Garmin Instinct 2X Solar-Graphite

Garmin Instinct 2X Solar er et ekstremt holdbart outdoor-, multisports- og hverdagsur med multiband-GPS. Med indbygget Solar soloplader i glasset kan uret holde batteri uendeligt længe som smartwatch uden opladning. 

PRISBESKYTTELSE: Vi giver prisbeskyttelse i 30 dage ved bestilling af produktet! Læs mere i produktbeskrivelsen.
4 ÅRS GARANTI: Helt eksklusivt får du 4 års garanti på dette ur ved køb hos Pulsure.dk i introperioden.

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
010-02805-00
Ean
753759319328
Pris pr stk 2.589,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 3.499,00 DKK
Produktbeskrivelse

I kassen medfølger

 • Garmin Instinct 2X Solar i valgt farve
 • Ladekabel

Garmin Instinct 2X Solar kommer for første gang i en stor 50 mm. udgave, som svarer til størrelsen på Garmin Fenix 7X uret. 

Garmin Instinct 2X Solar er et råt og ekstremt holdbart outdoor-ur, som er testet efter amerikanske militærstandarder for holdbarhed. Uret har indbygget Solar soloplader i displayet, hvilket gør det muligt at bruge uret som almindeligt ur og smartwatch uden nogensinde at skulle lade det op! 

Garmin Instinct 2X Solar er en tilføjelse til Instinct 2-serien, og udover den større urkasse kommer denne 2X-model med en række nye funktioner, som ikke findes i de mindre ure, bl.a. multiband-GPS, indbygget lommelygte og HRV-pulsmåling. 

Få 30 dages prisbeskyttelse og 4 års garanti ekslusivt hos Pulsure.dk

Som noget eksklusivt hos Pulsure.dk tilbyder vi 4 års garanti på dette produkt, i stedet for de 2 år som er standard. 

Tilbuddet om 4 års garanti gælder kun i introperioden, så skynd dig! 

De to års ekstra garanti tilbydes i samarbejde med Tryg Forsikring, og dækker de samme fejl og defekter som den oprindelige toårige garanti på produktet.

Få 30 dages prisbeskyttelse!
Hvis vi sænker prisen på produktet op til 30 dage EFTER du har modtaget produktet, matcher vi prisen på din ordre og refunderer differencen til din konto.
Bemærk: det gælder kun vores egne priser og IKKE andre forhandleres priser. 

Nye funktioner i Garmin Instinct 2X Solar sammenlignet med Garmin Instinct 2 Solar

Herunder kan du se en liste med de specifikke forbedringer og nye funktioner, som er kommet til denne nye og større Instinct 2X model sammenlignet med den oprindelige Instinct 2 Solar

 • 50 mm. urkasse (45 mm. i Instinct 2 Solar)
 • Større display (1,1" vs. 0,9")
 • Multiband-GPS
 • Indbygget lommelygte
 • Længere batterilevetid (læs mere længere nede)
 • Funktion til OCR-løb (obstacle course race)
 • HRV-pulsmåling (pulsvariabilitet)
 • Morgenrapport

Multiband-GPS er en af de helt store forbedringer i Instinct 2X Solar, som har stor betydning i praksis. Teknologien har hidtil kun været tilgængelig til militært brug, men blev for første gang brugt af Garmin i Fenix 7-urene
Multiband-GPS gør det muligt for enheden at modtage flere GPS-signaler på én gang, og herefter sortere i gode og dårlige signaler. Dette giver langt mere nøjagtige målinger af hastighed og distance. Multiband-GPS fungerer med både GPS, GLONASS, Galileo og Beidu satellitsystemerne aktiveret. 

Den indbygget lommelygte i uret kan både bruges til at se i mørket, men også til at blive set, når man løber, da den har en strobe-funktion, som blinker i takt med din løbekadence. 

