Suunto - Løbeure med Pulsbælte


Pulsure.dk har hele Suunto's program af spændende løbeure med pulsbælte. Det være sig både Suunto Ambit 3 serien, såvel som de nye Suunto Spartan Ultra og Suunto Spartan Sport urem alle med det behagelige og effektive Suunto Smart-Belt.

Suunto er ligesom Polar er finsk selskab der de seneste år har gjort sig specielt bemærket med Ambit serien af ure, hvor man har tilføjet en rækker nye smarte funktioner til de GPS baserede løbeure med brystbælte til pulsmåling.

En funktion som FuseSpeed hvor uret kombinere GPS data med det indbyggede accelerometer, giver en præcis og stabil hastighedsangivelse under løb, og det samme gør sig gældende for FuseAlt funktionen der på samme måde kombinere data fra den indbyggede barometriske højdemåler med accelerometeret.

Seneste har Suunto i 2. halvår 2016 introduceret SPARTAN serien, som er bygget ud fra tilbagemeldinger fra Suunto's mange kunder - Suunto har lyttet og sammenfattet de mange ønsker i Spartan Serien.

Suunto udmærker sig ved at have markedets mindste pulssensor og sammen med det lækre bløde pulsbælte har Suunto uden tvivl et af markedets mest attraktive løsninger. Suunto kalder deres bælte for Smart-Sensor, og det betyder bla. at pulsbæltet kan måle pulsen under vandet - gemme pulsdata i den interne hukommelse og så overføre data automatisk til uret så snart begge dele er over vandet - Og det er smart... :-)

Se mere

8 vare(r)

8 vare(r)