Ultra skarp pris på Garmin Forerunner 920XT Bundle i Black/Silver... Kun DKK 1.499,-  Bestil HER
OBS: SE VORES UDVIDEDE ÅBNINGSTIDER I BUTIK OG KUNDESERVICE VIA DETTE LINK

Trustpilot

7374 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 76748074
E-Mærke Logo

Over DKK 2.000


Her finder du løbeure med GPS til over DKK 2.000 

I denne kategori finder man toppen af poppen, og både Suunto og Garmin har en række lækre ure i denne kategori. 

Vores anbefalinger i denne kategori er:

Til piger/damer: Suunto Spartan Sport WHR Gold

Suunto er for alvor ved at komme ind i kampen igen, og Spartan Sport WHR (WHR står for Wrist-Heart-Rate, dvs. pulsmåling i håndleddet) Gold er vores valg, fordi uret med sin flotte touch farveskærm bare er et af de absolut flotteste ure til pige/damer som både gerne vil gå med uret til hverdag og fest, men også have en seriøs træningspartner. Uret har selvfølgelig alle de gængse funktioner til løb, ligesom uret har aktivitetsmåling og søvnovervågning. 


Til drenge/herrer: Garmin Fenix 5X Topo

Garmin Fenix 5x er topmodellen i Fenix 5 serien, og med 5Xéren i vores Topoversion, får man tilmed et komplet topografiske kort over danmark med i uret. Uret har alle de funktioner en løber kunne ønske sig, og qua uret har indbygget kort, så er uret ekstra velegnet til trail- og orienteringsløb i skoven og i ukendt terræn. Uret er tilmed fantastisk flot, og kan med sit maskuline udseende bruges til både hverdag og fest. Uret har safir glas, og er således stort set umuligt at ridse i glasset.

Kategoriens Joker: Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3 er det nyeste ur fra Garmin, og er ikke et decideret løbeur, men et smartwatch der kan bruges til både løb, svømning, golf, fitness og mange mange andre aktiviteter. Uret er i et flot "sleek" design, og passer godt til både damer og herrer der ikke ønsker et stort ur på armen. Uret har farvetouchskærm og naturligvis optisk pulsmåler i håndleddet . Se uret via DETTE LINK

Se mere

10 vare(r)

10 vare(r)