Med Garmin Instinct 2X Solar får du

Udover ovenstående nye funktioner byder Instinct 2X Solar naturligvis på alle de fede features, som gjorde den første version af Instinct 2 Solar til et meget populært ur.
I listen herunder kan du se et udpluk af de vigtigste funktioner:

 • Navigation (brødkrumme-navigation og track back)
 • Fiberforstærket urkasse og kemisk forstærket ridseresistent glas
 • Optisk pulsmåler
 • Aktivitetsmåler og søvnovervågning
 • Barometrisk højdemåler
 • Over 30 forskellige aktivitetsprofiler
 • Registrering af stress og body battery
 • Uendelig batterilevetid i smartwatch-tilstand
 • Garmin Pay kontaktløs betaling - se deltagende banker
 • Registrering af uheld under løb og cykling

Uret fås i fire fede farver: Graphite (mørkegrå), Flame Red (rød), Whitestone (hvid) og Moss (army grøn).

Forskellige versioner i Garmin Instinct 2-serien

Ved første øjekast er der uoverskueligt mange forskellige versioner af Garmin Instinct 2 urene. 
Instinct 2-serien findes i tre forskellige størrelser - Instinct 2S som måler 40 mm. i diameter på urkassen, Instinct 2 som måler 45 mm. i diameter og nu også Instinct 2X, som måler 50 mm.

Derudover findes uret både med og uden Solar soloplader i displayet.
For at få et overblik over de forskellige versioner kan du se listen herunder. 

Med Solar soloplader i displayet: 

Uden Solar soloplader i displayet: 

Du kan finde samtlige versioner i Instinct 2-serien i DENNE KATEGORI.

En "mini Fenix 7"? 

Garmin Instinct Solar 2X kan på mange måder sammenlignes lidt med Fenix 7 urene. Man kan sige, at det er en prisvenlig Fenix 7 uden touch- og farveskærm, kort og navigation og indbygget musikafspiller.
Bortset fra det ligner urene hinanden rigtig meget. Garmin Instinct 2X Solar vil derfor være et oplagt ur til de fleste udendørs aktiviteter, hvor man skal bruge et holdbart ur med god GPS og barometrisk højdemåler, som eksempel løb og trailløb, cykling, hiking, svømning og som robust hverdagsur, hvis man kan lide det rå look. 

Garmin Instinct 2X Solar er et outdoor- og sportsur, hvor man får rigtig meget for pengene. 
Uret er lavet efter den amerikanske militærstandard 810G for varme, stød og vandtæthed, og er derfor utroligt holdbart. Det er vandtæt til 100 meter, har kemisk forstærket ridseresistent glas og en fiberforstærket urkasse. 
Instinct 2X Solar er udstyret med optisk pulsmåler, som understøtter HRV måling af pulsvariabilitet og en ultraptræcis multiband-GPS, som både understøtter GPS-signalet, GLONASS og Galileo. 

Uendelig batterilevetid

Solcelleopladeren i Instinct 2X Solar er imponerende god, så uret kan holde uendeligt batteri i smartwatch-tilstand under optimale forhold uden nogensinde at blive ladet op. 
Se bare batterilevetiderne herunder: 

Batterilevetider i Garmin Instinct 2X Solar:

 • Smartwatch: 40 dage/uendeligt*
 • Batterispare-urtilstand: 100 dage/uendeligt*
 • Med GPS: 60/145** timer
 • Alle GPS satellitsystemer: 40/65** timer
 • Alle GPS satellitsystemer + multiband-GPS: 27/36** timer
 • Batterispare GPS-tilstand: 150 timer/uendeligt**
 • Ekspeditionsmode (GPS): 60 dage/uendeligt*

* Ved brug hele dagen med minimum 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
** Ved brug udendørs i omgivelser med 50.000 lux

Det første tal i ovenstående liste er batterilevetiden helt uden solopladning, og det sidste tal er batterilevetiden med solopladning. 

I smartwatch mode fungerer uret både som smartwatch med smart notifikationer og bluetooth aktiveret og som aktivitetsmåler med tracking af daglig aktivitet, stress, body battery og søvnovervågning.

Ekspeditions-mode bruges til at tracke de helt lange vandreture eller andre outdoor-aktiviteter. Som udgangspunkt laver den et GPS-fix hver time, men kan også indstilles til 15, 30, 45 eller 75 min. mellem hvert GPS fixpunkt. Ved 60 min. GPS fix holder uret batteri i hele 60 dage eller uendeligt med brug udendørs i sollys - med GPS aktiveret! Når solen er gået ned, bliver GPS'en deaktiveret og pulsmåler, bluetooth samt aktivitetstracker er hele tiden slået fra for at opnå den imponerende lange batterilevetid. 

