Vi bytter eller giver pengene tilbage frem til 23/1-2019 - LÆS MERE HER

Trustpilot

7346 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 76748074
E-Mærke Logo

TomTom Runner 3 Music

Vælg variant for at se lagerstatus

GPS ur til både løb, cykling og spinning med indbygget musikafspiller. OBS: Incl. headset!!

1.349,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.399,00 DKK

Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.


Vælg variant for at se lagerstatus

 • Detaljer


  TomTom Runner 3 Music er et løbeur med musik afspiller og incl. Bluetooth headset og ønsker man et simpelt GPS løbeur med MP3 afspiller til en overordentlig fornuftig pris, så er TomTom Runner 3 Music et oplagt valg.

  Bemærk at prisen er INCL. et lækkert trådløst bluetooth 4.0 headset fra TomTom - Pulsure.dk har ekslusivtet på denne udgave af TomTom Runner 3 Music, og det er i den grad et "rigtig godt tilbud" :-)

  Runner 3 Music er et gedigent GPS-løbeur med en masse gode funktioner (udover den indbyggede MP3 afspiller) til dig der ikke ønsker pulsmåling eller har et Bluetooth 4.0 bælte i forvejen, der kan tilsluttes uret.  Ønsker du et ur med pulsmåling i håndleddet, skal du i stedet kigge på Cardio udgaverne af TomTom Runner 3, hvor der er optisk pulsmåling i håndleddet.

  To størrelser
  Uret fås i to størrelser til hhv. kvinder og mænd.  Black/Green Small (121-172 mm. omkreds) og Black/Green Large (143 til 201 mm. håndleds omkreds). Man kan vælger den ønskede størrelse øverst på siden.

  Generelt om TomTom Runner 3 Music

  Indbygget musikafspiller
  TomTom Runner 3 Music løbe- og fitness-urene har indbygget hukommelse til at lagre op til 500 numre og giver dermed mulighed for at få nyt musik i ørerne under selv den længste træning , og det uden der  skal medbringes mobiltelefon eller anden musikafspiller. Musikken sendes trådløst via Bluetooth 4.0 til det medfølgende headset. 

  Man kan lave sin egen playliste via iTunes eller Windows Media Player fra sin PC/Mac. De lagrede numre afspilles i rækkefølgen de er lagt ind i.

  Er man i forvejen vant til at bruge iTunes fordi man har en iPhone, er det super nemt at gå til. Men der er  selvfølgelig også mulighed for at lægge musik ind via Windows Media Player på PC og dermed også få adgang til at lægge dine egne musiknumre ind i urets hukommelse.

  Rutevisning
  TomTom Runner 3 Music kan via "breadcrump" eller "brødkrumme" spor guide dig vej gennem den ønskede rute, og udover du naturligvis kan se den tilbagelagte rute direkte på displayet, så kan der også overføres .GPX filer til uret, således at andres ruter kan løbes. TomTom har ikke deres eget ruteplanlægningsværktøj, men alle de gratis online løberute værktøjer der findes kan eksportere en .GPX fil til uret, så det går nemt og smertefrit.

  Track-Back funktion
  Træner man i ukendt terræn (eller by), så kan uret via brødkrumme visningen og en kompasnål guide dig tilbage til dit udgangspunkt, så man er sikker på aldrig at blive væk for alvor.

  Funktionen skal naturligvis bruges med fornuft, idet man altid skal sørge for at have rigeligt med batteri på uret, hvis man er afhængig af at uret skal guide en tilbage til p-pladsen hvor bilen holder.

  Aktivitetsmåler
  TomTom Runner 3 Music urene har indbgget aktivitetsmåler og er baseret på både daglig aktivitet, såvel som én uges aktivitet. Er man atlet og har restitutionsdage, så giver det rigtig god mening, at man måler sit samlede aktivitetsniveau over en hel uge. Uret har også søvnovervågning.

