Fossil aktivitetsmålere

Et Fossil aktivitetsur er din perfekte makker på håndleddet i løbet af dagen. Uret måler og tracker alle de vigtigste aktivitetsdata, så man både kan holde øje med puls, skridt og søvn. 
Udover at være et aktivitetsur er Fossil urene også meget smukke hverdagsure i et moderne design. 

16 varer

Stigende orden
pr. side

16 varer

Stigende orden
pr. side

Aktivitetsure fra amerikanske Fossil måler alle de vigtigste aktivitetsdata døgnet rundt. 

Urene er lavet i et smukt design som både aktivitetsure til herrer og aktivitetsure til damer. Fossil har lavet smukke klassike ure siden 1984, så i modsætning til rigtigt mange andre aktivitetstrackere på markedet, har de virkeligt styr på designet! Urene ligner til forveksling et klassisk ur med urkasser i rustfrit stål og elegante remme og lænker i både silikone, gummi eller rustfrit stål. 

Alle dine aktivtetsdata samlet på håndleddet

Fossil urene måler alle de vigtigste aktivitetsdata døgnet rundt. 
Den indbyggede pulsmåler holder styr på pulsen 24/7. På den måde får man værdifuld viden om hvilepulsen, som kan være en vigtig indikator for for hvor god form man er i, træthed, træningsparathed og sygdom. Man kan endda ofte se på hvilepulsen, om man er ved at blive syg, da den ofte vil stige 10-20 slag, inden man bliver syg. 
Ikke nok med det måler pulsmåleren også iltmætningen i blodet igennem den avancerede SPO2-teknologi. Her får man altid et øjebliksbillede af iltniveauet i blodet fra 0-100%. Det kan fx. bruges til at se, om man får ilt nok, mens man sover. Hvis man eksempel snorker meget, kan iltniveauet i blodet blive påvirket negativt, og det kan have indflydelse på søvnkvaliteten. 

Med den avancerede søvnovervågning kan man opsætte mål for søvnmængden, og se hvor godt man sover. 

Alle aktivitetsdata fra Fossil aktivtetsuret kan aflæses direkte på urets wellness-app eller på en smartphone for at få det helt store overblik. 

Fossil Gen 6 aktivitetsure

Fossils 6. generation af aktivitetsure er de hidtil mest avancerede. Sammenlignet med tidligere generationer har urene gennemgået en lang række forbedringer med bl.a. hurtigere processer, bedre display, ny og forbedret pulsmåler og mange andre ting. 
Fælles for alle Fossil Gen 6 ure er, at de har samme indmad og software - det er blot designet der er til forskel. Urene findes både til herrer og kvinder, og egner sig perfekt som en stilfuldt hverdagsur.