OBS! - Pga. sygdom lukker vores telefoner kl. 15.30 i dag d. 20/10-21

Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem

Garmin har endnu en gang overgået sig selv med Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem, som er smækfyldt med nye funktioner, eksempelvis indbygget soloplader i displayet, og store forbedringer sammenlignet med forgængeren, Fenix 5 Plus.  

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

5.399,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 6.799,00 DKK

* Påkrævede felter

5.399,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  I kassen medfølger:

  • Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem
  • USB data/ladekabel
  • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!) 

  Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem er blandt topmodellerne i Garmins serie af multisportsure. Fenix 6 Pro Solar er et af de få innovative ure med indbygget soloplader i displayet, så uret kan lade sig selv op, mens man er på farten og på den måde forlænge batterilevetiden væsentligt. 

  Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort er afløseren for de meget populære Fenix 5 Plus ure. 
  Garmin har overgået sig selv og præsenteret et Fenix 6, som er blever markant forbedret på mange punkter og har fået tilføjet flere helt nye og spændende funktioner. Fenix 6-serien er topmodellen i Garmins sortiment og er det perfekte ur uanset om man skal bruge det til løb, triathlon, cykling, alverdens outdoor aktiviteter eller blot som funktionelt og ultra-holdbart hverdagsur. 

  Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem

  Denne Fenix 6 Pro Solar version er den midterste størrelse, som måler 47 mm. i diameter. Den er udstyret med det helt særlige Power Glass, som er et stærkt glas med indbygget solceller i glasset, så uret kan lade op på farten. Herudover er uret udstyret med indbygget musikafspiller, europakort og WiFi som nogle af de billigere ikke-Sapphire/Pro modeller ikke har. 
  Urkassen er helt sort og remmen er grå. Fenix 6 Pro Solar findes også i en "omvendt" version, hvor urkassen er grå og remmen er sort. Den kan ses på DETTE LINK

  For at belyse de præcise forskelle på Fenix 6 Pro Solar og den tidligere topmodel, Fenix 5 Plus, kommer herunder en liste over nye funktioner og forbedringer. 

  Nye funktioner og forbedringer i Garmin Fenix 6 Pro Solar sammenlignet med Garmin Fenix 5 Plus:

  • Dobbelt så lang batterilevetid. Uret holder 36-93 timer med GPS og 14-80 dage dage uden GPS.
  • Indbygget soloplader i displayet
  • 17% større display - 1,3" med 260x260 pixel (1,2" 240x240 pixel i Fenix 5 Plus).
  • Power manager med forskellige batteriindstillinger til hverdag og sport.
  • Håndledspulsmåling under vand.
  • Ekspeditionsmode med 28 dages batterilevetid med GPS (36 dage med solopladning).
  • 32 GB hukommelse - plads til mere musik og flere kort (16 GB i Fenix 5 Plus).
  • Popularitetsruter highlightet på kortet - unik for hver sportsgren.
  • PacePro funktion - dynamisk paceguide som kompenserer for stigninger.
  • VO2max og træningsstatus bliver kompenseret for højde og temperatur
  • Nye og bedre datasider med flere layouts og op til 8 datafelter pr. side.
  • Pistekort over 2000 skisportsområder.
  • PulseOX pulsmåler med iltmætningssensor.
  • Nyt og mere kompakt design.
  • ClimbPro - fremadrettet højdekurve for rute.
  • Opdateret interface design.
  • Registrering af uheld.

  Som ovenstående liste antyder, er der mange fede forbedringer og spændende nye funktioner i vente, hvis man vælger at opgradere fra et Fenix 5 Plus eller ældre. 

  Udover de nye funktioner indeholder Garmin Fenix 6 Pro Solar naturligvis alle de fede sports- og hverdagsfunktioner, man kender fra Garmin Fenix 5 Plus-serien. De vigtigste features kan du se herunder.

  Med Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort får du:

  • Indbygget musikafspiller med MP3-filer, Spotify og Deezer
  • GPS, GLONASS og Galileo
  • Aktivitetsprofiler til en lang række sportsgrene og outdoor-aktiviteter
  • Garmin Pay - kontaktløs betaling
  • Europakort og navigation
  • Aktivitetsmåler med søvnovervågning, stressregistrering og Body Battery energiniveau
  • Smartnotifikationer, vejrudsigt, kalender og mange andre smartwatch-funktioner

  Som udgangspunkt har Garmin Fenix 6 Pro Solar de samme funktioner, som man måske kender fra Fenix 5 og Fenix 5 Plus; udover de velkendte features er der som ovenstående liste viser, blevet plads til en lang række forbedringer og nye funktioner. 

