Garmin Vivomove

Garmin Vivomove er en smartwatch-serie fra Garmin, som består af en lang række flotte og stilrene ure, som til forveksling ligner ganske almindelige, traditionelle ure. Garmin Vivomove-ure er dog langt fra almindelige ure. De er nemlig udstyret med avanceret teknologi, som bl.a. connected GPS (bruger din smartphones GPS), pulsmåler, kalorieforbrug, vejrudsigt, skridttæller, aktivitetsmåler, søvnovervågning og meget, meget mere.

Serien er særligt udviklet til dig, som ønsker et ur i forbindelse med fx din træning, men som stadig ser smart og moderne ud.

10 varer

Stigende orden
pr. side

10 varer

Stigende orden
pr. side

Smartwatch-serie som er kendt for sit smukke design

Vivomove-serien fra Garmin er bl.a. kendt for deres flotte design, hvor serien skiller sig ud fra mange andre smartwatches. Urene fås i et væld af farvekombinationer og hvert ur i serien kan sammensættes på mere end 25 forskellige måder. Det betyder, at du med et Garmin Vivomove smartwatch kan skabe et ur, som er unikt for dig og passer lige nøjagtigt til din personlige stil og præference. Du kan ligeledes tilkøbe en lang række af remme i forskellige materialer til serien, som gør, at du kan skifte udtryk på uret. 

Et perfekt aktivitets- og træningsur

Garmin Vivomove-serien er særligt velegnet til dig, som er på udkig efter et smartwatch til træning, som fx løb, fitness eller andre former for sport. Urene i serien indeholder nemlig både aktivitetsmåler, fitness-tracker, skridttæller, kalorietæller og meget mere. Med andre ord alt det, du har brug for, hvis du vil optimere din træning.

Derudover er alle urene i Garmin Vivomove-serien udviklet i letvægtsmaterialer, som gør, at du næsten ikke mærker, at du har uret på. Du vil derfor ikke føle dig hæmmet ved at have dit smartwatch på, når du dyrker sport.

Alt dette får du i et æstetisk og stilrent design, som kan bruges af både mænd og kvinder.

Sport-smartwatch i et stilrent design

Blandt det store udvalg af stilfulde smartwatches i Garmin Vivomove-serien finder du bl.a. Garmin Vivomove 3 og Vivomove 3S, som er et stilfuldt hybrid-smartwatch med masser af smarte funktioner. Med et Garmin Vivomove 3 & 3S smartwatch har du mulighed for at overvåge din puls døgnet rundt med urets avancerede pulsteknologi. Du kan desuden både følge med i hvor mange skridt du har taget hver dag, hvor mange kalorier du har forbrændt og overvåge dit stressniveau.

På trods af sit høje teknologiske niveau, går du med et Garmin Vivomove 3 ikke på kompromis med designet. Uret formår nemlig at kombinere både æstetik, design og teknologi. Du får med andre ord et diskret smartwatch, som til forveksling ligner et almindeligt analog ur.

Elegant og sporty smartwatch

Hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller sport, skal du vælge Garmin Vivomove Sport. Uret er et perfekt valg til dig, som værdsætter klassisk design, men som også ønsker at være opdateret med den nyeste teknologi.

Med Garmin Vivomove Sport får du et yderst smukt smartwatch, som hurtigt og let kan forbindes med din smartphone. Uret har både connected GPS fra din smartphone, pulsmåler, kontaktløs betaling, barometer, fitness- og wellness monitorering og en batterilevetid på helt op til 5 dage i smartwatch-tilstand (op til 12 dage i urtilstand).