  En træningsmål opsættes gennem TomTom MySports appén, hvortil alle data fra uret også kan overføres og analyseres. Alle data kan sendes videre til andre platforme som fx. Strava, RunKeeper, Endomondo, Garmin Connect o.s.v.

  GPS
  TomTom har altid været kendt for hurtigt og præcist GPS signal - og det er også tilfældet i Runner 3 Music , hvor uret benytter sig af den kendte satellit-pre-load funktionen, hvor uret løbende via opkobling til smartphone samler data omkring placering af satelitterne, og dermed på forhånd ved hvor den skal kigge efter satelitterne. Det giver både et lynhurtigt GPS signal, men samtidig også en stabil og præcis hastighed- og distacemåling.

  Uret har selvfølgelig de sædvanligt funktioner som hastighed, pace, gennemsnitsfart, distance osv.

  Multisport
  Selvom TomTom kalder uret for "Runner", indeholder uret også flere forskellige træningsprofiler, herunder både cykling, svømning, styrketræning og en indendørs profil til løb (løbebånd) samt en cykel (spinning) profil. Man kan desuden tilkoble en Bluetooth 4.0 speed- og kadencesensor, således at uret også kan bruges som cykelcomputer.

  Pulsmåling
  Der medfølger ikke en pulsmåler til Runner 3 Music, og uret er derfor målrettet de brugere der blot ønsker at kunne måle hastighed, distance, træningstid m.m. Et pulsbælte fra TomTom eller andre producenter (med Bluetooth Smart) kan dog til enhver tid tilkobles  uret, så har man allerede et Bluetooth 4.0 pulsbælte til at ligge og ønsker pulsmåling med brystrem, så kan dette bruges til TomTom Runner 3 Music.

  Designet
  TomTom har lagt stor vægt på designet idet uret ikke alene er meget let, men også tyndt. Der kan vælges mellem to størrelser (small og large), hvor der i øvrigt er flere farvemuligheder. Remmene til Runner 3 Musich er gjort smallere (Dog kan remme fra TomTom Runner 2 stadig bruges til Runner 3), og samtidigt TomTom Runner 3 serien fået et stort løft rent design-mæssigt - så det syner mere elegant og i langt højere grad animerer til at man bruger uret som hverdagsur.

  En knap betjening
  Betjeningen af uret er gjort så simpel som overhovedet muligt idet uret har kun én knap, hvor alle urets funktion styres gennem intuitive menuer - for de brugere som er trætte af at rode rundt i avancerede menuer hos Garmin, Polar og Suunto, så er TomTom Runner 3 Music et befriende alternativ, der fungere fantastisk godt.

  Indbygget vibrator
  TomTom Runner 3 Music har ligesom forgængeren, også en indbygget vibrationsalarm. Alarmen kan med vibration give besked om omgange, km-tider, træning, pulsalarmer osv - en kæmpe fordel hvis der trænes med musik i ørerne.

  Accelerometer
  TomTom Runner 3 Music har indbygget accelerometer der giver en præcis distance og hastighed når der ikke er GPS signal - fx på løbebånd indendørs i vinterhalvåret. Det indbyggede accelerometer kan også give brugeren en præcis løbekadence, således denne kan bruges til at optimere din løbestil.

  Gedigen kvalitet
  TomTom Runner 3 Music er designet og konstrueret til at blive brugt i alt slags vejr - også i det danske efterår og vinter. Uret er vandtæt til 50m/5 ATM og kan holde batteri i op til 11 timer på én opladning ved brug af urets GPS. Bruges uret alene som almindeligt armbåndsur, kan uret holde strøm i op til 3 uger, med samtidig brug af aktivitetsmåleren.

  Bluetooth Smart
  Den nye protokol for datatransmission i trådløse enheder er Bluetooth 4.0 som findes i alle nyere Smartphones fra iPhone, Samsung, Sony, LG, HTC og Huawei. Fordelen ved Bluetooth Smart som det også kaldes, er at det er et meget stærkere signal end fx. ANT+ og andre signaler der tidligere blev brugt til pulsure og lignende. TomTom Runner 3 urene benytter selvfølgelig også dette signal til sammenkobling til fx. pulsbælte og speed- og kadence-sensorer til cykling.

