WATT - Træning og Konkurrence

Dansk oversættelse af verdens bedste bog til cykeltræning med wattmåler 

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
9788777498848
Ean
9788777498848
Pris pr stk 349,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 349,00 DKK
Produktbeskrivelse

Watt - Træning og Konkurrence er den danske oversættelse af best selleren "Training and Racing With a Powermeter", som i mange år har været bibelen indenfor seriøst træning efter watt for cykelryttere. 

Bogen er oprindeligt skrevet af pH.D. i træningsfysiologi Andy Coggan og Dr. Hunter Allen, som er tidligere professionel cykelrytter, grundlægger af trainingpeaks.com og anset som en af verdens førende cykeltrænere. 

Bogen lærer dig alt, hvad der er værd at vide om træning med wattmåler. Den starter med at gennemgå den indledende fase med at lave de rigtige test og definere specifikke styrker og svagheder, herefter kommer en udførlig guide til at planlægge træningen over en hel sæson med korrekt timing af formtoppe og restitution. Til slut bliver alle relevante og specifikke intervaller og workouts gennemgået og bogen indeholder 65 wattbasseret træningsprogrammer. 

En wattmåler er et meget kompliceret men også værdifuldt stykke værktøj til cykeltræning. Watt - Træning og Konkurrence lærer dig at forstå den og bruge den på bedst mulig måde, og du vil derfor uden tvivl få langt mere gavn af en wattmåler efter denne bog er læst. 

Med andre ord - Watt - Træning og Konkurrence er et "must have" for alle med wattmålere. 

Details
  • ISBN-nr.: 978-87-7749-884-8
  • Forfatter: Andy Coggan & Hunter Allen. Dansk oversættelse af Brian Overkær/ Anna Mie Skovdal
  • 323 sider
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:WATT - Træning og Konkurrence
Din bedømmelse