  Særligt de enorme forbedringer på batterilevetiden og det flotte nye display er noget man hurtigt ligger mærke til. Også den optiske pulsmåler har fået en overhaling, så den nu både kan måle iltmætning i blodet og virker under vand ved eksempelvis svømning. 

  Ekstrem lang batterilevetid med soloplader i skærmen og Power Manager

  Batterilevetiden er blevet væsentligt forbedret i Fenix 6 Pro Solar sammenlignet med tidligere versioner af uret. Det er særligt ved brug under sport med GPS aktiveret, at batteriet holder længere takket være Garmins nye Power Manager, som sørger for at uret bruger batterikapaciteten mere effektivt. Med GPS+GLONASS holder uret i op til 40 timer, hvilket er mere end dobbelt så lang tid som Fenix 5 Plus. Hvis man benytter UltraTrac GPS funktionen kommer levetiden helt op på 93 timer. Den største batterisluger er musikafspilleren hvor uret med GPS+GLONASS og musikafspilning holder op til 10 timer. 
  Som hverdagsur skal man forvente en levetid på 14-16 dage med almindeligt brug af aktivitetsmåler, smartnotifikationer og pulsmåling dagligt. Som noget nyt kan man vælge en "Battery Saver mode", hvor bluetooth, aktivitetsmåler, pulsmåler osv. bliver slukket; til gengæld kan uret holde helt op til 80 dage på én opladning! 

  Ovenstående batterilevetider er væsentlig længere end en tilsvarende Fenix 6 uden Solar solcelleoplader i displayet. 
  Den innovative solcelleoplader er indbygget i urets glas. Uret kan derfor løbende lade op, når det bliver udsat for lys. Det er en helt ny type glas, kaldet Power Glass, og af samme årsag fås Fenix 6 Pro Solar ikke med Sapphire glas. 

  Med Power Manager får man selv større indflydelse på batterilevetiden under træning. Der findes tre forskellige modes; "Normal" hvor alle de vanlige funktioner, kort og pulsmåling er slået til, "Jacket Mode" hvor den optiske pulsmåler er slukket og til sidst "Max battery" hvor pulsmåler og kort er deaktiveret og lysstyrken i displayet er skruet helt ned. 

  Størrelser

  Ligesom Fenix 5-serien kommer Fenix 6 urene også i tre forskellige størrelser. Denne Fenix 6 Pro Solar er den midterste størrelse, som måler 47 mm. i diameter og har et 1,3" display med 260x260 pixel. Displayet går helt ud til kanten af uret, hvilket giver et super skarpt og strømlinet udseende. 
  Derudover findes der en mindre model, Fenix 6S. Den måler 42 mm. i diameter og har et 1,2" display. 
  Sidst, men bogstaveligt talt ikke mindst, findes Fenix 6X, som måler 51 mm. i diameter og har et 1,4" display. 
  Alle Garmin Fenix 6 modeller kan ses på DETTE LINK. 

  Fælles for alle Fenix 6 modeller er, at urkassen er blevet mere kompakt, og der er blevet kortere afstand mellem de to splitter, hvor remmen sidder fast. Dette gør, at uret passer til smallere håndled, det sidder bedre fast på armen, og ser bedre ud. 

  Ny og forbedret pulsmåler virker under vand

  Garmin Fenix 6 Pro Solar har fået en ny optisk pulsmåler, som virker under vand. Det er første gang, Garmin laver en optisk pulsmåler, som kan måle puls under vand ved eksempelvis svømning. 

  Europakort med populære ruter og skisportsområder

  Der er også sket forskellige forbedringer på kortet og navigationen i Fenix 6 Pro Solar. Garmins popularitetsruter har også fundet vej til kortet i uret, så de mest populære veje til den specifikke sportsgren bliver highlightet på kortet. Den er unik for hver aktivitetsprofil, så når man vælger "løb", får man vist de mest populære løbeveje, og vælger man "cykling", er det de bedste cykelruter, som bliver fremhævet på kortet. 

  En anden ny og spændende tilføjelse er kort over skisportsområder. Fenix 6 Pro Solar indeholder kort over 2000 skisportsområder verden over. På kortet kan man se alle lifter med navn og pister med farve/sværhedsgrad. Se en opdateret liste over alle skisportsområder, som er på kortet på DETTE LINK.

