Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Grey/Orange

Fenix 7X PRO er Garmins topmodel indenfor multisport og outdoor. Uret er fyldt med funktioner til både hverdag, sport og aktivitetstracking - alt sammen pakket ind i et holdbart og eksklusivt design med safirglas, soloplader, touchdisplay og ekstremt lang batterilevetid. 

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
010-02778-15
Ean
753759317898
Pris pr stk 5.899,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 8.149,00 DKK
Produktbeskrivelse

I kassen medfølger:

 • Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Grey/Orange
 • USB data/ladekabel

Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Grey/Orange indgår i serien af topmodeller til sport og outdoor fra Garmin. De er en del af de nyeste og mest opdaterede ure i Fenix 7 PRO-serien, som afløser den første generation af Fenix 7 ure. 

Denne nye og opdaterede version af Fenix 7X har bl.a. fået kraftigere lommelygte, indbygget løbewattmåler på håndleddet, ny og bedre pulsmåler og flere nye og fede træningsfunktioner. 

Få 4 års garanti ekslusivt hos Pulsure.dk

Som noget eksklusivt hos Pulsure.dk tilbyder vi 4 års garanti på dette produkt, i stedet for de 2 år som er standard for kun DKK 249,-.

De to års ekstra garanti tilbydes i samarbejde med Tryg Forsikring, og dækker de samme fejl og defekter som den oprindelige toårige garanti på produktet. 

Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Grey/Orange

Denne Fenix 7X PRO Sapphire Solar er den største størrelse i Fenix 7-serien. Urkassen måler 51 mm. i diamenter, hvor Fenix 7S PRO måler 42 mm. og Fenix 7 PRO måler 47 mm. 

Læs mere om forskellene på de forskellige Fenix 7 PRO ure på DETTE LINK

Fenix 7X PRO Sapphire Solar er udstyret med det særlige ridsefaste safirglas med indbygget soloplader, som forlænger urets batterilevetid betragteligt.

Urskiven (bezel) og bagsiden af urkassen er lavet i titanium, hvilket både er lettere og mere holdbart end det rustfri stål i de billigere "ikke- Sapphire Solar" ure. 

Denne version er lavet med en urskive, knapper og detaljer i blank DLC Titanium, orange detaljer omkring start/stop knappen samt urkasse og silikoneurrem i en lys grå farve (fog grey).   

Nye funktioner og forbedringer i Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar sammenlignet med Fenix 7X Sapphire Solar

Man skal holde tungen lige i munden, når det kommer til de mange forskellige Fenix 7-modeller. 
Denne Fenix 7X PRO er dog en helt ny og forbedret version, som afløser de tidligere Fenix 7X modeller (ikke-PRO). 
Herunder kan du se en liste over nye funktioner og forbedringer i PRO-modellen sammenlignet med den tidligere version. 

 • Kraftigere lommelygte
 • Ny 5. generation optisk pulsmåler
 • Løbewattmåler på håndleddet
 • Hill Score
 • Endurance Score
 • Jet Lag guide
 • Red Shift Mode - rødt baggrundslys til mørke omgivelser
 • Flere aktivitetsprofiler - bl.a. fodbold og ketchersport

Udover de nye funktioner indeholder Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar naturligvis alle de fede sports- og hverdagsfunktioner, man kender fra Garmin Fenix 7-serien. De vigtigste features kan du se herunder.

Med Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Grey/Orange får du:

 • Ridsefast safirglas med soloplader og touch
 • Op til 37 dages batterilevetid som smartwatch og 122 timer med GPS
 • Multiband-GPS
 • Indbygget musikafspiller med MP3-filer, Spotify og Deezer
 • Garmin Pay - kontaktløs betaling
 • Topografisk europakort og navigation
 • Aktivitetsmåler med søvnovervågning, stressregistrering og Body Battery energiniveau
 • Smartnotifikationer, vejrudsigt, kalender og mange andre smartwatch-funktioner
 • Daglige træningsforslag baseret på form, restitution og træningshistorik
 • Tonsvis af avancerede træningsfunktioner som Running Dynamics, PacePro og real-time udholdenhed

Med andre ord er Garmin Fenix 7X PRO det bedste og mest funktionsrige multisportsur, man overhovedet kan få - intet kommer i nærheden af det. 

