Garmin Tactix 7 AMOLED

Garmin Tactix 7 AMOLED er et ekstremt holdbart outdoor-ur med en krystalklar og flot AMOLED skærm, lækker nylonrem, mulighed for Applied Ballistic software til skydning samt alle Garmins vildeste sports- og outdoor-funktioner.

 

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
010-02931-01
Ean
753759329655
Pris pr stk 9.248,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 10.849,00 DKK
Produktbeskrivelse

I kassen medfølger:

 • Garmin Tactix 7 AMOLED med sort nylonrem
 • 1 stk. sort silikonerem
 • USB data/ladekabel

Garmin Tactix 7 AMOLED er Garmins mest holdbare, funktionelle og funktionsdygtige outdoor-ur. Uret er spækket med alle Garmins vildeste outdoor-, trænings- og sportsfunktioner samt en ekstra funktioner, som ikke findes i nogle andre ure. 

Garmin Tactix 7 AMOLED er en ny version til Tactix 7-serien, som har fået et helt nyt og krystalklart AMOLED display med 454x454 pixel, magen til det display som sidder i Garmin Epix 2 Pro 51 mm. Faktisk har uret også alle de samme funktioner, som findes i både Garmin Epix 2 PRO og Fenix 7 PRO-serien, samt en række ekstra funktioner og designmæssige detaljer. 

Uret har mulighed for at låse op for Applied Ballistic Software, som bruges til beregning af skudløsninger på lang afstand til jagt. Derudover har uret taktiske funktioner til militært brug. Uret har en imponerende holdbarthed og er testet efter amerikanske militærstandarder, MIL-STD810, for vand, støv og slag.

Få 4 års garanti ekslusivt hos Pulsure.dk

Som noget eksklusivt hos Pulsure.dk tilbyder vi 4 års garanti på dette produkt, i stedet for de 2 år som er standard for kun DKK 249,-  

De to års ekstra garanti tilbyddes i samarbejde med Tryg Forsikring, og dækker de samme fejl og defekter som den oprindelige toårige garanti på produktet. 

Nye funktioner i Taxtic 7 AMOLED sammenlignet med Tactix 7

Tactix 7 AMOLED er en ny version til Tactix 7-serien. For at beskrive de nye funktioner i dette ur, sammenligner vi det herunder med Tactix 7 "basismodellen"

 • Krystalklart AMOLED display
 • Generation 5 håndledspulsmåler
 • Løbewattmåler på håndleddet
 • Mulighed for tilkøb af AB Synapse Applied Balistic Software til skydning
 • Hill Score
 • Endurance Score
 • Red Shift Mode - rødt baggrundslys til natbrug
 • Jet Lag Adviser

Den klart største forskel på denne nye model er det flotte display, som for første gang i Tactix 7-serien er et AMOLED display. Det står krystalklart med masser farver, og ligner til forveksling en smartphone. 

Herudover har uret fået den nyeste 5. generation af Garmins optiske pulsmåler, indbygget wattmåler til løb samt en række fede nye træningsfunktioner. 

Med Garmin Tactix 7 AMOLED får du

Udover de helt nye funktioner i Tactix 7 AMOLED får man stadig alle de andre vigtige features, som også findes i de andre Tactix 7 ure, samt i Fenix 7 PRO-serien. 

 • Touchdisplay med ridsefast safirglas
 • 2 remme medfølger - holdbar sort nylonrem samt sort silikonerem
 • Batterilevetid på op til 31 dage som smartwatch og aktivitetsmåler
 • Batterilevetid på op til 82 timer med GPS
 • Kort og navigation
 • Aktivitetsmåler med 24/7 pulsmåling og avanceret søvnovervågning
 • Indbygget musikafspiller med Spotify
 • Garmin Pay kontaktløs betaling
 • Multiband GPS 
 • Indbygget lommelygte med grønt og hvidt lys
 • Måling af udholdenhed i realtid
 • Avancerede træningsfunktioner og automatisk forslag til workouts

Garmin Tactix 7 AMOLED måler 51 mm. i diameter på urkassen, og er således samme størrelse som Fenix 7X og Epix 2 PRO 51 mm. 
Tactix 7 AMOLED er monteret med en meget holdbar sort nylonrem. Der medfølger desuden en sort silikonerem, som nemt kan klikkes på, hvis man foretrækker silikoneremmen til sport. 

