Garmin Enduro Titanium - Spar 2300,-  - KLIK HER
OBS: Begrænset antal!

Spibelt Large Pocket Reflective

Letvægtsbælte i reflekterende selvlysende materiale med større lomme end den origanle til opbevaring af større telefoner som eksempelvis iPhone 6/7/8 PLUS og iPhone X, nøgler, kreditkort, energi gels eller andre ting på løbeturen. 

På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage
SKU
reflective 8.9
Ean
814194015180
Pris pr stk 199,00DKK
Vejl. Udsalgspris 225,00DKK
Produktbeskrivelse

Spibelt Large Pocket Reflective er en selvlysende udgave af det populære Spibelt. Det er genialt til løb i de mørke timer, da bæltet lyser kraftigt op, når det bliver ramt i lys, så man er sikker på at blive set i trafikken. 

Spibelt Large Pocket Reflective er det perfekte løbebælte til større telefoner såsom iPhone 6/7/8 Plus, nøgler, kreditkort eller energiprodukter. 
Den eneste forskel på Spibelt Large Pocket og Spibelt Original er, at denne version har en større lomme, som udvider sig mere. 
Bæltet er lavet i let og strækbart materiale, så det sidder helt tæt til kroppen, og "hopper" ikke op og ned mens man løber. 
Hvis der ikke er noget i lommen, er den helt foldet sammen, så den ikke fylder, og den kan maksimalt foldes ud til 20 x 10 x 5 cm. 

Med Spibelt Large Pocket Reflective får du: 

  • Reflekterende/selvlysende materiale
  • Bounce-free
  • Lomme måler 20 x 10 x 5 cm.
  • Plads til iPhone 6/7/8 PLUS, iPhone X eller lign. 
  • Spænde på ryggen
  • Passer til taljeomkreds 60-120 cm. 

Spibelt er foretrukket af mange langdistanceløbere og ekstremløbere. 
Hvis du skal bruge et Spibelt med en mindre lomme eller med mulighed for at medbringe væske, kan du se vores øvrige udvalg af Spibelts. 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Spibelt Large Pocket Reflective
Din bedømmelse