Sidste chance for online bestilling er Torsdag d. 20/12 kl. 15.00 - LÆS MERE HER
MEN... vi har åbent i butikken i Horsens d. 21, 22 og 23/12

Trustpilot

7346 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 76748074
E-Mærke Logo

TomTom Runner 3 Cardio Music Headphones

Vælg variant for at se lagerstatus

GPS ur med optisk håndledspuls & MP3 afspiller til både løb, cykling og spinning. Incl. Headphones

2.299,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 2.299,00 DKK

Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.


Vælg variant for at se lagerstatus

* Påkrævede felter

2.299,00 DKK
 • Detaljer

  TomTom Runner 3 Cardio Music Headphones med håndledspuls og musikafspiller (mp3) er en viderudvikling af den populære TomTom Runner 2 Cardio Music, og ønsker man et simpelt GPS løbeur med optisk pulsmåling til en overordentlig fornuftig pris, så er TomTom Runner 3 Cardio et oplagt valg - Dertil kommer at TomTom pr. d.d. (13/11-2016) er de eneste på markedet der har et GPS baseret løbeur med indbygget MP3 afspiller!!

  Runner 3 Cardio Music Headphones er et gedigent GPS-løbeur med en masse gode funktioner til dig der ikke ønsker pulsmåling med brystbælte , men alligevel gerne vil have den vigtige pulsmåling med i træningen, og som elsker at høre musik mens du træner, uden at skulle have en smartphone med på turen.

  To størrelser

  Cardio Music Headphones modellen af TomTom Runner 3  fås i to størrelser til hhv. kvinder og mænd. 

  Black/Green er damestørrelserne (121-172 mm. omkreds), mens Black/Green i herrestørrelsen (143 til 201 mm. håndleds omkreds). Man kan vælger den ønskede størrelse på siden.

  Generelt om TomTom Runner 3

  Optisk pulsmåling i håndleddet.
  Som navnet også antyder er der i TomTom Runner 3 Cardio Music indbygget optisk pulsmåler, hvilket giver adgang til pulsmåling på lige fod med det traditionelle pulsbælte. Du får pulsmåling, kalorieforbrænding m.m og  skal ikke have et pulsbælte omkring brystet og skal dermed kun bruge uret når du træner. 

  Data fra træningen kan efterfølgende tilgås i urets menu eller genenmses i TomTom MySports programmet. 

  Ren praktisk fungere optisk pulsmåling i håndleddet ved at en række dioder sender et stærkt lys gennem huden, hvor disse dioder her kan aflæse blodgennemstrømningen i huden og på den måde fastslå hvilken puls man træner med. Har man meget behårede arme, eller er man meget mørk i huden er optisk pulsmåling ikke en optimal løsning. 

  Indbygget musikafspiller
  TomTom Runner 3 Cardio Music løbe- og fitness-urene har indbygget hukommelse til at lagre op til 500 numre og giver dermed mulighed for at få nyt musik i ørerne under selv den længste træning , og det uden der  skal medbringes mobiltelefon eller anden musikafspiller. Musikken sendes trådløst via Bluetooth 4.0 til det headset man ønsker at bruge. Bemærk at vi under "tilkøbsprodukter" øverst på siden har flere attraktive Bluetooth 4.0 headset til gode priser. 

  I denn udgave følger Headphones med i pakken.

  Man kan lave sin egen playliste via iTunes eller Windows Media Player fra sin PC/Mac. De lagrede numre afspilles i rækkefølgen de er lagt ind i.

  Er man i forvejen vant til at bruge iTunes fordi man har en iPhone, er det super nemt at gå til. Men der er  selvfølgelig også mulighed for at lægge musik ind via Windows Media Player på PC og dermed også få adgang til at lægge dine egne musiknumre ind i urets hukommelse.

  Rutevisning
  TomTom Runner 3 Cardio Music kan via "breadcrump" eller "brødkrumme" spor guide dig vej gennem den ønskede rute, og udover du naturligvis kan se den tilbagelagte rute direkte på displayet, så kan der også overføres .GPX filer til uret, således at andres ruter kan løbes. TomTom har ikke deres eget ruteplanlægningsværktøj, men alle de gratis online løberute værktøjer der findes kan eksportere en .GPX fil til uret, så det går nemt og smertefrit.

