Vi bytter eller giver pengene tilbage frem til 23/1-2019 - LÆS MERE HER

Trustpilot

7346 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 76748074
E-Mærke Logo

Garmin Vivoactive 3 Bundle

Vælg variant for at se lagerstatus

Garmin Vivoactive 3 er et af de mest komplette ure på markedet til en fornuftig pris. I det smukke ur er der samlet GPS, multisportsfunktioner, aktivitetsmåler, pulsmåler og smart watch funktioner. Denne pakke er inkl. Wahoo Tickr pulsbælte som kan bruges sammen med uret, en smartphone, cykelcomputer og meget mere. 

2.799,00 DKK

2.149,00 DKK

Vejl. Udsalgspris 3.129,00 DKK

Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.


Vælg variant for at se lagerstatus

* Påkrævede felter

2.149,00 DKK

2.799,00 DKK

 • Detaljer

  Garmin Vivoactive 3 er det mest avancerede ur i Vivo-serien fra Garmin til dato. Som navnet antyder, så afløser uret Vivoactive 2 (også kaldet Vivoactive HR), og det er i den grad imponerende hvad Garmin har formået at putte i den flotte runde urkasse - uret er spækket med fede nye innovative funktioner til både motionisten og den mere krævende atlet.

  Denne Bundle pakke er inkl. et Wahoo Tickr pulsbælte, som kan bruges sammen med uret via bluetooth. Tickr pulsbæltet er en Bluetooth og ANT+ pulsmåler, som er kompatibel med stort set alt udstyr. Den kan bruges til Vivoactive 3 uret, til en smartphone, en cykelcomputer, et andet ur eller fitness maskiner og systemer. Wahoo Tickr taler sammen med stort set alle mærker som Garmin, Suunto, Polar, TomTom osv. Det kan være en fordel med et pulsbælte, hvis man vil have uret monteret på et cykelstyr, udenpå en jakke eller blot oplever en bedre pulsmåling med bælte. 

  Her er der ikke blot tale om en opgradering af den tidligere model, men et helt nykonstrueret ur, hvor Garmin er startet med et helt blankt stykke papir ift. design, funktioner og brugervenlighed.

  Selvom listen bliver lang, så er her en oversigt over de nye funktioner/tiltag på Garmin Vivoactive 3:

  • Flot rundt design med Gorilla glas i displayet
  • Kun én knap
  • Mulighed for at rotere uret 180 grader
  • Trykfølsom farveskærm med høj opløsning
  • Swipe funktion på siden af uret
  • Op til 4 datafelter på op til 3 brugerdefinerede datasider 
  • Garmin Pay - kontaktløs betaling
  • Registrering af gentagelser i vægttræning
  • Vo2 Max estimat
  • Fitnessalder
  • Stress Score monitor
  • Helt ny brugerflade
  • Optisk pulssensor fra Fenix 5 serien
  • Understøtter Bluetooth pulsbælter og sensorer
  • Indtast løbedistance fra løbebånd i dit træningspas
  • Barometrisk højdemåler
  • 7 dages batteritid
  • Kan sende optisk pulsmåling videre til ANT+ enhed - fx cykelcomputer.

  Garmin Vivoactive 3 er et meget alsidigt ur, som kan bruges til rigtigt mange ting. Det er et multisportur med GPS, et smartwatch, en aktivitetstracker og et hverdagsur. Uret har hele 15 forudindlæste sportsapp's som kan bruges til løb, cykling, svømning, fitness, golf og meget mere! 

  Garmin Pay
  Vivoactive 3 har som det første ur fået den nye Garmin Pay funktion. Det gør det muligt at tilknytte et betalingskort til uret, så man kan betale i butikker med uret, uden at have sit kort med. Det fungerer ved betalingsterminaler med kontaktløs betaling, ved at man holder sit ur op til terminalen. Det fungerer med udvalgte kort fra banker som deltager. Se om dit kort og bank er kompatibelt med uret HER

  Multisport og fitness
  Vivoactive 3 er et utroligt alsidigt GPS ur til træning. Uret har et hav af aktivitetsprofiler som kan bruges både indendørs og udendørs. Uret har forudindlæste sportsprofiler til løb, cykling, svømning, golf, fitness, yoga, SUP osv. Uret kan måle meget præcist distance og hastighed med den indbyggede GPS + Glonass, som er det mest præcise GPS system. Uret er desuden udstyret med barometrisk højdemåler, så man får den mest præcise måling af højdemeter ved eksempelvis trail løb og cykling.

  Ved styrketræning og anden fitness kan uret endda tælle antal gentagelser og sæt, samt holde styr på pauserne mellem hvert sæt. Man kan overføre sit individuelle træningsprogram til uret, uanset om det er løb, cykling eller styrketræning og herefter vil uret guide dig og fortælle, når man eksempelvis skal løbe et interval, eller hvor mange gentagelser man skal tage og hvor lang pausen skal være under styrketræning. 