  Lad Fenix 6 Pro Solar guide dig med flere fede træningsfunktioner end nogensinde

  PacePro funktionen er en intelligent paceguide til løb, som guider dig igennem en hvilken som helst distance på den mest effektive måde. PacePro tager højde for stigninger, og planlægger således dit løb, så det bliver så hurtigt og energibesparende som muligt. I praksis betyder det, at den indlæste rute bliver inddelt i segmenter, som skal løbes i forskellige pace, alt efter hårdheden af segmentet; ned ad bakke skal der løbes hurtigere en target pace, op ad skal der løbes langsommere og på flad vej løber man lige omkring målet. 

  ClimbPro funktionen som først blev introduceret i Garmin Edge 530 og 830, har også fundet vej til Fenix 6 Pro Solar. Når man kører på en kendt rute, viser ClimbPro datasiden en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt. 

  MTB Grit & Flow blev først introduceret i Edge 530/830 cykelcomputerne, men er nu kommet til Fenix 6 Pro Solar uret. 
  Funktionen måler nogle særlige mountainbike parametre. 
  Grit måler en rutes sværhedsgrad ud fra GPS, accellerometer og højdedata - jo højere tal, des sværere er tracket. Det kan bl.a. bruges til at vurdere hvor svært et MTB spor er på en rute, som andre har kørt før. 
  Flow fortæller hvor smooth man kører et givent segment - altså hvor godt Flow man har. Det fortæller hvor på segmentet man bremser sit Flow og taber fart, og kan hjælpe med at få et mere flydende forløb på segmentet. Jo lavere tal - des bedre flow. 

  De helt almindelige datafelter på urets aktivitetsprofiler har også fået et løft. Det større display har gjort det muligt at have op til 8 datafelter pr. side i stedet for de tidligere 4. Der er desuden tilføjet flere nye grafiske visninger af data, muligheder for datafelter på kortsiden og pulszoner med farver i toppen af de almindelige datasider. 

  Musikafspiller med Spotify og plads til meget mere musik

  Garmin Fenix 6 Pro Solar har indbygget musikafspiller med plads til over 2000 sange. 
  Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores udvalg HER.

  Topo Danmark PRO V4 kort som tilkøb til Fenix 6 Pro Solar

  Selvom Garmin kalder det indbyggede kort for et topografisk kort, så anbefaler vi at tilkøbe Pulsure.dk's opgradering til Topo Danmark V4 kortet, som har yderligere detaljerede informationer om bygninger, højdekurver og flere mindre stier og grusveje.

  Det topografiske kort er optimeret til brug i Garmin´s enheder, hvor det specielt for MTB brugere, trailløbere og vandrere, vil give helt nye muligheder - mange små spændende skovstier er med på kortet, og det betyder at outdoor-folket får helt nye muligheder for planlægning af ruter - Ligeledes kan man se højdekurver på kortet, således du altid præcist kan se hvor du befinder dig.
  Kort opgraderingen koster DKK 400,- og kan vælges som tilkøb til uret. Bemærk venligst at Topo Danmark V4 kortet ikke kan opdateres. Du kan se forskellen på standardkortet i uret og det Topo Danmark Pro V4 kort, der kan tilkøbes (standardkort til venstre og Topo Pro kort til højre):

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt

  • Urglasmateriale: power glass™
  • Urkransmateriale: rustfrit stål
  • Urkassemateriale: fiberarmeret polymer med metalbagdæksel
  • Quickfit™-tilbehørsremme: 22 mm. rem (medfølger)
  • Remmateriale: silikone
  • Fysisk størrelse: 47 x 47 x 15.1 mm
  • Passer til håndled med følgende omkreds: 125-208 mm
  • Farvedisplay
  • Displaystørrelse: 1.3 tommer, 33.02 mm diameter
  • Displayopløsning: 260 x 260 pixel
  • Displaytype kan ses i sollys: transflektiv memory-in-pixel (mip)
  • Vægt: 85 g
  • Vandtæthedsklassifikation 10 atm
  • Indbygget hukommelse 32 gb

  Batterilevetid

  • Smartwatch: op til 14 dage/16 dage med solopladning*
  • Batterisparer-urtilstand: op til 48 dage/80 dage med solopladning*
  • Gps: op til 36 timer/40 timer med solopladning**
  • Gps og musik: op til 10 timer
  • Maks. Batteri gps-tilstand: op til 72 timer/93 timer med solopladning**
  • Ekspeditions-gps-aktivitet: op til 28 dage/36 dage med solopladning*

  * solopladning ved antagelse af brug hele dagen med 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
  ** solopladning ved brug udendørs i omgivelser med 50.000 lux


  Urfunktioner

  • Gps-tidssynkronisering
  • Automatisk sommer-/vintertid
  • Vækkeur
  • Timer
  • Stopur
  • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter

  Sundhedsovervågning

  • Håndledsbaseret hjertefrekvens (konstant, hvert sekund)
  • Daglig hvilepuls
  • Unormale pulsvarsler (høj og lav)
  • Vejrtrækningssfrekvens (hele dagen og i søvn)
  • Pulse ox iltmætningssensor
  • Fitnessalder (i app)
  • Body battery™ energiovervågning
  • Stressregistrering hele dagen
  • Relaxation reminders
  • Afslapningstid indåndingstimer
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Avanceret søvnovervågning (søvn-score og insights)
  • Hydrering (i Garmin Connect eller med valgfri widget på uret)
  • Menstruationscyklus

  Sensorer

  • Gps
  • Glonass
  • Galileo
  • Garmin elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
  • Trykhøjdemåler
  • Elektronisk kompas
  • Gyroskop
  • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
  • Termometer
  • Pulse ox akklimatisering ja (med akklimatisering)

  Daglige smart-funktioner

  • Tilslutning: bluetooth® smart, ant+®
  • Connect iq™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
  • Smart-notifikationer
  • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun android™)
  • Kalender
  • Vejr
  • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug, der kan tilpasses
  • Musikstyring
  • Afspiller musik
  • Musiklager op til 2.000 sange
  • Find min telefon
  • Find mit ur
  • Virb®-fjernbetjening
  • Smartphone-kompatibel iphone®, android™
  • Garmin connect™ mobile-kompatibel
  • Garmin pay™

  Sikkerheds- og sporingsfunktioner

  • Livetrack
  • Gruppe-livetrack
  • Deling af livebegivenhed
  • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter
  • Hjælp

  Taktiske funktioner

  • Dobbelt koordinatsæt

  Aktivitetstrackerfunktioner

  • Skridttæller
  • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
  • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
  • Beregner forbrændte kalorier
  • Etager op
  • Distance
  • Intensitetsminutter
  • Trueup™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
  • Move iq™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)

  Fitnessudstyr

  • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: styrke-, konditions- og trappemaskinetræning, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning, pilates og yoga
  • Pulstræning
  • Styrketræningsplaner
  • Yoga træning
  • Pilates træning
  • Træningsanimationer på skærmen
  • Automatisk tælling af gentagelser

  Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner

  • Pulszoner
  • Pulsalarmer
  • Pulsbaseret kalorieberegning
  • % af maksimal puls
  • % af hrr (maksimal puls minus hvilepuls)
  • Restitutionsanbefaling
  • Automatisk maksimal puls
  • Hrv stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau; skalaen er fra 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveau) ja (med kompatibelt tilbehør)
  • Hr broadcast (overførsel af pulsdata via ant+™ til parrede enheder)
  • Vejrtrækningsfrekvens (under træning) (med kompatibelt tilbehør)
  • Gps-hastighed og -distance
  • Brugerdefinerede skærme
  • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
  • Auto pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
  • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)
  • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
  • Træningsplaner til download
  • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet
  • Auto lap® (starter automatisk en ny omgang)
  • Manual lap
  • Brugerdefinerede lap-alarmer
  • Varme- og højdeakklimatisering
  • Vo2-max estimering
  • Træningsstatus (se om du træner effektivt baseret på træningshistorik og formtrend)
  • Træningsbelastning (din totale træningsbelastning for de seneste 7 dage estimeret på epoc)
  • Fokus på træningsbelastning
  • Aerob træningseffekt (måler en aktivitets indvirkning på din træningstilstand)
  • Anaerob træningseffekt
  • Primær fordel (etiketter for training effect)
  • Brugerdefinerede alarmer
  • Lydalarmer
  • Sluttid
  • Virtual partner® (træn mod en digital person)
  • Virtual racer™/aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter)
  • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)
  • Multisport
  • Baneguide
  • Segmenter (live, garmin)
  • Strava-funktioner (beacon, live-segmenter)
  • Tur-retur-ruteoprettelse (løb/cykling)
  • Trendline™ ruteføring ud fra popularitet
  • Touch- og/eller knaplås
  • Genvejstaster
  • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
  • Aktivitetshistorik på uret
  • Physio trueup