Fire versioner af Garmin Tactix 7

Der findes fire "udstyrsmodeller" i Tactix 7-serien: 

 • Tactix 7
 • Tactix 7 Pro (med soloplader) 
 • Tactix 7 Pro Ballistik (med soloplader og ballistiske funktioner til skydning) 
 • Tactix 7 AMOLED (denne)
  Tactix 7 Tactix 7 Pro  Tactix 7 Pro Balistik  Tactix 7 AMOLED (denne)
Display-type MIP MIP MIP AMOLED
Safirglas Ja Ja Ja Ja
Soloplader Nej Ja Ja Nej
Ballistik Nej Nej Ja Ja (som tilkøb)
Urrem Silikone Silikone + nylon (2 stk) Silikone + nylon (2 stk) Silikone + nylon (2 stk)

 

Lang batterilevetid og Power Manager

Garmin Tactix 7 AMOLED har en smule kortere batterilevetid i de andre Tactix 7 modeller, grundet det flotte display, som bruger lidt mere strøm. Uret har dog stadig rigtig lang batterilevetid sammenlignet med mange andre outdoor- og multisportsure. 

Batterilevetider i Garmin Tactix 7 AMOLED:

 • Smartwatch: 31 dage
 • Batterisparetilstand: 41 dage
 • Kun med GPS: 82 timer
 • Med alle GPS-systemer: 62 timer
 • Med alle GPS-systemer + multiband: 38 timer
 • Med alle GPS-systemer + musik: 17 timer
 • Maks. batteri GPS-tilstand: 145 timer
 • Ekspeditionsmode (GPS): 27 dage

Med Power Manager får man selv større indflydelse på batterilevetiden under træning. Der findes tre forskellige modes; "Normal" hvor alle de vanlige funktioner, kort og pulsmåling er slået til, "Jacket Mode" hvor den optiske pulsmåler er slukket og til sidst "Max battery" hvor pulsmåler og kort er deaktiveret og lysstyrken i displayet er skruet helt ned. 

Europakort med intelligente ruter og Garmins mest præcise multiband GPS til dato

Garmin Tactix 7 AMOLED kommer, ligesom Fenix 7 PRO-serien, forudindlæst med et topografisk europakort. På kortet ser man, udover alle asfaltveje, også højdekurver, terræn, søer og vandløb. 

Kortet har indbygget "trendlines" eller popularitetsruter, så de mest populære veje til henholdsvis løb og cykling er highligtet. Popularitetsruterne er også indbygget i Garmin Connect, hvor man kan tegne ruter, og derved nemmest kan vælge de mest populære veje til cykling og løb. 

Urets turn-by-turn navigation hjælper dig med at navigere efter ruter, du selv har tegnet eller downloadet online. Uret fortæller dig, når du skal dreje. 

Uret har indbygget multiband-GNSS GPS. Det vil sige, at uret kan modtage flere GPS signaler på én gang og sortere i dårlige signaler og gode signaler. Denne teknologi har hidtil kun været tilgængelig for militæret. 
Det har vist sig, at give langt mere præcise GPS målinger af hastighed og fart, og man vil også kunne se på kortet over sin aktivitet på Garmin Connect, at den opmålte rute er ekstemt nøjagtig. 

Med den helt nye up-ahead funktioner, fortæller uret dig om relevante POI'er (point of interest), som kommer på din rute. Det kan være butikker, caféer, restauranter, tankstationer osv. 

Det er også muligt at downloade gratis topografiske kort over resten af verdenen. Kortene downloades via wi-fi i uret og indlæses i urets 32GB store hukommelse. 

Derudover har uret også indlæst pistekort over 2000 skisportsområder. Pistekortene er blevet væsentligt forbedret i denne nye version, så man nu også kan se navnet på løjperne og sværhedsgraden. 
Se en opdateret liste over alle skisportsområder, som er på kortet på DETTE LINK.