  Golf
  Udover de mange fede GPS sportsfunktioner, har Vivoactive 3 også en lang række funktioner til golf. Uret er udstyret med mange af de samme funktioner, som er i Approach golf urene, såsom distance til front, center og bagkant af green, digitalt scorekort, manuel flagplacering, PinPointer, beregner automatisk afstand af slag, komptaibel med Garmin Autoshot osv. 

  Uret tæller naturligvis også hvor langt man har gået og hvor mange kalorier man har forbrændt på en runde golf. 

  Smart Watch
  Vivoactive 3 er i lige så høj grad et smart watch, som det er et sportsur. Uret er spækket med lækre funktioner til at gøre hverdagen nemmere. Når Vivoactive 3 er parret til en kompatibel smartphone (medfølger ikke), viser det smartnotifikationer som sms'er, emails, sociale medier og meget mere direkte på displayet. Man kan endda svare på beskeder og sms'er fra uret. Derudover er det muligt at se vejrudsigt og andre funktioner. Under træning kan du styre dine musik app's på telefonen direkte fra uret, så du slipper for at hive telefonen op ad lommen. Med livetrack funktion er det muligt for venner og familie, at følge med i hvor man befinder sig under træning. 

  Aktivitetsmåler
  Garmin Vivoactive3 er både sportsur, smartwatch, men også en aktivitetsmåler, som registrerer alt hvad man gør og ikke gør døgnet rundt. Uret måler al aktivitet og sender data trådløst videre til Garmin Connect. 

  I løbet af dagen måler uret hvor mange skridt man går, hvor langt man går, kalorieforbrug, etager op og ned, intensitetsminutter og opsætter automatiske mål hver dag. Hvis man sover med Vivoactive 3 på, overvåger det søvnen og sender data til Garmin Connect, så man kan se mere om sin søvnkvalitet i app'en. 
  Vivosport måler desuden pulsen 24/7 i håndleddet, og indsamler al data omkring hvilepuls, højeste puls, gns. puls og meget mere. 

  Touch display og swipe 
  Som den opmærksomme kunde nok har opdaget, er Vivoactive 3 blevet rundt i modsætning til de tidligere Vivoactive ure, som var firkantet. Det betyder også et nyt display, som stadig har touch. Displayet har fået et stærkere "Gorilla Glas", som kan holde til mere uden at gå i stykker. 

  Som om det ikke var nok med touch funktionen på displayet, har uret også en Touch-zone på venstre side af urkransen. Den kan man swipe op og ned på for at bladre i datasider, menuer og apps. 
  Der er en knap på uret, og man kan selv vælge hvilken side man vil have knappen på. Uret kan drejes 180 grader, så man frit kan vælge om man foretrækker knappen på højre eller venstre side af uret - smart!

  Body Age og stress
  Ved hjælp af den indbyggede pulsmåler, kan Vivoactive 3 registrere Vo2 Max iltoptagelsen og beregne body age eller kropsalder ud fra det. Det er en indikation på hvor god form man er i, sammenlignet med sin egentlige alder. Det er et tal man kan forbedre igennem motion og sund livsstil, og Garmin Vivosport tilbyder alle værktøjerne til dette. 

  Den indbyggede pulsmåler bliver også brugt til at måle pulsvariabiliteten i løbet af dagen. På den måde beregner uret det aktuelle stressniveau og viser det i 4 kategorier - høj, medium, lav eller ingen stress. Fysisk eller følelsmæssigt stress viser sig på pulsvariabiliteten, som er frekvensen mellem hvert hjerteslag, og på den måde har man altid en god guideline lige ved hånden. Uret vil hjælpe med at fortælle, når det er tid til at stresse lidt af og tage en pause. 

  Ny optisk pulsmåler
  Garmin Vivoactive 3 har fået den nyeste optiske pulsmåler, magen til den som sidder i Fenix 5-serien. Pulsmåleren fylder mindre på bagsiden af uret, er mere strømlinet og man ligger stort set ikke mærke til den er der. Den nye pulsmålers batteriforbrug er blevet merkant forbedret, så uret nu kan holde strøm længere tid med pulsmåling, sammenlignet med tidligere modeller. 

  Pulsmåleren er blevet så præcis, at den nu kan måle pulsvariabiliteten (frekvensen mellem hvert hjerteslag) - noget den bl.a. bruger til at registrere kroppens stressniveau. 

  Urets indbyggede pulsmåler kan desuden videresende pulsen til andre enheder fx. en cykelcomputer, et ur eller fitnessmaskine via ANT+ signal. 