Ekstremt lang batterilevetid og Garmins hidtil mest kraftfulde soloplader

Denne version af Garmin Fenix 7X PRO er udstyret med det fede Sapphire Solar glas, da det er blandt topmodellerne i serien. Glasset har indbygget soloplader, som forlænger urets batterilevetid med i gennemsnit 30-200% afhængig af brugen - og det på et ur som vel at mærke allerede har ekstremt lang batterilevetid. 

Batterilevetider i Garmin Fenix 7X PRO:

 • Smartwatch: 28/37* dage
 • Batterisparetilstand: 90/+1 år* dage
 • Kun med GPS: 89/122** timer
 • Med alle GPS-systemer: 63/77** timer
 • Med alle GPS-systemer + multiband: 38/42** timer
 • Med alle GPS-systemer + musik: 16 timer
 • Maks. batteri GPS-tilstand: 213/578** timer
 • Ekspeditionsmode (GPS): 62/139** dage

* Ved brug hele dagen med minimum 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
** Ved brug udendørs i omgivelser med 50.000 lux

Det første tal i ovenstående liste er batterilevetiden helt uden solopladning, og det sidste tal er batterilevetiden med solopladning. 

Med Power Manager får man selv større indflydelse på batterilevetiden under træning. Der findes tre forskellige modes; "Normal" hvor alle de vanlige funktioner, kort og pulsmåling er slået til, "Jacket Mode" hvor den optiske pulsmåler er slukket og til sidst "Max battery" hvor pulsmåler og kort er deaktiveret og lysstyrken i displayet er skruet helt ned. 

Størrelser

Ligesom Fenix 6- og Fenix 7-serien kommer Fenix 7 PRO urene også i tre forskellige størrelser.

Denne Fenix 7X PRO Sapphire Solar er den største størrelse, som måler 51 mm. i diameter og har et 1,4" display med 280 x 280 pixel. Displayet går helt ud til kanten af uret, hvilket giver et super skarpt og strømlinet udseende. 
Derudover findes der to andre størrelser; Fenix 7S PRO som måler 42 mm. og har et 1,2" display og Fenix 7 PRO som måler 47 mm. og har et 1,3" display. 

Alle Garmin Fenix 7 PRO modeller kan ses på DETTE LINK. 

Europakort med populære ruter og skisportsområder

Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar kommer forudindlæst med et topografisk europakort. På kortet ser man, udover alle asfaltveje, også højdekurver, terræn, søer og vandløb. 

Kortet har indbygget "trendlines" eller popularitetsruter, så de mest populære veje til henholdsvis løb og cykling er highligtet. Popularitetsruterne er også indbygget i Garmin Connect, hvor man kan tegne ruter, og derved nemmest kan vælge de mest populære veje til cykling og løb. 

Urets turn-by-turn navigation hjælper dig med at navigere efter ruter, du selv har tegnet eller downloadet online. Uret fortæller dig, når du skal dreje. 

Med den helt nye up-ahead funktioner, fortæller uret dig om relevante POI'er (point of interest), som kommer på din rute. Det kan være butikker, caféer, restauranter, tankstationer osv. 

I Fenix 7 PRO-serien er det også muligt at downloade gratis topografiske kort over resten af verdenen. Kortene downloades via wi-fi i uret og indlæses i urets 32GB store hukommelse. 

Derudover har uret også indlæst pistekort over 2000 skisportsområder, hvor man kan se navnet på løjperne og sværhedsgraden. 
Se en opdateret liste over alle skisportsområder, som er på kortet på DETTE LINK.