Garmin Tactix 7 AMOLED med flere intelligente træningsfunktioner end nogensinde før

Tactix 7 AMOLED har indbygget lommelygte, som lyser enten hvidt eller grønt, hvis man vil benytte det sammen med night vision briller. Det er en smart funktion, hvor der sidder en kraftig lygte i siden af urkassen, så man kan bruge uret som lommelygte i mørke. 

Hill Score måler din evne til at løbe op ad stigninger og evaluerer dine fremskridt over tid baseret på VO2max og træningshistorik. Den måler din løbestyrke på korte stejle stigninger og din udholdenhed på lange stigninger og giver en score for din samlede performance over tid. 

Endurance Score - denne funktion giver dig en samlet score for din udholdenhed målt over tid. Den tager en lang række data med i betragtningerne herunder din performance under træning, VO2max, træningsbelastning på kort sigt og på lang sigt og meget mere. 

Real-time udholdenhed er en af de fedeste og mest brugbare nye træningsfunktioner vi længe har set! Real-time udholdenhed fortæller dig hele tiden, hvor meget energi, du har tilbage i tanken, og hvor lang tid, du vil kunne opretholde din nuværende hastighed ved enten løb eller cykling. 
Du får vigtig information omkring, hvor meget "benzin" du har tilbage i tanken, og hvor lang tid, du kan holde til at yde over din syregrænse. Sætter du farten op, vil du kunne se, at benzintanken bliver mindre, og du har færre kilometer tilbage, men sætter du farten ned kan du faktisk genopbygge noget udholdenhed og øge den resterende distance. 

Daglige træningsforslag-funktioner kommer med forslag til workouts i enten løb eller cykling baseret på din træningshistorik, form, restitution og tidligere træningseffekt. Hvis du har trænet kort og intensivt de seneste dage, vil uret foreslå en workout med lavere intensitet og højere volume og omvendt. Uret hjælper dig med at arbejde på dine svage sider, og træne i de intensitetszoner, som du vil have størst gavn af på ethvert givent tidspunkt. 

PacePro funktionen er en intelligent paceguide til løb, som guider dig igennem en hvilken som helst distance på den mest effektive måde. PacePro tager højde for stigninger, og planlægger således dit løb, så det bliver så hurtigt og energibesparende som muligt. I praksis betyder det, at den indlæste rute bliver inddelt i segmenter, som skal løbes i forskellige pace, alt efter hårdheden af segmentet; ned ad bakke skal der løbes hurtigere en target pace, op ad skal der løbes langsommere og på flad vej løber man lige omkring målet. 

ClimbPro funktionen er løbende blevet forbedret og i denne nye version af Tactix 7 AMOLED, fungerer den også, når man IKKE kører på en forudbestemt rute. ClimbPro datasiden viser en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt.

MTB Grit & Flow funktionen måler nogle særlige mountainbike parametre. 
Grit måler en rutes sværhedsgrad ud fra GPS, accellerometer og højdedata - jo højere tal, des sværere er tracket. Det kan bl.a. bruges til at vurdere hvor svært et MTB spor er på en rute, som andre har kørt før. 
Flow fortæller hvor smooth man kører et givent segment - altså hvor godt Flow man har. Det fortæller hvor på segmentet man bremser sit Flow og taber fart, og kan hjælpe med at få et mere flydende forløb på segmentet. Jo lavere tal - des bedre flow. 

Musikafspiller med Spotify og plads til meget mere musik

Garmin Tactix 7 AMOLED har indbygget musikafspiller med plads til over 2000 sange. 
Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores udvalg HER.

Copyright 2023 Pulsure.dk ApS

Details

Generelt

 • Urglasmateriale: sapphire glass
 • Urkransmateriale: titanium
 • Urkassemateriale: fiberarmeret polymer med titaniumbagdæksel
 • Quickfit™-tilbehørsremme: medfølger (26 mm)
 • Remmateriale: silikone og nylon
 • Fysisk størrelse: 51 x 51 x 16,4 mm
 • Passer til håndled med følgende omkreds: 127-210 mm (Silikonerem) 135-213 mm (nylonrem)
 • Touchscreen  
 • Farvedisplay   
 • Displaystørrelse: 1,4″ (35,6 mm) diameter
 • Displayopløsning: 454 x 454 pixel
 • Displaytype: AMOLED
 • Vægt: 96 g med silikonerem (kun urkasse: 59 g)
 • Vandtæthedsklassifikation: 10 ATM
 • Indbygget hukommelse: 32 gb
 • Lommelygte med hvidt og grønt lys

