Hos Pulsure.dk er vi glade for at kunne hjælpe Jacob Winneche på vej mod hans mål om at køre en Ironman!


Hvis du kender bare det mindste til gaming og Counter Strike, kender du med garanti Jacob, eller "Pimp", som hans gamer-navn er.
Den tidligere professionelle Counter Strike spiller er i dag kommentator af E-Sport på TV2, Youtuber og streamer på Twitch, hvor han har henholdsvis 144.000 og 468.000 følgere.


Noget af det vildeste ved Jacob er dog, at han har gennemført et vægttab på 60 kg! Som en del af sin nye livsstil har Jacob kastet sig over cykling og Zwift, som han også er begyndt at streame på Twitch. Hans mål er en Ironman og diverse store cykelløb, og det er en rejse vi hos Pulsure.dk gerne vil med på.

Jacob "Pimp" Winneches favoritter

 

Jacob er blevet udstyret med det fedeste grej, vi kunne finde på hylderne.
Så når du ser ham køre Zwift på Twitch, sidder han på en Tacx Neo 2T hometrainer, som er den absolutte topmodel fra Tacx.


På styret sidder en Garmin Edge 1040 Solar cykelcomputer, som særligt er en stor hjælp på cykelturene ude på landevejen. Med en ultrapræcis GPS, kort, navigation, soloplader i displayet og tonsvis af fede træningsfunktioner får man markedets suverænt bedste cykelcomputer her.


Jacob er vild med data, og derfor har han selvfølgelig et par Garmin Rally RS200 wattpedaler. Pedalerne måler effekten og sender til cykelcomputeren. Det giver fantastiske muligheder for at køre meget nøjagtige intervaller, lave præcise tests og meget mere.

 

Jacobs anbefalede begynder-gear

Vil du også i gang med hometrainer og Zwift eller udendørs cykling, kan du sagtens komme i gang med billigere produkter, end topmodellerne som Jacob bruger.


En hometrainer og en cykel er det eneste det kræver for at komme i gang med indendørs cykling på de virtuelle landeveje.
Vil du prøve kræfter med cykling udendørs på lancevej, MTB eller gravel kan du nøjes med en cykelcomputer.

 

Tacx Flux S er en fantastisk begynder-hometrainer. Man får en realistisk følelse af landevejen og simulering af stigninger til en fornuftig pris.


Er man på jagt efter sin første cykelcomputer er Edge 530 det perfekte valg til dig, som gerne både vil have kort, navigation samt en masse data- og træningsfunktioner.


Er kort, navigation og brugervenligheden det vigtigste, er Edge Explore det helt rigtige valg til dig.