Hav din egen personlige træner med på håndleddet

Hill Score måler din evne til at løbe op ad stigninger og evaluerer dine fremskridt over tid baseret på VO2max og træningshistorik. Den måler din løbestyrke på korte stejle stigninger og din udholdenhed på lange stigninger og giver en score for din samlede performance over tid. 

Endurance Score - denne funktion giver dig en samlet score for din udholdenhed målt over tid. Den tager en lang række data med i betragtningerne herunder din performance under træning, VO2max, træningsbelastning på kort sigt og på lang sigt og meget mere. 

Real-time udholdenhed er en af de fedeste og mest brugbare nye træningsfunktioner vi længe har set! Real-time udholdenhed fortæller dig hele tiden, hvor meget energi, du har tilbage i tanken, og hvor lang tid, du vil kunne opretholde din nuværende hastighed ved enten løb eller cykling. 
Du får vigtig information omkring, hvor meget "benzin" du har tilbage i tanken, og hvor lang tid, du kan holde til at yde over din syregrænse. Sætter du farten op, vil du kunne se, at benzintanken bliver mindre, og du har færre kilometer tilbage, men sætter du farten ned kan du faktisk genopbygge noget udholdenhed og øge den resterende distance. 

Daglige træningsforslag-funktionen kommer med forslag til workouts i enten løb eller cykling baseret på din træningshistorik, form, restitution og tidligere træningseffekt. Hvis du har trænet kort og intensivt de seneste dage, vil uret foreslå en workout med lavere intensitet og højere volume og omvendt. Uret hjælper dig med at arbejde på dine svage sider, og træne i de intensitetszoner, som du vil have størst gavn af på ethvert givent tidspunkt. 

PacePro funktionen er en intelligent paceguide til løb, som guider dig igennem en hvilken som helst distance på den mest effektive måde. PacePro tager højde for stigninger, og planlægger således dit løb, så det bliver så hurtigt og energibesparende som muligt. I praksis betyder det, at den indlæste rute bliver inddelt i segmenter, som skal løbes i forskellige pace, alt efter hårdheden af segmentet; ned ad bakke skal der løbes hurtigere en target pace, op ad skal der løbes langsommere og på flad vej løber man lige omkring målet. 

ClimbPro funktionen er løbende blevet forbedret og i denne nye version af Fenix 7 PRO, fungerer den også, når man IKKE kører på en forudbestemt rute. ClimbPro datasiden viser en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt. 

MTB Grit & Flow funktionen måler nogle særlige mountainbike parametre. 
Grit måler en rutes sværhedsgrad ud fra GPS, accellerometer og højdedata - jo højere tal, des sværere er tracket. Det kan bl.a. bruges til at vurdere hvor svært et MTB spor er på en rute, som andre har kørt før. 
Flow fortæller hvor smooth man kører et givent segment - altså hvor godt Flow man har. Det fortæller hvor på segmentet man bremser sit Flow og taber fart, og kan hjælpe med at få et mere flydende forløb på segmentet. Jo lavere tal - des bedre flow. 

Musikafspiller med Spotify og plads til meget mere musik

Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar har indbygget musikafspiller med plads til over 2000 sange. 
Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores udvalg HER.

Copyright 2023 Pulsure.dk ApS

Details

Generelt

 • Urglasmateriale: power sapphire™
 • Urkransmateriale: titanium
 • Urkassemateriale: fiberarmeret polymer med metalbagdæksel
 • Quickfit™-tilbehørsremme: medfølger (26 mm)
 • Remmateriale: silikone
 • Fysisk størrelse: 51 x 51 x 14,9 mm
 • Passer til håndled med følgende omkreds: 127-210 mm
 • Touchscreen  
 • Farvedisplay   
 • Displaystørrelse: 1,4″ (35,56 mm) diameter
 • Displayopløsning: 280 x 280 pixel
 • Displaytype: kan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (mip)
 • Vægt: 89 g med silikonerem (kun urkasse: 61 g)
 • Vandtæthedsklassifikation: 10 ATM
 • Indbygget hukommelse: 32 gb
 • Indbygget LED lommelygte