Batterilevetid:

 • Smartwatch: 31 dage
 • Batterisparetilstand: 41 dage
 • Kun med GPS: 82 timer
 • Med alle GPS-systemer: 62 timer
 • Med alle GPS-systemer + multiband: 38 timer
 • Med alle GPS-systemer + musik: 17 timer
 • Maks. batteri GPS-tilstand: 145 timer
 • Ekspeditionsmode (GPS): 27 dage

Urfunktioner

 • Urfunktioner
 • Gps-tidssynkronisering           
 • Automatisk sommer-/vintertid                        
 • Vækkeur         
 • Timer                
 • Stopur              
 • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter          

Sundhedsovervågning

 • Håndledsbaseret pulsmåler (konstant, hvert sekund)
 • Daglig hvilepuls
 • Alarmer ved unormal puls ja (høj og lav)
 • Vejrtrækningsfrekvens (24x7)
 • Pulse ox iltmætning
 • Fitnessalder (i app)
 • Body battery™ energiovervågning
 • Stress gennem dagen
 • Timer til afslappende åndedræt
 • Åndedrætsøvelser
 • Søvn (avanceret)
 • Søvnscore og -indblik
 • Hydrering (i garmin connect™ og i valgfri connect iq™ widget)
 • Kvinders helse (i garmin connect™ og i valgfri connect iq™ widget)
 • Øjebliksbillede af helse
 • Jetlagvejledning

Sensorer

 • Gps
 • Glonass
 • Galileo
 • Multifrekvenspositionering
 • Satiq™ teknologi
 • Garmin elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
 • Pulse ox akklimatisering
 • Trykhøjdemåler
 • Elektronisk kompas
 • Gyroskop
 • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
 • Termometer
 • Lyssensor

Daglige smart-funktioner

 • Bluetooth®, ant+®, wi-fi®
 • Connect iq™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
 • Connect iq™ store på enheden
 • Smart-notikationer
 • Sms uden telefon
 • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun android™)
 • Tilsluttet gps
 • Morgenrapport
 • Kalender
 • Vejr
 • Realtidsindstillinger synkroniseres med garmin connect™ mobile
 • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug, der kan tilpasses
 • Musikstyring
 • Afspiller musik
 • Musiklager
 • Find min telefon
 • Find mit ur
 • Virb®-fjernbetjening
 • Styring af smart trainer
 • Garmin connect™ mobile-kompatibel
 • Smartphone-kompatibel iphone®, android™
 • Aktier
 • Garmin pay™

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

 • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter
 • Advarsel om registrering af hændelse på telefonen for wearables
 • Hjælp
 • Livetrack
 • Gruppe-livetrack
 • Deling af livebegivenhed

Taktiske funktioner

 • Stealth-tilstand
 • Nattesynstilstand
 • Dobbelt koordinatsæt
 • Kill switch

Flyelektronikfunktioner

 • Lufthavnsdatabase(r) for hele verden
 • 3-akset kompas med hsi
 • Flere tidszoner med zulu/utc
 • Nexrad på bevægeligt kort
 • Bevægeligt kort med waypoints til fly
 • Verdensomspændende navaid og database(r) over vejkryds
 • Pulse ox under flyvning
 • Metar (meteorologisk aerodrome-rapport)
 • Taf (terminal aerodrome-vejrudsigt)

Aktivitetstrackerfunktioner

 • Skridttæller
 • Aktivitetsalarm (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
 • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
 • Forbrændte kalorier
 • Etager op
 • Distance
 • Intensitetsminutter
 • Trueup™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
 • Move iq™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)
 • Garmin connect ™ udfordringer app ja (valgfri connect iq app)

Fitnessudstyr

 • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: styrke, hiit, konditions- og ellipsetræning, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning, boksning, mma (mixed martial arts), pilates, yoga
 • Pulstræning
 • Styrketræningsplaner
 • Hiit træning
 • Yoga træning
 • Pilates træning
 • Træningsanimationer på skærmen
 • Muscle map til træning på skærmen
 • Automatisk tælling af gentagelser

