KAMPAGNE: Gratis Havit Bluetooth headset med til alle ure med Garmin Pay & Garmin Music

Garmin - Løbeure m/pulsbælte


Garmin er førende inden for GPS baserede løbeure med brystbælte og Pulsure.dk har naturligvis hele udvalget fra Garmin - både Forerunner- og Fenix 3 modellerne. Som de eneste på markedet, levere Pulsure.dk en trykt dansk manual med til alle Garmin's produkter.

Garmin er den største udbyder af løbeure med GPS og har siden 2008 sat sig solidt på markedet for GPS baserede løbeure. Pulsure.dk har været med siden starten af 2006 hvor den populære Forerunner 305 blev introduceret og vi er idag en af Garmin Danmarks største kunder. Garmin har siden starten kaldt deres løbeure for "Forerunner", og rigtig mange løbere har startet deres løbekarriere med en Garmin Forerunner model som fx. Forerunner 305, 405, 110, 210 på armene.

I dag er både Bluetooth, Wi-Fi og aktivitetestracker blevet en integreret del af Garmins produkter og de har med udvidet den populære Forerunner serie med Fenix urene som med Fenix 3 for alvor blev populære. Pulsure.dk tilbyder naturligvis hele Garmins store program af både Forerunner- og Fenix modeller - Naturligvis til attraktive priser.

 

Se mere

8 vare(r)

8 vare(r)