Batterilevetid:

 • Batterilevetid smartwatch: op til 28 dage/37 dage med solopladning*
 • Batterisparetilstand: op til 90 dage/1 år med solopladning*
 • Kun gps: op til 89 timer/122 timer med solopladning**
 • Alle satellitsystemer: op til 63 timer/77 timer med solopladning*
 • Alle satellitsystemer og multibånd: op til 36 timer/41 timer med solopladning**
 • Alle satellitsystemer og musik: op til 16 timer
 • Maks. Batteri gps-tilstand: op til 213 timer/578 timer med solopladning**
 • Ekspeditions-gps: op til 62 dage/139 dage med solopladning*

*solopladning, ved antagelse af brug hele dagen med 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
**solopladning, ved antagelse af brug i omgivelser med 50.000 lux

Urfunktioner

 • Urfunktioner
 • Gps-tidssynkronisering           
 • Automatisk sommer-/vintertid                        
 • Vækkeur         
 • Timer                
 • Stopur              
 • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter          

Sundhedsovervågning

 • Håndledsbaseret pulsmåler (konstant, hvert sekund)          
 • Daglig hvilepuls                          
 • Alarmer ved unormal puls (høj og lav)
 • Vejrtrækningssfrekvens (24x7)                         
 • Iltmætning til pulse ox (spot-check og valgfri akklimatisering hele dagen og i søvn)
 • Fitnessalder (i app)
 • Body battery™ energiovervågning                  
 • Stressregistrering hele dagen                           
 • Afslapningspåmindelser         
 • Timer til afslappende åndedræt                      
 • Søvn (avanceret)
 • Søvnovervågning (søvnresultat og -indsigt) 
 • Hydrering (i garmin connect™ og i valgfri connect iq™ widget)
 • Helsesporing til kvinder (i garmin connect™ og i valgfri connect iq™ widget)
 • Health snapshot                   

Sensorer

 • Gps                    
 • Glonass            
 • Galileo              
 • Multi-frequency positioning 
 • 5. generation Garmin elevate™ håndledsbaseret pulsmåler                         
 • Trykhøjdemåler                         
 • Elektronisk kompas                  
 • Gyroskop        
 • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)             
 • Termometer  
 • Pulse ox akklimatisering         

Daglige smart-funktioner

 • Tilslutning: bluetooth®, ant+®, wi-fi®
 • Connect iq™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)                
 • On-device connect iq™ store
 • Smart-notifikationer                
 • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun android™)                 
 • Kalender          
 • Vejr                   
 • Ændring af indstillinger på ur i realtid via garmin connect™ app
 • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug, der kan tilpasses                            
 • Musikstyring  
 • Afspiller musik                            
 • Musiklager: op til 2.000 sange
 • Find min telefon                        
 • Find mit ur      
 • Virb®-fjernbetjening                
 • Smartphone-kompatibel: iphone®, android™
 • Parres med garmin golf app  
 • Garmin connect™ mobile-kompatibel           
 • Garmin pay™ 

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

 • Livetrack          
 • Gruppe-livetrack                       
 • Deling af livebegivenhed       
 • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter                
 • Hjælp                

Taktiske funktioner

 • Dobbelt koordinatsæt             

Aktivitetstrackerfunktioner

 • Skridttæller    
 • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)                
 • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
 • Beregner forbrændte kalorier                          
 • Etager op         
 • Distance           
 • Intensitetsminutter                 
 • Trueup™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)             
 • Move iq™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)                
 • Garmin connect ™ udfordringer app

Fitnessudstyr

 • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: styrke-, hiit-, konditions- og ellipsetræning, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning, pilates og yoga
 • Pulstræning    
 • Styrketræningsplaner             
 • Hiit workouts 
 • Yoga træning 
 • Pilates træning                           
 • Træningsanimationer på skærmen                 
 • Automatisk tælling af gentagelser                  