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner

 • Pulszoner
 • Pulsalarmer
 • Kalorieforbrug baseret på puls
 • % maksimal puls
 • % hrr
 • Restitutionstid
 • Automatisk maksimal puls
 • Hurtigt overblik over løb/widget
 • Hrv-status
 • Træningsparathed
 • Hrv stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau; skalaen er fra 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveau) ja (med kompatibelt tilbehør)
 • Pulsudsendelse (sender pulsdata via ant+™ til parrede enheder)
 • Vejrtrækningsfrekvens (under træning) ja (med kompatibelt tilbehør)
 • Gps-hastighed og -distance
 • Brugerdefinerede skærme
 • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
 • Auto pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
 • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)
 • Forbedret interval (omfatter åbne gentagelser, dataside for intervaller, pauseskærm og automatisk registrering)
 • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
 • Træningsplaner til download
 • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet
 • Hrm løbetempo og distance
 • Auto lap® (starter automatisk en ny omgang)
 • Manual lap
 • Hviletimer
 • Brugerdefinerede lap-alarmer
 • Varme- og højdeakklimatisering
 • Vo2-max (løb)
 • Vo2-max (terrænløb)
 • Udholdenhed i realtid
 • Udholdenhedsscore
 • Belastningsforhold
 • Træningsstatus forbedret
 • Træningsbelastning
 • Fokus på træningsbelastning
 • Træningseffekt
 • Træningseffekt (anaerob)
 • Primær fordel (etiketter for training effect)
 • Forbedret restitutionstid
 • Daglige foreslåede træninger forbedret
 • Brugerdefinerede alarmer
 • Lydalarmer
 • Sluttid
 • Virtual partner® (træn mod en digital person)
 • Virtual racer™/aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter)
 • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)
 • Multisport
 • Baneguide
 • Segmenter (live, garmin)
 • Strava-funktioner (beacon, live-segmenter)
 • Tur-retur-ruteoprettelse (løb/cykling)
 • Trendline™ ruteføring ud fra popularitet
 • Touch- og/eller knaplås
 • Genvejstaster
 • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
 • Aktivitetshistorik på uret
 • Physio trueup
 • Samlet træningsstatus

Løbefunktioner

 • Forudindlæste løbeprofiler: Running, outdoor track running, treadmill running, indoor track running, trail running, virtual running, ultra running
 • Gps-baseret distance, tid og tempo
 • Løbedynamik
 • Vertikale udsving og forhold
 • Balancen for den tid, du er i kontakt med jorden
 • Skridtlængde (i realtid)
 • Kadence (angiver antal skridt pr. Minut i realtid)
 • Løbeeffekt
 • Niveaujusteret tempo
 • Præstationskrav
 • Syregrænse ja (med kompatibelt tilbehør)
 • Pacepro™ tempostrategier
 • Løbetræningsplaner
 • Stigningsscore
 • Trailløb auto climb
 • Løbsberegner
 • Fodsensor-kompatibel
 • Registrering af løb/gang/stående

Golffunktioner

 • Forudindlæst med 43.000 baner på verdensplan
 • Distance til front, center og bagkant af greenen
 • Distance til layups og doglegs
 • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten) automatisk
 • Digitalt scorecard
 • Brugerdefinerede mål
 • Stat tracking (antal slag, put pr. Runde, greens og fairways hit)
 • Garmin autoshot™
 • Komplet vektorkort
 • Automatiske courseview-opdateringer
 • Greenview med manuel flagplacering
 • Hazarder og banemål
 • Pinpointer
 • Playslike distance
 • Touch-targeting (berør målet på skærmen for at få vist afstanden til en position)
 • Handicap scoring
 • Tempotraining (det ideelle forhold på 3:1 mellem bagudrettet sving og nedsving angives med hørbare toner)
 • Rundetimer/odometer
 • Kompatibel med automatisk kølletracking (kræver tilbehør)
 • Vindhastighed og -retning (kræver forbindelse til golf-appen)
 • Virtuel caddie
 • Parres med garmin golf app
 • Tilladt ved turneringer
 • Green contours (med garmin golf medlemskab)