Multiband + GPS, GLONASS og Galileo

Garmin Instinct 2X Solar understøtter både GPS, GLONASS og Galileo med multiband-GPS funktionen. Dette sikrer nogle meget præcise målinger og hurtige GPS-fix, når man vil starte en aktivitet.

Udover den præcise GPS har Garmin Instinct 2X Solar også 3D hastighed og 3D distance. Det er en funktion, som beregner hastighed og distance både ved hjælp af GPS, men også ved hjælp af den barometriske højdemåler og dine vertikale bevægelser over jorden. Dette sikrer mere præcise målinger ved løb, trailløb og skiløb, hvor der kan være store højdeforskelle. 

Outdoor og navigation

Garmin Instinct Solar 2X er det ultimative outdoor-ur. Den ekstremt gode holdbarhed og det robuste udseende vil tiltale en masse outdoor-entusiaster. Der er også masser funktioner til outdoor-brug i uret. Uret har indbygget 3-akset kompas, barometrisk højdemåler og altimeter. Det bruges bl.a. til stormalarm funktionen, som kan advare om kommende storm og dårligt vejr. 
Instinct 2X har også brødkrummenavigation, hvor man kan indlæse ruter og blive navigeret til bestemte lokationer eller på forudindlæste ruter. Med TracBack funktionen kan man altid blive ledt tilbage til udgangspunktet, når man er ude i terrænet. 
Uret har indlæste aktivitetsprofiler til vandring, klatring, skiløb, langrend, kajak, roning og meget mere. 

Sport og hverdag

Garmin Instinct 2X har både en masse funktioner til sport og træning, samt en lang række funktioner til hverdag. Uret har indlæste sportsprofiler til både løb, cykling, svømning, styrketræning, trailløb og meget mere. Den optiske pulsmåler holder styr på puls og kalorieforbrænding døgnet rundt, og urets forskellige sportsprofiler kan vise tonsvis af data på personlige datasider med op til 4 felter pr. side. 
Bruger man uret til hverdag, får man gavn af den omfattende aktivitetsmåler som naturligvis måler skridt, kalorier, søvn osv, men den måler også de lidt mere avanceret data som eksempelvis stressniveau, body battery, HRV-status og morgenrapport. 

Registrering af uheld og assistance-funktion

Instinct 2X har den geniale funktion, som kan registrere, hvis man er ude for et uheld eller fald på en gå- eller løbetur. Herefter kan uret sende en besked til nogle udvalgte pårørende med koordinater for uheldet. 

Man kan samtidig selv tilkalde hjælp via assistance-funktionen, hvis man får brug for det. 

Copyright 2023 Pulsure.dk ApS

Details

Generelt

 • Urglasmateriale: power glass™
 • Urkransmateriale: fiberforstærket polymer
 • Urkassemateriale: fiberforstærket polymer
 • Quickfit™-tilbehørsremme (22 mm)
 • Remmateriale: silikone
 • Fysisk størrelse: 45 x 45 x 14,50 mm
 • Passer til håndled på 135-230 mm. i omkreds
 • Displaystørrelse: brugerdefineret design med to vinduer: 0,9″ x 0,9″ (23 x 23 mm)
 • Displayopløsning: 176 x 176 pixels
 • Displaytype: kan ses i monokromt sollys, transflektiv memory-in-pixel (mip)
 • Vægt: 53 gram
 • Vandtæthedsklassifikation    10 atm
 • Indbygget hukommelse          32 mb

Batterilevetid

 • Smartwatch: op til 28 dage/ubegrænset med solopladning*
 • Batterispare-urtilstand: op til 65 dage/ubegrænset med solopladning*
 • Gps: op til 30 timer/48 timer med solopladning**
 • Maks. Batteri gps-tilstand: op til 70 timer/370 timer med solopladning**
 • Ekspeditions-gps-aktivitet: op til 32 dage/ubegrænset med solopladning**

*solopladning, ved antagelse af brug hele dagen med 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux.
**solopladning, ved antagelse af brug i omgivelser med 50.000 lux

Urfunktioner

 • Urfunktioner 
 • Gps-tidssynkronisering           
 • Automatisk sommer-/vintertid                        
 • Vækkeur         
 • Timer                
 • Stopur              
 • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter          