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner

 • Pulszoner        
 • Pulsalarmer    
 • Pulsbaseret kalorieberegning                           
 • % af maksimal puls                   
 • % af hrr (maksimal puls minus hvilepuls)      
 • Restitutionsanbefaling           
 • Automatisk maksimal puls     
 • Hrv stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau; skalaen er fra 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveau) (med pulsbælte - medfølger ikke)
 • Hr broadcast (overførsel af pulsdata via ant+™ til parrede enheder)          
 • Vejrtrækningsfrekvens (under træning) (med pulsbælte - medfølger ikke)
 • Gps-hastighed og -distance  
 • Brugerdefinerede skærme    
 • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler                
 • Auto pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)    
 • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)          
 • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)     
 • Træningsplaner til download
 • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet  
 • Auto lap® (starter automatisk en ny omgang)                         
 • Manual lap      
 • Brugerdefinerede lap-alarmer                          
 • Varme- og højdeakklimatisering                      
 • Vo2 max (løb)
 • Vo2 maks. (terrænløb)           
 • Realtime stamina                      
 • Træningsstatus (se om du træner effektivt baseret på træningshistorik og formtrend)   
 • Træningsbelastning (din totale træningsbelastning for de seneste 7 dage estimeret på epoc)                   
 • Fokus på træningsbelastning
 • Aerob træningseffekt (måler en aktivitets indvirkning på din træningstilstand)                  
 • Anaerob træningseffekt        
 • Primær fordel (etiketter for training effect)
 • Forbedret restitutionstid       
 • Daglige foreslåede træninger
 • Brugerdefinerede alarmer    
 • Lydalarmer     
 • Sluttid               
 • Virtual partner® (træn mod en digital person)                        
 • Virtual racer™/aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter) 
 • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)      
 • Multisport       
 • Baneguide      
 • Segmenter (live, garmin)       
 • Strava-funktioner (beacon, live-segmenter)
 • Tur-retur-ruteoprettelse (løb/cykling)          
 • Trendline™ ruteføring ud fra popularitet      
 • Touch- og/eller knaplås          
 • Genvejstaster
 • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet) 
 • Aktivitetshistorik på uret       
 • Physio trueup

Løbefunktioner

 • Forudindlæste løbeprofiler: løb, baneløb, løbebånd, indendørs baneløb, trailløb, virtuelt løb, ultraløb
 • Gps-baseret distance, tid og tempo   
 • Endurance Score
 • Hill Score             
 • Løbedynamik (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Vertikale udsving og ratio (graden af "op/ned-bevægelse" i dit løb og forholdet mellem vertikale udsving og skridtlængde) (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Tid med jordkontakt (den tid i en løbebevægelse hvor foden er i jorden frem for i luften for at vise din løbesymmetri) (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Skridtlængde (i realtid) (med running dynamics kompatibelt pulsbælte - medfølger ikke)
 • Kadence (antal skridt pr. Minut i realtid)      
 • Performance condition (sammenligner efter 6-20 minutters løb din form i realtid med dit gennemsnitlige formniveau)                            
 • Syretærskel (en analyse af tempo og puls estimerer tidspunktet for, hvornår dine muskler begynder at blive hurtigt trættere) (med pulsbælte - medfølger ikke)
 • Pacepro™ tempostrategier   
 • Løbetræningsplaner                
 • Løbsberegner
 • Fodsensor-kompatibel            

Golffunktioner

 • Forudindlæst med 42.000 baner på verdensplan                  
 • Distance til front, center og bagkant af greenen                    
 • Distance til layups og doglegs                           
 • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten) 
 • Digitalt scorekort
 • Brugerdefinerede mål         
 • Stat tracking (antal slag, put pr. Runde, greens og fairways hit)                    
 • Garmin autoshot™                   
 • Komplet vektorkort                 
 • Automatiske courseview-opdateringer         
 • Manuel flagplacering               
 • Hazarder og banemål              
 • Pinpointer       
 • Playslike distance                      
 • Touch-targeting (berør målet på skærmen for at få vist afstanden til en position)             
 • Handicap scoring                       
 • Truswing™-kompatibel           
 • Rundetimer/odometer           
 • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)                  
 • Tilladt ved turneringer            