  Dataoverførsel og opladning
  I kassen medfølger en smart lille dock, hvori  uret kan sættes i. Her kan man oploade alle sine data på enten PC eller Mac til både TomTom's eget software eller til mange af de populære løbesider, fx Endomondo. Man kan endvidere også dele sine data på fx Facebook, Twitter eller Google+. Der dog også overføres data trådløst via TomTom MySports App'en (Appstore og Google Play). Det er også med denne dock at uret oplades og via denne dock at musikken til uret overføres.

  Vores vurdering
  TomTom Runner 3 Music byder ikke på de store nyheder ift. Runner 2 serien, men de få nye ting der er kommet i uret, samtidig med at priserne er sænket markant, giver helt overordnet set en række rigtig gode produkter, der ift. prisen er svære for konkurrenterne at matche, og så er uret pt. det eneste ur på markedet med indbygget musikafspiller.

  Den lette opsætning og efterfølgende lige så lette og intuitive brug at urene (uanset model) er i en kategori for sig selv. 

  Urene vil være attraktive for de der ikke gider at bøvle med en masse opsætning og avancerede funktioner før uret kan bruges, idet urene som tidligere nævnt er super nemme at gå til med "single button systemet".

  På et marked hvor der kommer flere og flere funktioner i urene, er det dejligt befriende at TomTom med Runner 3 serien har formået at gøre det super simpelt. I denne version af TomTom Runner 3 uret, er det et helt simpelt og letbetjent løbeur med GPS, men som tidligere nævnt det eneste løbeur med indbygget MP3 afspiller og GPS.

  (© Pulsure.dk 2016) 

 • Bedømmelser 3 item(s)

  Super til fitness træning
  Levering
  Leveres i æske med 60 sider brugervejledning. Normalt hader jeg brugsanvisninger og vil bare kunne bruge lige med det samme uden at skulle læse en masse, men da jeg normalt er Garmin-bruger, måtte jeg ty til brugsanvisningen for at finde ud af det mest basale ved uret.

  Pasform
  Uret sidder godt på armen. Jeg har båret det dag og nat i måned under forskellige vejrforhold; fra 0 grader til 45 grader, hvor jeg på intet tidspunkt følte, at uret var ubehageligt at have på. Især når man sveder, synes jeg, at en urrem kan være generende.

  Tilslutning til pc
  For at få det optimale ud af uret, fulgte jeg vejledningen og ville tilslutte det til pc’en. Dette kræver, at TomTom MySports downloades til pc, hvilket kræver tålmodighed. Og efter en time opgav jeg at skabe forbindelse mellem ur og pc, selvom anvisningen var fulgt.
  Og så alligevel: Jeg er stædig, så jeg ville have det til at fungere på pc'en. Jeg kom i tanke om, at jeg måske skulle bruge en anden browser end Google Chrome og vupti, så var der forbindelse mellem ur og pc. Resten gik som en leg. Men da jeg nogle uger efter igen ville have forbindelse mellem uret og pc’en, skete der ikke andet, end at uret vedblev at stå i opladningstilstand, hvorfor jeg intet kunne foretage mig på TomTom MySports på trods af, at alt forarbejdet var gjort med at downloade programmet. Denne gang opgav jeg, da jeg simpelt hen ikke har vil bruge oceaner tid på at connecte ur og pc.