  Track-Back funktion
  Træner man i ukendt terræn (eller by), så kan uret via brødkrumme visningen og en kompasnål guide dig tilbage til dit udgangspunkt, så man er sikker på aldrig at blive væk for alvor.

  Funktionen skal naturligvis bruges med fornuft, idet man altid skal sørge for at have rigeligt med batteri på uret, hvis man er afhængig af at uret skal guide en tilbage til p-pladsen hvor bilen holder.

  Aktivitetsmåler
  TomTom Runner 3 Cardio Musik urene har indbgget aktivitetsmåler og er baseret på både daglig aktivitet, såvel som én uges aktivitet. Er man atlet og har restitutionsdage, så giver det rigtig god mening, at man måler sit samlede aktivitetsniveau over en hel uge. Uret har også søvnovervågning.

  En træningsmål opsættes gennem TomTom MySports appén, hvortil alle data fra uret også kan overføres og analyseres. Alle data kan sendes videre til andre platforme som fx. Strava, RunKeeper, Endomondo, Garmin Connect o.s.v.

  GPS
  TomTom har altid været kendt for hurtigt og præcist GPS signal - og det er også tilfældet i Runner 3 med håndledspuls, hvor uret benytter sig af den kendte satellit-pre-load funktionen, hvor uret løbende via opkobling til smartphone samler data omkring placering af satelitterne, og dermed på forhånd ved hvor den skal kigge efter satelitterne. Det giver både et lynhurtigt GPS signal, men samtidig også en stabil og præcis hastighed- og distacemåling.

  Uret har selvfølgelig de sædvanligt funktioner som hastighed, pace, gennemsnitsfart, distance osv.

  Multisport
  Selvom TomTom kalder uret for "Runner", indeholder uret også flere forskellige træningsprofiler, herunder både cykling, svømning, styrketræning og en indendørs profil til løb (løbebånd) samt en cykel (spinning) profil. Man kan desuden tilkoble en Bluetooth 4.0 speed- og kadencesensor, således at uret også kan bruges som cykelcomputer.

  Designet
  TomTom har lagt stor vægt på designet idet uret ikke alene er meget let, men også tyndt. Der kan vælges mellem to størrelser (small og large), hvor der i øvrigt er flere farvemuligheder. Remmene til Runner 3 er gjort smallere (Dog kan remme fra TomTom Runner 2 stadig bruges til Runner 3), og samtidigt TomTom Runner 3 serien fået et stort løft rent design-mæssigt - så det syner mere elegant og i langt højere grad animerer til at man bruger uret som hverdagsur.

  En knap betjening
  Betjeningen af uret er gjort så simpel som overhovedet muligt idet uret har kun én knap, hvor alle urets funktion styres gennem intuitive menuer - for de brugere som er trætte af at rode rundt i avancerede menuer hos Garmin, Polar og Suunto, så er TomTom Runner 3 et befriende alternativ, der fungere fantastisk godt.

  Indbygget vibrator
  TomTom Runner 3 med optisk pulsmåler har ligesom forgængeren, også en indbygget vibrationsalarm. Alarmen kan med vibration give besked om omgange, km-tider, træning, pulsalarmer osv - en kæmpe fordel hvis der trænes med musik i ørerne.

  Accelerometer
  TomTom Runner 3 Cardio Music  har indbygget accelerometer der giver en præcis distance og hastighed når der ikke er GPS signal - fx på løbebånd indendørs i vinterhalvåret. Det indbyggede accelerometer kan også give brugeren en præcis løbekadence, således denne kan bruges til at optimere din løbestil.

  Gedigen kvalitet
  TomTom Runner 3 Cardio Music er designet og konstrueret til at blive brugt i alt slags vejr - også i det danske efterår og vinter. Uret er vandtæt til 50m/5 ATM og kan holde batteri i op til 11 timer på én opladning ved brug af urets GPS. Bruges uret alene som almindeligt armbåndsur, kan uret holde strøm i op til 3 uger, med samtidig brug af aktivitetsmåleren.