Outdoor-funktioner

 • Forudindlæste outdoor-profiler: vandring, indendørs klatring, bouldering, klatring, mountainbike, skiløb, snowboard, langrend, stand up paddleboarding, roning, kajak, surfing, jagt, jumpmaster, taktisk, kitesurf, windsurfing, snesko
 • Punkt til punkt-navigation     
 • Brødkrummespor i realtid      
 • Tilbage til start                           
 • Tracback®        
 • Ultratrac tilstand                       
 • Around me tilstand                   
 • Up ahead         
 • Højdeprofil     
 • Distance til destination           
 • Barometrisk udviklingsindikator                       
 • Climbpro™ opstigningsplanlægger                  
 • Trailløb auto climb                    
 • Vertikal hastighed                    
 • Total opstigning/nedstigning
 • Fremtidig højdeprofil              
 • Forudindlæste topografiske kort                     
 • Forudindlæste vej- og sporkort                        
 • Forudindlæste kort over skisportssteder     
 • Downloadable cartography support               
 • Basecamp™-kompatibel        
 • Gps-koordinater                       
 • Sight 'n go (naviger efter et punkt)                 
 • Arealberegning (via connect iq™)
 • Jagt-/fiskekalender (via connect iq™)
 • Projiceret waypoint          
 • Oplysninger om sol og måne (via connect iq™)
 • Xero™ positioner                      
 • Ekspedition gps-aktivitet       
 • Tides (via connect iq™)

Cykelfunktioner

 • Forudindlæste cykleprofiler: cykling, indendørs cykling, mountainbike, triatlon
 • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)        
 • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
 • Cycle map (cyklespecifikke vejkort med ruteplanlægning) 
 • Mtb grit & flow                          
 • Cykelomgang og maksimum effekt pr. Omgang (med effektmåler - medfølger ikke)             
 • Konkurrer mod en aktivitet   
 • Ftp (funktionel tærskelstyrke) (med kompatibelt tilbehør)
 • Kompatibel med vector™ (med effektmåler - medfølger ikke)       
 • Kompatibel med effektmåler (viser effektdata fra kompatible tredjeparts ant™-aktiverede effektmålere)                       
 • Advanced vector support      
 • Varia vision™-kompatibel (in-sight display) 
 • Varia™ rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)        
 • Varia™ smart-kompatibel (cykellygte)           
 • Understøttelse af hastigheds- og kadencesensor (m/sensor)                        

Svømmefunktioner

 • Forudindlæste svømmeprofiler: svømning i pool, svømning i åbent vand, svømning/løb
 • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)                      
 • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
 • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)                  
 • Drill-log   
 • Grundlæggende hviletimer (op fra 0)             
 • "gentag på" hviletimer            
 • Automatisk hvile                       
 • Tids- og distancealarm            
 • Tempoadvarsler (kun ved brug i svømmebassin)                   
 • Nedtælling starter                    
 • Svømmetræninger                   
 • Kritisk svømmehastighed      
 • Undervands håndledsbaseret pulsmåling    
 • Puls (realtid under hvile, interval- og sessionsstatistik under hvile og automatisk download af puls efter svømning)     ja (med hrm-tri ™, hrm-swim ™ og hrm-pro ™)

Aktivitetstrackerfunktioner til børn

 • Toe-to-toe™ challenges app  ja (valgfri connect iq toe-to-toe™ challenges app)

Tilslutning

 • Styring af smart trainer           
Details
 • Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Grey/Orange
 • USB data/ladekabel 
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Fenix 7X PRO Sapphire Solar Grey/Orange
Din bedømmelse