Sundhedsovervågning

 • Håndledsbaseret pulsmåler (konstant, hvert sekund)          
 • Daglig hvilepuls                          
 • Alarmer ved unormal puls (høj og lav)
 • Vejrtrækningssfrekvens (24x7)                         
 • Iltmætning til pulse ox
 • Fitnessalder   
 • Body battery™ energiovervågning                  
 • Stressregistrering hele dagen                           
 • Timer til afslappende åndedræt                      
 • Søvn                  
 • Søvnovervågning (søvnresultat og -indsigt) 
 • Hydrering (i garmin connect ™)
 • Helsesporing til kvinder (i garmin connect ™)
 • Health snapshot                        

Sensorer

 • Gps                    
 • Glonass            
 • Galileo              
 • Garmin elevate™ håndledsbaseret pulsmåler                         
 • Trykhøjdemåler                         
 • Elektronisk kompas                  
 • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)             
 • Termometer  
 • Pulse ox akklimatisering         

Daglige smart-funktioner

 • Tilslutning: bluetooth®, ant+®
 • Connect iq™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)                
 • Smart-notifikationer                
 • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun android™)                 
 • Kalender          
 • Vejr                   
 • Realtidsindstillinger synkroniseres med garmin connect™ mobile               
 • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug, der kan tilpasses                            
 • Musikstyring  
 • Find min telefon                        
 • Find mit ur      
 • Virb®-fjernbetjening                
 • Smartphone-kompatibel: iphone®, android™
 • Parres med garmin golf app  
 • Garmin connect™ mobile-kompatibel           
 • Garmin pay™ 

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

 • Livetrack          
 • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter                
 • Hjælp                

Taktiske funktioner

 • Dobbelt koordinatsæt             

Aktivitetstrackerfunktioner

 • Skridttæller    
 • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)                
 • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
 • Beregner forbrændte kalorier                          
 • Etager op         
 • Distance           
 • Intensitetsminutter                 
 • Trueup™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)             
 • Move iq™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)                
 • Garmin connect ™ udfordringer app (valgfri connect iq app)

Fitnessudstyr

 • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: styrke-, konditions- og crosstraining, hiit, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning og yoga
 • Pulstræning    
 • Styrketræningsplaner             
 • Hiit workouts 
 • Automatisk tælling af gentagelser                  

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner

 • Pulszoner        
 • Pulsalarmer    
 • Pulsbaseret kalorieberegning                           
 • % af maksimal puls                   
 • % af hrr (maksimal puls minus hvilepuls)      
 • Restitutionsanbefaling           
 • Automatisk maksimal puls     
 • Hr broadcast (overførsel af pulsdata via ant+™ til parrede enheder) (ved hjælp af ant+)
 • Vejrtrækningsfrekvens (under træning)       
 • Gps-hastighed og -distance  
 • Brugerdefinerede skærme    
 • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler                
 • Auto pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)    
 • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)          
 • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)     
 • Træningsplaner til download
 • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet  
 • Auto lap® (starter automatisk en ny omgang)                         
 • Manual lap      
 • Brugerdefinerede lap-alarmer                          
 • Varme- og højdeakklimatisering                      
 • Vo2 max (run)
 • Vo2 maks. (terrænløb)           
 • Træningsstatus (se om du træner effektivt baseret på træningshistorik og formtrend)   
 • Træningsbelastning (din totale træningsbelastning for de seneste 7 dage estimeret på epoc)                   
 • Aerob træningseffekt (måler en aktivitets indvirkning på din træningstilstand)                  
 • Anaerob træningseffekt        
 • Primær fordel (etiketter for training effect)
 • Forbedret restitutionstid       
 • Daglige foreslåede træninger
 • Brugerdefinerede alarmer    
 • Lydalarmer     
 • Sluttid               
 • Virtual partner® (træn mod en digital person)                        
 • Virtual racer™/aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter) 
 • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)      
 • Multisport       
 • Baneguide      
 • Touch- og/eller knaplås          
 • Genvejstaster
 • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet) 
 • Aktivitetshistorik på uret       
 • Physio trueup