Outdoor-funktioner

 • Forudindlæste outdoor-profiler: vandring, indendørs klatring, bouldering, bjergbestigning, mountainbiking, ski, snowboarding, off-piste snowboarding, klassisk langrend, skiløb i vildmarken, stand up paddleboarding, roning, kajak, surf, jagt, kiteboarding, windsurfing, snesko, motorcykelkørsel, overlanding, motorcykelkørsel, atv-kørsel, skøjteløb, motorbåd, fiskeri, ridning, vandski, wakeboarding, wakesurfing, whitewater rafting, tubing, sejlads, kapsejlads, sejlekspedition, jumpmaster, løb på forhindringsbane, tennis, pickleball, padel, badminton, squash, bordtennis, bueskydning, taktisk, disc golf
 • Punkt til punkt-navigation
 • Brødkrummespor i realtid
 • Tilbage til start
 • Tracback®
 • Ultratrac tilstand
 • Around me tilstand
 • Referencepunkt
 • Up ahead
 • Nextfork™ navigation
 • Højdeprofil
 • Distance til destination
 • Barometrisk udviklingsindikator
 • Climbpro™ opstigningsplanlægger
 • Vertikal hastighed
 • Total opstigning/nedstigning
 • Hviletimer (kun ultraløb)
 • Automatisk hvile
 • Fremtidig højdeprofil
 • Forudindlæste topografiske kort
 • Forudindlæste vej- og sporkort
 • Forudindlæste kort over skisportssteder
 • Downloadable cartography support
 • Gps-koordinater
 • Sight 'n go (naviger efter et punkt)
 • Arealberegning ja (via connect iq™)
 • Jagt-/fiskekalender ja (via connect iq™)
 • Projiceret waypoint
 • Oplysninger om sol og måne
 • Xero™ positioner
 • Ballistisk lommeregner ja (oplåsning påkrævet)
 • Kompatibel med vindmåler
 • Ekspedition gps-aktivitet
 • Tidevand ja (via connect iq™)
 • Overblik over tidevand

Cykelfunktioner

 • Forudindlæste cykleprofiler cykling, ebike, indendørs cykling, mountainbiking, emountain biking, landevejscykling, gruscykling, cykelpendling, cykeltur, cykelcross, bmx, triatlon
 • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
 • Cykelomgang og maksimum effekt pr. Omgang (med effektmåler)
 • Konkurrer mod en aktivitet
 • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
 • Ftp (funktionel tærskelstyrke) ja (med kompatibelt tilbehør)
 • Effektkurve og % ftp træninger
 • Cycle map (cyklespecifikke vejkort med ruteplanlægning)
 • Mtb grit & flow
 • Avanceret cyklingsdynamik
 • Kompatibel med vector™ og rally™ (effektmålere)
 • Varia vision™-kompatibel (in-sight display)
 • Varia™ rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
 • Varia™ smart-kompatibel (cykellygte)
 • Understøttelse af hastigheds- og kadencesensor (m/sensor)
 • Kompatibel med effektmåler (viser effektdata fra kompatible tredjeparts ant™-aktiverede effektmålere)
 • Power guide

Svømmefunktioner

 • Forudindlæste svømmeprofiler: svømning i bassin, svømning i åbent vand, svømning/løb
 • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)
 • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
 • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
 • Drill-log
 • Grundlæggende hviletimer (op fra 0)
 • "gentag på" hviletimer
 • Automatisk hvile (kun svømning i pool)
 • Tids- og distancealarm
 • Tempoadvarsler (kun ved brug i svømmebassin)
 • Nedtælling starter
 • Svømmetræninger
 • Kritisk svømmehastighed
 • Undervands håndledsbaseret pulsmåling
 • Puls fra ekstern hrm (realtid under hvile, interval- og sessionsstatistik under hvile og automatisk download af puls efter svømning) ja (med hrm-tri, hrm-swim, hrm-pro eller hrm-pro plus)

Aktivitetstrackerfunktioner til børn

 • Toe-to-toe™ challenges app ja (valgfri connect iq toe-to-toe™ challenges app)
Details
 • Garmin Tactix 7 AMOLED med sort nylonrem
 • 1 stk. sort silikonerem
 • USB data/ladekabel
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Tactix 7 AMOLED
Din bedømmelse