Ultra skarp pris på Garmin Forerunner 920XT Bundle i Black/Silver... Kun DKK 1.499,-  Bestil HER
OBS: SE VORES UDVIDEDE ÅBNINGSTIDER I BUTIK OG KUNDESERVICE VIA DETTE LINK

Trustpilot

7374 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 76748074
E-Mærke Logo

Over DKK 2.000


Her finder du multisporture med GPS til over DKK 2.000,-.

Vores anbefalinger i denne kategori er:

Til piger/damer: Garmin Fenix 5S

Garmin har lytterne på brugerne og lavet en mindre version af Fenix uret. Fenix 5S er det mindste i Fenix 5-serien og egner sig derfor rigtig godt til kvinder. På trods af størrelsen, har uret de samme funktioner som alle de andre Fenix 5 ure, og kan derfor både bruges til multisport, triathlon, outdoor aktiviteter og hverdag. 

Til drenge/herrer: Garmin Forerunner 935 Tri Bundle

Efterfølgeren til det voldsomt populære Forerunner 920XT skuffer ingen steder. Uret er skabt til triathlon og multisport og med en meget lav vægt, indbygget optisk pulsmåler, GPS og et hav af multisportfunktioner leverer den varen! Forerunner 935 er et sikkert valg til al form for multisport, og kan også bruges som hverdagsur. I dagligdagen vil uret hjælpe med at holde styr på skridt, kalorieforbrug, søvn og meget mere. 

Bedst til prisen: Garmin Fenix 3 Sapphire HR

Prisen på Fenix 3 Sapphire HR har taget et kraftigt dyk, efter Fenix 5 er blevet lanceret, men det gør jo ikke Fenix 3 til et dårligere ur. 
Tværtimod er Fenix 3 Sappire HR stadig et fremragende multisportur med GPS, ridsefast safirglas og indbygget optisk pulsmåler i håndleddet. Uret kan bruges til triathlon, outdoor og alle andre former for multisport. Som hverdagsur er det også perfekt. 

Kategoriens Joker: Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro

Det nyeste Multisportur  fra Suunto er et vaskeægte multisportur med en af markedets bedste optiske pulsmålere, barometrisk højdemåler og en stor og lækker touchskærm med flotte farver. Spartan Wrist HR Baro er en forbedret version af Spartan Wrist HR, som har fået tilføjet barometrisk højdemåler og nogle andre nye funktioner. Uret er glimrende både som multisportur, triathlonur og til hverdagsbrug.  En flottere skærm i et GPS ur skal man lede længe efter! 

Har du spørgsmål til valget af julegaven, så tøv ikke med at kontakte os på salg@pulsure.dk eller tlf. 76748074.

HUSK: Vi bytter (eller giver pengene retur) på alle gaver købt i november og december, frem til 23/1-2018 

Se mere