  Tilslutning via app
  I vejledningen står, at man skal downloade TomTom MySports som app til telefonen, som dog imidlertid hedder TomTom Sport.
  Dette gik ret hurtigt. Man skal dog være opmærksom på at gå ind i urets
  menu, vælge telefon på uret og åbne app'en på telefonen, hvorefter parringen
  kan påbegyndes.
  App'ens opsætning er meget sød og visuel. På de enkelte sektioner kan man
  yderligere trykke, så man kan få flere detaljer om et træningspas.
  App'en er meget brugervenlig. En sjov feature ved app'en er, at den vha. en
  lille mand kan vise den tilbagelagte rute i højde og hastighed.
  I modsætning til min dårlige oplevelse med forbindelse mellem ur og pc,
  havde jeg her en god oplevelse.
  Dog oplevede jeg under min rejse i USA, at uret meldte fejl, når jeg ville
  synkronisere det med app’en.

  Parring af ur og hovedtelefoner
  Denne parring gik let vha. den medfølgende brugsanvisning.
  Da jeg endelig fik tilsluttet uret til pc'en, var det meget nemt at overføre
  musik. Der kan flyttes musik fra en mappe til en anden ved at copy paste.
  Hovedtelefonernes komfort er god, så længe der er tale om aktiviteter, der
  ikke har med løb at gøre. Herudover er det et minus, at man ikke kan se, når
  hovedtelefonerne er ved at være afladet. Der er god forbindelse mellem ur og
  hovedtelefoner; jeg har ingen udfald oplevet uanset aktivitetstype.
  Lyden i de medfølgende hovedtelefoner er lidt metallisk, hvorfor jeg med
  succes tilsluttede mine egne Jaybird X3. Modellen er d.d. ikke opdateret på
  Tomtom hjemmeside med kompatible headsets
  (https://www.tomtom.com/en_gb/sports/fitness-watches/spark-Bluetoothheadphones/).
  Det skal dog tilføjes, at tilslutningen tager et par minutter.

  Uret i aktion
  Min første aktivitet med uret på var en blandet oplevelse. På den positive side
  levede musikfunktionen helt op til forventningerne. Der var ingen udfald
  undervejs. Det var også en fornøjelse ikke at skulle have telefonen med: Så
  var der lukket helt af for omverdenen.
  Jeg havde mit Garmin-ur på også, og her opdagede jeg, at jeg ud fra Tomtom
  undervejs løb væsentligt langsommere end på mit Garmin-ur. Dog var den
  samlede gennemsnitshastighed ens på begge ure efter endt løbetur.
  Overførslen af data til app'en gik meget nemt. Umiddelbart synes jeg dog
  ikke, at der er så mange analyserende data som på Garmin. Jeg kunne
  umiddelbart se distance, tid og km/t.
  Uret blev afprøvet i fitness. Det var igen en fornøjelse med musik i uret, da
  jeg herved oplevede en frihed til at træne i de forskellige maskiner uden at
  være generet af telefonen.
  Det er en stor fordel, at uret kan registrere antal km på indendørs løbebånd.
  Især hvis man som jeg har været på ferie i USA, hvor alle løbebånd er
  indstillet til miles.
  Uret er helt klart super til brug i fitnesscenteret, medmindre man har brug for
  pulsregistrering under styrketræning.

  Konklusion
  Normalt er jeg Garmin-bruger, hvorfor jeg oplevede, at der gik for lang tid,
  inden jeg kunne komme i gang med at bruge uret.
  Det er meget tiltalende, at der er musik i uret, da jeg er øm overfor min
  telefon i regnvejr. Her vil det være genialt kun at skulle medbringe uret på
  løbeturen og stadig have mulighed for at høre musik.
  Uret er en god hverdags- og træningspartner, hvis man ikke nørder så meget
  i tal eller blot vil have et ur, som registrerer antal tilbagelagte skridt, km og
  sammenlagt aktivitetstid i løbet af hhv. en uge og en enkelt da. Det betyder,
  at jeg stadig vil vælge et Garmin-ur .
  Jeg er ikke tilfreds med brugervenligheden på pc’en. App’en er mere
  brugervenlig, men også lidt barnlig med sine mange tegninger.