  Løbefunktioner

  • Forudindlæste løbeprofiler: løb, løbebånd, indendørs løb, trailløb, virtuelt løb
  • Gps-baseret distance, tid og tempo
  • Løbedynamik (med kompatibelt tilbehør)
  • Vertikale udsving og ratio (graden af "op/ned-bevægelse" i dit løb og forholdet mellem vertikale udsving og skridtlængde) (med kompatibelt tilbehør)
  • Tid med jordkontakt (den tid i en løbebevægelse hvor foden er i jorden frem for i luften for at vise din løbesymmetri) (med kompatibelt tilbehør)
  • Skridtlængde (i realtid) (med kompatibelt tilbehør)
  • Kadence (antal skridt pr. Minut i realtid)
  • Performance condition (sammenligner efter 6-20 minutters løb din form i realtid med dit gennemsnitlige formniveau)
  • Syretærskel (en analyse af tempo og puls estimerer tidspunktet for, hvornår dine muskler begynder at blive hurtigt trættere) (med kompatibelt tilbehør)
  • Pacepro™ tempostrategier
  • Løbetræningsplaner
  • Løbsberegner
  • Fodsensor-kompatibel

  Golffunktioner

  • Forudindlæst med 41.000 baner på verdensplan
  • Distance til front, center og bagkant af greenen
  • Distance til layups og doglegs
  • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten)
  • Digitalt scorekort
  • Brugerdefinerede mål
  • Stat tracking (antal slag, put pr. Runde, greens og fairways hit)
  • Garmin autoshot™
  • Komplet vektorkort
  • Automatiske courseview-opdateringer
  • Manuel flagplacering
  • Hazarder og banemål
  • Pinpointer
  • Playslike distance
  • Touch-targeting (berør målet på skærmen for at få vist afstanden til en position)
  • Handicap scoring
  • Truswing™-kompatibel
  • Rundetimer/odometer
  • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)

  Outdoor-funktioner

  • Forudindlæste outdoor-profiler: vandring, indendørs og udendørs klatring, bouldering, surfing, mountainbike, skiløb, snowboard, langrend, stand up paddleboarding, roning, kajak, jumpmaster, taktisk
  • Punkt til punkt-navigation
  • Brødkrummespor i realtid
  • Tilbage til start
  • Tracback®
  • Ultratrac tilstand
  • Around me tilstand
  • Højdeprofil
  • Distance til destination
  • Barometrisk udviklingsindikator
  • Climbpro™ opstigningsplanlægger
  • Trailløb auto climb
  • Vertikal hastighed
  • Total opstigning/nedstigning
  • Fremtidig højdeprofil
  • Forudindlæste topografiske kort
  • Forudindlæste kort over skisportssteder
  • Downloadable cartography support
  • Basecamp™-kompatibel
  • Gps-koordinater
  • Sight 'n go (naviger efter et punkt)
  • Arealberegning (via connect iq™)
  • Jagt-/fiskekalender (via connect iq™)
  • Projiceret waypoint
  • Oplysninger om sol og måne (via connect iq™)
  • Xero™ positioner
  • Ekspedition gps-aktivitet
  • Tidevand(via connect iq™)

  Cykelfunktioner

  • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
  • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
  • Cycle map (cyklespecifikke vejkort med ruteplanlægning)
  • Mtb grit & flow
  • Forudindlæste cykleprofiler: cykling, indendørs cykling, mountainbike, triatlon
  • Cykelomgang og maksimum effekt pr. Omgang (med effektmåler)
  • Konkurrer mod en aktivitet
  • Ftp (functional threshold power) (med kompatibelt tilbehør)
  • Kompatibel med vector™ (effektmåler)
  • Kompatibel med effektmåler (viser effektdata fra kompatible tredjeparts ant™-aktiverede effektmålere)
  • Advanced vector support
  • Varia vision™-kompatibel (in-sight display)
  • Varia™ rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
  • Varia™ smart-kompatibel (cykellygte)
  • Hastigheds- og kadencesensor-kompatibel (ant+® og bluetooth® smart sensorer)

  Svømmefunktioner

  • Forudindlæste svømmeprofiler: svømning i pool, svømning i åbent vand, svømning/løb
  • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)
  • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
  • Drill-log
  • Grundlæggende hviletimer (op fra 0)
  • "gentag på" hviletimer
  • Automatisk hvile
  • Tids- og distancealarm
  • Tempoadvarsler (kun ved brug i svømmebassin)
  • Nedtælling starter
  • Svømmetræninger
  • Kritisk svømmehastighed
  • Undervands håndledsbaseret pulsmåling
  • Puls (realtid under hvile, interval- og sessionsstatistik under hvile og automatisk download af puls efter svømning) (med hrm-tri™ og hrm-swim™)

  Aktivitetstrackerfunktioner til børn

  • Toe-to-toe™ udfordringer (valgfri connect iq app)
  SKU: 010-02410-11 – EAN: 753759251802
 • Detaljer

  • Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem
  • USB data/ladekabel
  • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!)