  Varianter
  Vivoactive 3 kommer i 3 forskellige versioner, der teknisk alle er identiske:

  • White/Steel med hvid siliconerem
  • Slate/Black med sort siliconerem
  • Black/Silver med sort siliconerem

  © pulsure.dk 2017
 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Vivoactive 3 Bundle

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt
  • Corning® Gorilla® Glass 3
  • Urkrans i rustfrit stål
  • Urkassemateriale Fiberforstærket polymer eller rustfrit stål
  • Silikonemateriale
  • Fysisk størrelse: 43,4 x 43,4 x 11,7 mm
  • Passer til håndled med omkreds på 127-204 mm
  • Vægt: 43,0 g
  • Vandtæthedsklassifikation Swim/5 ATM
  • Touchscreen
  • Displaytype Kan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)
  • Displaystørrelse: 30,4 mm (1,2'') i diameter
  • Displayopløsning: 240 x 240 pixels
  • Farvedisplay
  • Batterilevetid GPS-tilstand: Op til 13 timer;Smart-tilstand: Op til 7 dage
  • Indbygget hukommelse 7 timede aktiviteter, 14 dages aktivitetstrackingdata  Urfunktioner

  • Ur og dato
  • GPS-tidssynkronisering
  • Automatisk sommer-/vintertid
  • Vækkeur
  • Timer
  • Stopur
  • Face It™ urskive-app


  Sensorer

  • GPS
  • GLONASS
  • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
  • Trykhøjdemåler
  • Elektronisk kompas
  • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
  • Termometer


  Daglige smarte funktioner

  • Tilslutning Bluetooth® Smart og ANT+®
  • Connect IQ™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
  • Smart-notifikationer
  • Svar på opkald med tekstbeskeder (kun med Android™)
  • Kalender
  • Vejr
  • Musikstyring
  • Find min telefon
  • Find mit ur
  • VIRB®-fjernbetjening
  • Smartphone-kompatibel iPhone®, Android™
  • Garmin Connect™ Mobile-kompatibel
  • Garmin Pay™


  Aktivitetsregistreringsfunktioner

  • Skridttæller
  • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
  • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Beregner forbrændte kalorier
  • Etager op
  • Distance
  • Intensitetsminutter
  • TrueUp™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
  • Move IQ™ (apps, widgets, urskiver, datafelter til download)
  • Fitnessalder (i app)

  Fitness og Styrketræning
  • Forudindlæste aktivitetsprofiler til styrketræning, cardio, trappemaskine, indendørs roning, yoga mm. 
  • Automatisk tælling af gentagelser


  Funktioner til træning, planlægning og analyse

  • GPS hastighed og distance
  • Brugerdefinerede skærme - 3 datasider med op til 4 felter på hver side
  • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
  • Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
  • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
  • Træningsplaner til download
  • Auto Lap® (starter automatisk en ny omgang)
  • Brugerdefinerede lap-alarmer
  • VO2-max estimering
  • Brugerdefinerede alarmer
  • LiveTrack
  • Touch- og/eller knaplås
  • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
  • Aktivitetshistorik på uret

  Pulsmålerfunktioner
  • Pulszoner
  • Pulsalarmer
  • Pulsbaseret kalorieberegning
  • % af maksimal puls
  • HR Broadcast (overførsel af pulsdata via ANT+™ til parrede enheder)

  Løbefunktioner
  • Forudindlæste løbeprofiler
  • Løb, indendørs løb på bane, indedørs løb på løbebånd
  • GPS-baseret distance, tid og tempo
  • Løbetræninger
  • Fodsensor-kompatibel


  Golffunktioner

  • Distance til front, center og bagkant af greenen
  • Distance til layups og doglegs
  • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten) Automatisk
  • Digitalt scorekort
  • Stat Tracking (antal slag, put pr. runde, greens og fairways hit)
  • Garmin AutoShot™
  • Manuel flagplacering
  • Hazarder og banemål
  • PinPointer
  • Rundetimer/odometer


  Outdoor-funktioner

  • Forudindlæste outdoor-profiler Skiløb, snowboarding, langrend, stand up paddle boarding (SUP), roning, indendørs roning
  • Tilbage til start
  • Total opstigning/nedstigning


  Cykelfunktioner

  • Forudindlæste cykleprofiler Cykling, indendørs cykling
  • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
  • Varia Vision™-kompatibel (in-sight display)
  • Varia™ Rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
  • Varia™ Smart-kompatibel (cykellygte)
  • Hastigheds- og kadencesensor-kompatibel


  Svømmefunktioner

  • Forudindlæste svømmeprofiler Svømning i bassin
  • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
  • Svømmetræninger
  • Svømmeeffektivitet (SWOLF)

  © pulsure.dk 2017 SKU: 010-01769-00+tickr-kon – EAN: 753759173159
 • Detaljer

  • Vivoactive 3 i valgt farve
  • Wahoo Tickr pulsbælte
  • USB kabel til opladning
  • Quick Guide