CORE Klæbeplaster - 15 stk.

CORE Klæbeplaster udgør en komfortabel og let måde at fastgøre sin CORE Body Temperature Sensor til sin torso/bryst i forbindelse med varmetræning. Klæbeplasteret er ideelt til personer, der ikke bruger pulsbælte.

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
101-9
Ean
7649998971133
Pris pr stk 199,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 199,00 DKK
Produktbeskrivelse

I kassen medfølger: 

  • 1 kasse CORE Klæbeplaster med 15 stk.

CORE Klæbeplaster er et særdeles praktisk og holdbart klæbeplaster, som er produceret særligt til fastgøre CORE Body Temperature Sensor til kroppen under sport eller til normalt hverdagsbrug.

Dette klæbeplaster er derfor den perfekte løsning til atleter, der ikke bruger pulsbælte eller ønsker at bruge deres CORE Body Temperature  Sensor sammen med en CORE Chest Strap eller en CORE Arm Strap.

Plasteret er specielt designet til brug under fysisk aktivitet og kan uden problemer modstå sved under intens træning. Klæbeplasteret er fremstillet med medicinsk certificerede materialer, hvilket minimerer irritation på huden, mens det samtidig fastholder klæbeevnen. 

CORE Klæbeplaster er til engangsbrug, men hvert plaster kan dog anvendes i flere dage af gangen - både under søvn og mens man er i bad. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at plasterets klæbeevne vil reduceres under intense sportsaktiviteter. 

Når man først har pillet plasteret af, anbefales det at tage et nyt i brug, når CORE Body Temperature Sensor skal bruges igen.

Klæbeplasteret kan som nævnt tåle kortere perioder under vand, men det anbefales dog at fastgøre sin CORE Body Temperature Sensor til en CORE Chest Strap, hvis sensoren skal bruges under svømning.

Bemærk: Hver kasse CORE Klæbeplaster indeholder 15 stk. Derudover skal du ligeledes være opmærksom på, at CORE Body Temperature  Sensor ikke medfølger dette produkt og skal købes separat.

Details
  • 1 kasse CORE Klæbeplaster med 15 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:CORE Klæbeplaster - 15 stk.
Din bedømmelse