  Hvis jeg afslutningsvis skal give uret visuel vurdering, vil jeg give det 3 ud af 5
  mulige.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 16/08/2017)
  Skønt at slippe for telefonen på løbeturen, selv om man vil høre musik.
  Mit første indtryk af uret, da jeg modtog det, var at det var et meget let ur, at få på og det sidder rigtig godt på armen. Remmen er lavet af blødt materiale som føles godt og let.

  Jeg prøvede at sætte mig godt ind i uret inden jeg skulle på min første løbetur og det tager altid lige lidt tid at gennemskue alt det uret rummer, også selvom der er en god brugsvejledning med.
  Jeg fik ret hurtig lagt noget musik ind på uret, hvilket var nemt klaret, så jeg kunne få afprøvet det at løbe uden min store telefon på armen. På min første løbetur føltes det fantastisk at have et let ur på armen i stedet for telefonen - kæmpe hit.
  Dog havde jeg ikke fået indstillet høretelefonerne, så de drillede mig på hele turen - så hjem og slå op i brugsvejledningen og der blev jeg fint guidet til, hvordan man kom uden om det problem og derfra har de siddet som stødt til mine ører og har god lyd.
  Så jeg er rigtig begejstret for musik funktionen i dette ur.

  Af urets funktioner har jeg benyttet det at sætte nogle mål for min løbetræning, hvor man får at vide når man er kommet 50 % af vejen og 90% af vejen, hvilket fungere rigtig fint. Derudover får man en sjov målmelodi, når man har nået målet for ens løbetur, hvilket giver et godt skulderklap.

  Jeg har også afprøvet intervaltræning, som jeg også er ret begejstret for. Der kommer en vibration på armen når man skal hhv. spurte og slappe af igen, hvilket gør det rigtig nemt at gå til det her med at intervaltræne uden at skulle tænke mere over det. Alt er indstillet hjemmefra:-)

  Så alt i alt er jeg godt tilfreds med uret til det jeg har skulle bruge det til.

  Jeg synes dog, at det ret ofte skal sættes til computeren ift. GPS funktionen, og det tager virkelig lang tid at kunne starte ens træning, hvis den ikke er opdateret. Dette er især en ulempe, når man tager uret med på ferie og ikke har en computer ved hånden og jeg har i det hele taget skulle vænne mig meget til at skulle sætte det til computeren samt at få det ladet, fordi jeg tidligere har haft en løbeur med littiumbatteri, hvor man ikke har skulle tænke på opladning.

  Men jeg må indrømme at den lette følelse på løbeturen med et løbeur med musik er nogenlunde den samme følelse som et par nye løbesko, hvor man føler man flyver afsted, fordi man er så let. Det er skønt at komme væk fra den tunge telefon og mærke, at der er noget andet der kan virke akkurat lige så godt (efter en tilvænningsperiode;-))
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 09/08/2017)
  Fedt ur
  Hej lidt om mig selv, jeg hedder Brian og er 53 år gammel, har løbet i ca. 22 år og løb først med Polar i nogle år, da de var en af de første med hastigheds måler (Foodpot), da jeg havde løbet med den i nogle år skiftede jeg til Garmin først 310XT med GPS og puls måler, efter en del år blev den skiftet til Garmin 620, jeg har næsten altid løbet med musik, første Apple iPod shuffle 1. generation.

  Men nu til Tom Tom Runner 3.
  Indpakning og oplevelsen af pakningen stiller høje forventninger til uret, alt er lækkert udført og uret er flot, guiden til at starte op med er meget fin speciel den danske brugsanvisningen som Pulsure.dk altid levere med deres ure, var en stor hjælp efter følgende hvor man skulle lidt dybere ind i funktionerne i uret.

  Kvalitets oplevelse: Uret er, lækker fladt virker robust og modstandsdygtigt.

  Funktionerne: Den har det hele som jeg eftersøgte, Tempo, puls (bruger mit bælte fra Garmin), og antal km. man har løbet, også noget af grunden til at gå ind i dette forsøg musik delen, selve parringen af de medleverede høretelefoner gik nemt.