  Bluetooth Smart
  Den nye protokol for datatransmission i trådløse enheder er Bluetooth 4.0 som findes i alle nyere Smartphones fra iPhone, Samsung, Sony, LG, HTC og Huawei. Fordelen ved Bluetooth Smart som det også kaldes, er at det er et meget stærkere signal end fx. ANT+ og andre signaler der tidligere blev brugt til pulsure og lignende. TomTom Runner 3 urene benytter selvfølgelig også dette signal til sammenkobling til fx. pulsbælte og speed- og kadence-sensorer til cykling.

  Dataoverførsel og opladning
  I kassen medfølger en smart lille dock, hvori  uret kan sættes i. Her kan man oploade alle sine data på enten PC eller Mac til både TomTom's eget software eller til mange af de populære løbesider, fx Endomondo. Man kan endvidere også dele sine data på fx Facebook, Twitter eller Google+. Der dog også overføres data trådløst via TomTom MySports App'en (Appstore og Google Play). Det er også med denne dock at uret oplades.

  Vores vurdering
  TomTom Runner 3 Cardio Music byder ikke på de store nyheder ift. Runner 2 serien, men de få nye ting der er kommet i uret, samtidig med at priserne er sænket markant, giver helt overordnet set en række rigtig gode produkter, der ift. prisen er svære for konkurrenterne at matche, specielt når man kigger på at uret er med optisk pulsmåling i håndleddet.

  Den lette opsætning og efterfølgende lige så lette og intuitive brug at urene (uanset model) er i en kategori for sig selv. 

  Urene vil være attraktive for de der ikke gider at bøvle med en masse opsætning og avancerede funktioner før uret kan bruges, idet urene som tidligere nævnt er super nemme at gå til med "single button systemet".

  På et marked hvor der kommer flere og flere funktioner i urene, er det dejligt befriende at TomTom med Runner 3 serien har formået at gøre det super simpelt. I denne version af TomTom Runner 3 uret, er det et helt simpelt og letbetjent løbeur med GPS.

  (© Pulsure.dk 2016) 

 • Bedømmelser 1 item(s)

  Perfekt til løb, cykling, styrketræning og anden motion
  Design og brugervenlighed
  Jeg er rigtig glad for designet og størrelsen på uret, da jeg ved mit andet ur (Garmin Forerunner 920XT) oftest føler at den er alt for stor til mit håndled. Uret sidder behageligt fast og er dejligt let at justerer – den er aldrig faldet af i gennem de 4 uger jeg testede den.
  Jeg er desuden meget glad for brugervenligheden som gør det muligt bare at tage det på og derefter løbe en tur. En ting som jeg dog vil påpege er, at man lige skal sætte sig ret godt ind hvordan uret/systemet er opbygget for at få det mest optimale ud af det.
  Løb
  Jeg har tidligere hørt at Tomtom skulle være blandt de bedste på GPS-markedet, og her skuffer uret heller ikke! Uret finder GPSen meget hurtigt – selv i midten af skoven. Under selve løbet er uret præcis med hastigheden og tilpasser sig hurtigt hvis jeg ændre fart.
  Da jeg træner efter pulszoner er det vigtigt for mig at have præcise målinger og zone-muligheder på mit ur – det lille ur lever op alle forventninger J Det er en rigtig fed feature at du kan manuelt kan sætte pulszoner så præcist.
  Et stort minus ved løbedelen er at man ikke kan se sin løbekadance (eller jeg fandt i hvert fald aldrig muligheden) under træningen på en af sine skærme.
  Svøm:
  Jeg er forholdsvis skuffet over svømmedelen, da den har vist sig at være rimelig upræcis. Selvom jeg tilpassede længden af poolen ramte uret altid meget ved siden af den reelle tilbagelagte distance.
  Her kunne jeg godt ønske mig at sensorerne var noget mere præcise eller fintfølende.
  Som triatlet svømmer jeg open water, men desværre kan uret ikke opfylde den mulighed selvom der er GPS i uret. Dette betød også at jeg blandt andet ikke kunne bruge uret til konkurrence.
  Cykling:
  Som under løb levede uret op til forventningerne! GPS var hurtig, præcis og gav et godt blik over distance, højdemeter etc. I appen efter træning.
  Jeg oplevede aldrig problemer med hensyn til pulsmåler og uret under træning.
  Musik:
  Det var let at uploade musik til uret fra min computer, og jeg glædet mig til at prøve at løbe uden en stor telefon.
  Udfordringen kom da jeg skulle tilslutte de tomtom høretelefoner som fulgte med, og jeg samtidig havde tilkoblet mit pulsbælte (som også køre over bluethooth). Det kunne tage lang tid at få det til at virke, og da det så endelig fungeret kunne der under træning kommer udfald – lidt ofte desværre.
  De høretelefoner som fulgte med passede desværre eller ikke for godt til mig, så jeg prøvede min egne høretelefoner. Med mine egne oplevede jeg sjovt nok aldrig problemet med forbindelse eller udfald.
  Men når musikken spillede fungerede funktionen fantastisk godt! Det var let at skifte musik og det var så rart ikke have en stor mobil med under løb og cykling J
  Appen:
  Normalt bruger jeg garmin, som jeg er rigtig glad for da den har mange mange funktioner. Tomtom appen er generelt også en kanon app, men jeg mangler lidt mere dybde i appen – såsom at aktiviteterne er grupperet så man lettere kan se fremgang inden for den aktivitet.
  Udover at jeg personligt mangler lidt småting fungere appen rigtigt godt og er meget overskuelig. Appen og uret kobler let sammen, men det ville være dejligt hvis uret kunne oplade via wifi til appen og ikke kun via bluethooth.
  Overall:
  Jeg har testet appen i lidt over en måned og har faktisk været rigtig glad for den! Den er let at bruge, holder strømmen længe og viser de fleste af de ting som jeg bruger i min træning.
  Det er helt klart et godt multisportsur, men som triatlet mangler jeg et par funktioner for at jeg vil vælge denne over mit eksisterende garmin ur.
  Men til motionisten som løber, cykler, går en tur og styrketræner vil jeg KLART anbefale den! Det er et kanon ur som viser alt hvad man skal bruge og musikfunktionen er et kæmpe plusJ
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 28/07/2017)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: TomTom Runner 3 Cardio Music Headphones

