Skagen Denmark aktivitetsmålere

Skagen Denmarks aktivitetsure er nogle af de smukkeste aktivitetstrackere, man kan få. Urene er designet i Danmark i smukke og elegante materiale, og egner sig således perfekt som hverdagsur. 
Udover at se godt ud måler og tracker Skagen urene alle de vigtigste sundhedsdata, så man både kan holde øje med puls, skridt og søvn. 

7 varer

Stigende orden
pr. side

7 varer

Stigende orden
pr. side

Aktivitetsure fra Skagen Denmark samler alle de vigtigste aktivitetsdata i et smukt og elegant dansk design. 

Skagen Denmark startede med at lave smukke ure designet i Danmark og inspireret af den nordjyske natur. Siden da er Skagen blevet solgt til Fossil, som også laver ure og aktivitetsmålere. Urene er stadig designet i Danmark og har stort fokus på bæredygtighed. 

Skagen Denmark aktivitetsurene findes både til herrer og damer. I modsætning til mange andre aktivitetstrackere og aktivitetsarmbånde på markedet, har Skagen virkelig styr på designet, da de laver utroligt stilrene og smukke ure, som samtidig er spækket med lækre funktioner. 
Urene ligner til forveksling et klassisk ur med urkasser i rustfrit stål og elegante remme og lænker i både silikone, gummi eller rustfrit stål. 

Hold styr på din aktivitet og sundhed 24/7

Skagen Denmark urene tracker alle de vigtigste sundheds- og aktivitetsdata døgnet rundt. 
Den indbyggede pulsmåler holder styr på pulsen døgnet rundt. På den måde får man værdifuld viden om hvilepulsen, som kan være en vigtig indikator for for hvor god form man er i, træthed, træningsparathed og sygdom. Man kan endda ofte se på hvilepulsen, om man er ved at blive syg, da den ofte vil stige 10-20 slag, inden man bliver syg. 
Ikke nok med det måler pulsmåleren også iltmætningen i blodet igennem den avancerede SPO2-teknologi. Her får man altid et øjebliksbillede af iltniveauet i blodet fra 0-100%. Det kan fx. bruges til at se, om man får ilt nok, mens man sover. Hvis man eksempel snorker meget, kan iltniveauet i blodet blive påvirket negativt, og det kan have indflydelse på søvnkvaliteten. 

Med den avancerede søvnovervågning, som er indbygget i alle Skagen aktivitetsurene kan man opsætte mål for søvnmængden, og se hvor godt man sover. 

Alle aktivitetsdata fra Skagen aktivtetsmåleren kan aflæses direkte på urets wellness-app eller på en smartphone for at få det helt store overblik. 

Bæredygtige ure

Inspireret af den nordjyske natur lægger Skagen Denmark stor vægt på bæredygtighed i deres produktion og emballage. 
Derfor er al emballagen produceret iFSC-certificerede genbrugsmaterialer. Urkassen på mange af Skagens klassiske ure er lavet af 50% genbrugsstål. 
På den måde kan du være med til at passe en smule bedre på planeten ved at vælge et Skagen aktivitetsur. 

Skagen Denmark generation 6 aktivitetsure

Skagen Denmarks 6. generation af aktivitetsure er de hidtil mest avancerede. Sammenlignet med tidligere generationer har urene gennemgået en lang række forbedringer med bl.a. hurtigere processer, bedre display, ny og forbedret pulsmåler og mange andre ting. 
Fælles for alle Skagen Gen 6 ure er, at de har samme funktioner, indmad og software - det er blot designet der er til forskel. Urene findes både til herrer og damer, og egner sig perfekt som et elegant og stilfuldt hverdagsur.