
 • Multisport       
 • Baneguide      
 • Segmenter (live, garmin)       
 • Strava-funktioner (beacon, live-segmenter)
 • Tur-retur-ruteoprettelse (løb/cykling)          
 • Trendline™ ruteføring ud fra popularitet      
 • Touch- og/eller knaplås          
 • Genvejstaster
 • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet) 
 • Aktivitetshistorik på uret       
 • Physio trueup

Løbefunktioner

 • Forudindlæste løbeprofiler: løb, baneløb, løbebånd, indendørs baneløb, trailløb, virtuelt løb, ultraløb
 • Gps-baseret distance, tid og tempo                
 • Løbedynamik (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Vertikale udsving og ratio (graden af "op/ned-bevægelse" i dit løb og forholdet mellem vertikale udsving og skridtlængde) (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Tid med jordkontakt (den tid i en løbebevægelse hvor foden er i jorden frem for i luften for at vise din løbesymmetri) (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Skridtlængde (i realtid) (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Kadence (antal skridt pr. Minut i realtid)      
 • Performance condition (sammenligner efter 6-20 minutters løb din form i realtid med dit gennemsnitlige formniveau)                            
 • Syretærskel (en analyse af tempo og puls estimerer tidspunktet for, hvornår dine muskler begynder at blive hurtigt trættere) (med pulsbælte - medfølger ikke)
 • Pacepro™ tempostrategier   
 • Løbetræningsplaner                
 • Løbsberegner
 • Fodsensor-kompatibel            

Golffunktioner

 • Forudindlæst med 42.000 baner på verdensplan                  
 • Distance til front, center og bagkant af greenen                    
 • Distance til layups og doglegs                           
 • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten) 
 • Digitalt scorekort
 • Brugerdefinerede mål         
 • Stat tracking (antal slag, put pr. Runde, greens og fairways hit)                    
 • Garmin autoshot™                   
 • Komplet vektorkort                 
 • Automatiske courseview-opdateringer         
 • Manuel flagplacering               
 • Hazarder og banemål              
 • Pinpointer       
 • Playslike distance                      
 • Touch-targeting (berør målet på skærmen for at få vist afstanden til en position)             
 • Handicap scoring                       
 • Truswing™-kompatibel           
 • Rundetimer/odometer           
 • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)                  
 • Tilladt ved turneringer            

Outdoor-funktioner

 • Forudindlæste outdoor-profiler: vandring, indendørs klatring, bouldering, klatring, mountainbike, skiløb, snowboard, langrend, stand up paddleboarding, roning, kajak, surfing, jagt, jumpmaster, taktisk, kitesurf, windsurfing, snesko
 • Punkt til punkt-navigation     
 • Brødkrummespor i realtid      
 • Tilbage til start                           
 • Tracback®        
 • Ultratrac tilstand                       
 • Around me tilstand                   
 • Up ahead         
 • Højdeprofil     
 • Distance til destination           
 • Barometrisk udviklingsindikator                       
 • Climbpro™ opstigningsplanlægger                  
 • Trailløb auto climb                    
 • Vertikal hastighed                    
 • Total opstigning/nedstigning
 • Fremtidig højdeprofil                                    
 • Forudindlæste kort over skisportssteder     
 • Downloadable cartography support               
 • Basecamp™-kompatibel        
 • Gps-koordinater                       
 • Sight 'n go (naviger efter et punkt)                 
 • Arealberegning (via connect iq™)
 • Jagt-/fiskekalender (via connect iq™)
 • Projiceret waypoint          
 • Oplysninger om sol og måne (via connect iq™)
 • Xero™ positioner                      
 • Ekspedition gps-aktivitet       
 • Tides (via connect iq™)

Cykelfunktioner

 • Forudindlæste cykleprofiler: cykling, indendørs cykling, mountainbike, triatlon
 • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)        
 • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
 • Cycle map (cyklespecifikke vejkort med ruteplanlægning) 
 • Mtb grit & flow                          
 • Cykelomgang og maksimum effekt pr. Omgang (med effektmåler - medfølger ikke)             
 • Konkurrer mod en aktivitet   
 • Ftp (funktionel tærskelstyrke) (med kompatibelt tilbehør)
 • Kompatibel med vector™ (med effektmåler - medfølger ikke)       
 • Kompatibel med effektmåler (viser effektdata fra kompatible tredjeparts ant™-aktiverede effektmålere)                       
 • Advanced vector support      
 • Varia vision™-kompatibel (in-sight display) 
 • Varia™ rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)        
 • Varia™ smart-kompatibel (cykellygte)           
 • Understøttelse af hastigheds- og kadencesensor (m/sensor)                        

Svømmefunktioner

 • Forudindlæste svømmeprofiler: svømning i pool, svømning i åbent vand, svømning/løb
 • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)                      
 • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
 • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)                  
 • Drill-log   
 • Grundlæggende hviletimer (op fra 0)             
 • "gentag på" hviletimer            
 • Automatisk hvile                       
 • Tids- og distancealarm            
 • Tempoadvarsler (kun ved brug i svømmebassin)                   
 • Nedtælling starter                    
 • Svømmetræninger                   
 • Kritisk svømmehastighed      
 • Undervands håndledsbaseret pulsmåling    
 • Puls (realtid under hvile, interval- og sessionsstatistik under hvile og automatisk download af puls efter svømning) (med hrm-tri ™, hrm-swim ™ og hrm-pro ™)

Aktivitetstrackerfunktioner til børn

 • Toe-to-toe™ challenges app  ja (valgfri connect iq toe-to-toe™ challenges app)

Tilslutning

 • Styring af smart trainer           
Details
 • Garmin Tactix 7 Pro med sort nylonrem
 • 1 stk. sort silikonerem
 • USB data/ladekabel
 • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!) 
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Tactix 7 Pro
Din bedømmelse