Jabra Sport Pulse

Sports headphones med indbygget pulsmåler til løb, fitness og meget mere.
Udsolgt
SKU
100-96100000-60
Ean
5707055038075
Pris pr stk 1.499,00 DKK
Produktbeskrivelse

JABRA SPORT PULSE WIRELESS - PULSMÅLER I ØRET
Din alt-i-en træningsløsning med indbygget pulsmåler. Fremstillet efter USA's militærstandard så de med sikkerhed kan modstå selv den hårdeste træning. Få fordybende Dolby-lyd og øjeblikkelige lydinstruktioner, der hjælper dig med at nå dine mål. Drop ledningerne og nyd ægte bevægelsesfrihed.

JABRA SPORT PULSE
Trådløse sportsørepropper optimeret til løb med pulsmåler i øret. Med indbygget løbeapp.

Perfekt til:

✓ Udendørs træning
✓ Optimeret træning
✓ Planlægning af træning

At forstå din puls er nu så simpelt som at tage dine høretelefoner på.

Jabras næste generation af teknologi inden for pulsmålere måler din puls via dit indre øre. De er de eneste ørepropper, der bevist leverer klinisk nøjagtighed.

Jabra Sport Pulse sørger for, at du altid træner på det rette intensitetsniveau for at forbedre din præstation. Vores dedikerede side for træningszoner viser, hvordan du kan få mest ud af Sport Pulse.

SLAP AF UNDER TRÆNINGEN MED TRÅDLØS FORDYBENDE LYD
Motion handler om frihed, så hvorfor lade ledninger holde dig tilbage. Få energi fra dine yndlingssange med den fordybende Dolby®-lyd. Kontroller musikafspilning og lydstyrke og modtag opkald med et hurtigt tryk på ørepropperne.

FREMSTILLET TIL INTENS TRÆNING
Bygget med USA's militærstandard for beskyttelse mod regn, sand, støv og stød. Så det er noget der holder til intensiv brug.

JABRAS SPORT LIFE APP
Få mest ud af dine Sport Pulse ørepropper med Jabras fitness-app, der sørger for, at du altid træner i den rette pulszone. App'en er gartis og indeholder alt hvad du skal bruge under træning.

Planlæg, følg med og evaluer din præstation. Instruktioner i øret giver dig øjeblikkelige tilbagemeldinger, der kan hjælpe dig med at optimere hver session.

JABRA TRÆNINGSZONE
Få mest ud af Jabra Sport Pulse og Sport Life appen. Oplev præcis hvordan Jabra Sport Pulse og Sport Life appen kan hjælpe dig med at opnå dine mål. Lær hvordan du får mest ud af alle funktionerne fra de nyttige videoer. Læs mere her >>

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Jabra Sport Pulse
Din bedømmelse