KAMPAGNE: Gratis Havit Bluetooth headset med til alle ure med Garmin Pay & Garmin Music

Polar - Løbeure m/pulsbælte


Polar har et begrænset, men eksklusivt udvalg af pulsure til løbetræning med pulsbælte og hvor specielt Polar M400 HR dækker de fleste løberes behov. Udover at kunne sende pulsen til uret, så kan det medfølgende Polar H7 bælte også sende et bluetooth 4.0 signal til Smartphones som fx. iPhone og Android telefoner.

Polar Electro OY som de offcielt hedder, er Pulsurenes "Grand Old Man" - Polar var pionerer inden for pulsmåling i løbet af 1990érne og var i starten af 00érne den absolut største aktør indenfor pulsmålere med brystbælte i Danmark. Polar så desværre ikke konkurrencen fra Garmin og Suunto i slutningen af 00érne og tabte derfor alvorligt terræn ift. udvikling af nye funktioner og produkter. Lidt i stil med Nokia der ej heller anså iPhone som en seriøs konkurrent.

Polar nåede heldigvis at vende skuden, og tilbyder idag en række produkter der i både funktionalitet og kvalitet er helt i toppen, og hvor selv Polar har måtte erkende at ure hvor GPSén ikke er indbygget ikke sælger.

Polar's produkter er udviklet i Finland og Polar har altid været garant for en meget høj kvalitet på deres produkter. Vi får jævnligt henvendelser fra kunder der ønsker service eller urremme til ure der er solgt i slutningen af 90érne!!

Polar har altid benyttet pulsbælte til deres produkter, hvor pulsbælter som T-31, H1 og H7 lyder velkendt i en erfarens løbes øre. Specielt H7 bæltet er meget populært, da det udover at kunne sende pulssignalet til Polar´s pulsure, også kan sende et bluetooth signal til Smartphones som fx. iPhone og Android telefoner med fx. Endomondo installeret. Polar H7 bæltet er i 2017 afløst af Polar H10 bæltet, der udover samme funktionalitet som H7 bæltet, også har intern hukommelse til træningen uden at have et eller telefon med. Velegnet til fx. svømning.

Polar har en dansk serviceafdeling der udover at være særdeles kompetent også altid hjælper vores kunder hvis der er brug for det. Langt de fleste problemer kan Pulsure.dk´s egen serviceafdeling løse, men opstår der mere komplicerede fejl eller mangler, så giver Polar´s danske serviceafdeling ikke op før problemet er løst til kundens fulde tilfredshed.

Se mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.