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Træningsfunktioner:

  • Vælg mellem km/t eller Miles pr. hour 
  • Intervaltræning
  • Pacehastighed (min pr. km)
  • Gennemsnitspace (min pr. km)
  • Træningstid
  • Automatiske mellemtider 
  • Manuel mellemtid 
  • Kalorieforbrænding 
  • Optisk Pulsmåling i håndled
  • Samlet distance
  • Løbekadence
  • Hastighed/Distance uden GPS fix
  • Grafisk træningspartner

  GPS-Funktioner

  • Pre-Load af satellit positioner (Hurtigt GPS-Fix)
  • Rutevisning på display (Brødkrumme visning)
  • Understøtter .GPX filer
  • Track-Back funktion (Brødkrumme + kompas visning)
  • GPS baseret kompas
  • 11 Timers batteritid med GPS aktiveret

  Musik funktioner:

  • Indbygget MP3 musikafspiller
  • Hukommelse til ca. 500 mp3 filer
  • Tilkobling af både telefon og headset til ur samtidig.

  Aktivitetsmåler:

  • Skridttæller
  • Kalorietæller
  • Søvnovervågning
  • Uge mål
  • Daglige mål 
  • Grafisk visning 

  PC-Funktioner:

  • Se rute på Google Earth
  • Træningsdagbog
  • Del din træning på Endomondo, Facebook og Twitter
  • Planlæg din træning via app eller PC
  • TomTom MySports app

  Ur: 

  • 12/24 timers ur
  • Dato
  • Batteriindikator
  • Display: 144x168 pixels
  • Vægt: 50g
  • Vandtæt: 50m/5ATM
  • Batteritid med GPS aktiveret: 11 timer
  • Batteritid uden GPS aktiveret: 14 dage
  • Baggrundslys
  • GPS: GPS & Glonass
  • QuickGPSfix
  • Remlængde: 121-201mm (Afhængig af størrelse)

  (© Pulsure.dk 2016)

  SKU: 1RKM.001.02-kon – EAN: 0636926084857
 • Detaljer

  • 1 Stk. TomTom Runner 3 Cardio Music  i valgt farve/størrelse
  • 1 Stk. Tomtom Bluetooth 4.0 Headset i sort/grå
  • 1 Stk. Opladnings/PC Dock
  • Tryk Dansk brugervejledning (Kun hos Pulsure.dk)
  • Dansk support/Hotline
  (© Pulsure.dk 2016)