Løbefunktioner

 • Forudindlæste løbeprofiler: løb, løbebånd, indendørs løb og trailløb
 • Gps-baseret distance, tid og tempo                
 • Løbedynamik (kun med Running Dynamics kompatibels pulsbælte eller sensor)
 • Vertikale udsving og ratio (graden af "op/ned-bevægelse" i dit løb og forholdet mellem vertikale udsving og skridtlængde) (kun med Running Dynamics kompatibels pulsbælte eller sensor)
 • Tid med jordkontakt (den tid i en løbebevægelse hvor foden er i jorden frem for i luften for at vise din løbesymmetri) (kun med Running Dynamics kompatibels pulsbælte eller sensor)
 • Skridtlængde (i realtid) (kun med Running Dynamics kompatibels pulsbælte eller sensor)
 • Kadence (antal skridt pr. Minut i realtid)      
 • Performance condition (sammenligner efter 6-20 minutters løb din form i realtid med dit gennemsnitlige formniveau)                            
 • Syretærskel (en analyse af tempo og puls estimerer tidspunktet for, hvornår dine muskler begynder at blive hurtigt trættere) (kun med pulsbælte)
 • Løbetræningsplaner                
 • Løbsberegner
 • Fodsensor-kompatibel            

Golffunktioner

 • Distance til front, center og bagkant af greenen                    
 • Distance til layups og doglegs                           
 • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten)
 • Digitalt scorekort                      
 • Stat tracking (antal slag, put pr. Runde, greens og fairways hit)                    
 • Automatiske courseview-opdateringer         
 • Manuel flagplacering               
 • Hazarder og banemål              
 • Pinpointer       
 • Rundetimer/odometer           
 • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)                  
 • Tilladt ved turneringer            

Outdoor-funktioner

 • Forudindlæste outdoor-profiler: vandring, klatring, indendørs klatring, bouldering, skiløb, snowboarding, langrend, stand up paddleboarding, roning, kajak, fiskeri, jagt, taktisk
 • Punkt til punkt-navigation     
 • Brødkrummespor i realtid      
 • Tilbage til start                           
 • Tracback®        
 • Ultratrac tilstand                       
 • Højdeprofil     
 • Distance til destination           
 • Barometrisk udviklingsindikator                       
 • Trailløb auto climb                    
 • Vertikal hastighed                    
 • Total opstigning/nedstigning
 • Fremtidig højdeprofil              
 • Basecamp™-kompatibel        
 • Gps-koordinater                       
 • Sight 'n go (naviger efter et punkt)                 
 • Arealberegning                          
 • Projiceret waypoint                 
 • Oplysninger om sol og måne
 • Xero™ positioner                      
 • Ekspedition gps-aktivitet       

Cykelfunktioner

 • Forudindlæste cykleprofiler: cykling, landevejscykling, mountainbiking, gruscykling, cykelcross, cyclocross, cykelpendling, cykelture, e-cykling, e-mountainbike, indendørs cykling
 • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)        
 • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
 • Mtb grit & flow                          
 • Cykelomgang og maksimum effekt pr. Omgang (med effektmåler)             
 • Konkurrer mod en aktivitet   
 • Ftp (funktionel tærskelstyrke)                          
 • Kompatibel med vector™ og Rally (effektmåler)        
 • Kompatibel med effektmåler (viser effektdata fra kompatible tredjeparts ant™-aktiverede effektmålere)                       
 • Understøttelse af hastigheds- og kadencesensor (m/sensor)                        

Svømmefunktioner

 • Forudindlæste svømmeprofiler: svømning i pool, svømning i åbent vand
 • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)                      
 • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
 • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)                  
 • Drill-log             
 • Grundlæggende hviletimer (op fra 0)             
 • "gentag på" hviletimer            
 • Automatisk hvile                       
 • Tids- og distancealarm            
 • Nedtælling starter                    
 • Svømmetræninger                   
 • Undervands håndledsbaseret pulsmåling    
 • Puls (realtid under hvile, interval- og sessionsstatistik under hvile og automatisk download af puls efter svømning)    

Aktivitetstrackerfunktioner til børn

 • Toe-to-toe™ challenges i app 

Tilslutning

 • Styring af smart trainer           
Details
 • Garmin Instinct 2X Solar i valgt farve
 • Ladekabel
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Instinct 2X Solar-Graphite
Din bedømmelse