  Når man sat uret til computeren og oprettede en profil, kom en enkel oversigt frem og man kunne scanne sin computer for playlister og den fandt selvfølgelig min favorit playliste som jeg plejer at bruge,

  Uret betjenes på en enkelt knap fungerende som en joystick, så med nogle få tryk og lidt leg med uret har man lagt sine personlige data ind og er klar til den første løbetur.
  Uret kan i øvrigt også bruges til cykling, og her kan man bare vælge KM i displayet det fungere fint.

  Man kan også vælge at bruge uret hvis man skal løbe på løbebånd, det nåede jeg dog ikke at prøve.

  Det at man har en virtuel partner i uret der taler til en, hvis man ligger mål ind er en sjov funktion som jeg først synes var unødvendigt, men efter lige at have fået det indstillet egentlig bruger det.

  Jeg savner en mulighed for at få en melding når jeg har løbet en km. for at se er jeg under eller over min PACE

  Konklusion: Et løbeur der virker gennemført, slank og let i et flot design, enkelt at bruge når man løber, god GPS-modtager, skulle man komme med nogle ønsker og det skal der jo være plads til vil man hvis man har været vant til en forside hvor der kan være 4 felter godt savne det.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 12/07/2017)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: TomTom Runner 3 Music

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Træningsfunktioner:

  • Vælg mellem km/t eller Miles pr. hour 
  • Intervaltræning
  • Pacehastighed (min pr. km)
  • Gennemsnitspace (min pr. km)
  • Træningstid
  • Automatiske mellemtider 
  • Manuel mellemtid 
  • Kalorieforbrænding (Kun med pulsbælte - medfølger ikke)
  • Pulsmåling (Kun med pulsbælte - medfølger ikke)
  • Samlet distance
  • Løbekadence
  • Hastighed/Distance uden GPS fix
  • Grafisk træningspartner

  Musik/Headset funktioner:

  • Indbygget MP3 musikafspiller
  • Hukommelse til ca. 500 mp3 filer
  • Headset med 6 timers batteritid v/75% belastning
  • IPX4 vandtæt headset
  • Skift musiknummer via headsettet
  • Besvar opkald på telefonen via headsettet
  • Tilkobling af både telefon og headset til ur samtidig.

  GPS-Funktioner

  • Pre-Load af satellit positioner (Hurtigt GPS-Fix)
  • Rutevisning på display (Brødkrumme visning)
  • Understøtter .GPX filer
  • Track-Back funktion (Brødkrumme + kompas visning)
  • GPS baseret kompas
  • 11 Timers batteritid med GPS aktiveret

  Aktivitetsmåler:

  • Skridttæller
  • Kalorietæller
  • Søvnovervågning
  • Uge mål
  • Daglige mål 
  • Grafisk visning 

  PC-Funktioner:

  • Se rute på Google Earth
  • Træningsdagbog
  • Del din træning på Endomondo, Facebook og Twitter
  • Planlæg din træning via app eller PC
  • TomTom MySports app

  Ur: 

  • 12/24 timers ur
  • Dato
  • Batteriindikator
  • Display: 144x168 pixels
  • Vægt: 50g
  • Vandtæt: 50m/5ATM
  • Batteritid med GPS aktiveret: 11 timer
  • Batteritid uden GPS aktiveret: 14 dage
  • Baggrundslys
  • GPS: GPS & Glonass
  • QuickGPSfix
  • Remlængde: 121-201mm (Afhængig af størrelse)

  (© Pulsure.dk 2016)

  SKU: 1RLM.001.10-kon – EAN: 0636926085151
 • Detaljer

  • 1 Stk. TomTom Runner 3 i valgt farve
  • 1 Stk. Tomtom Bluetooth 4.0 Headset i sort/grå
  • 1 Stk. Opladnings/PC Dock
  • Tryk Dansk brugervejledning (Kun hos Pulsure.dk)
  • Dansk support/Hotline
  (© Pulsure.dk 2016)