Saris - Hometrainer

Her finder du hometrainere og tilbehør i højeste kvalitet fra amerikanske Saris. Saris har lavet wattmålere til cykling i mange år, og det er bl.a. denne teknologi, de har benyttet til at lave nogle af markedets bedste hometrainere. 
Senest har de revolutioneret hometrainer-markedet med deres rockerplate platform, som giver cyklen en naturlig bevægelse ved indendørs cykling. 

1 vare

Stigende orden
pr. side

1 vare

Stigende orden
pr. side

Saris ubestridte topmodel er Saris H3 hometraineren. Den er blevet udråbt som en af de absolut bedste hometrainere i verden til træning i ERG mode, hvor traineren bliver indstilliet til at holde en helt præcis belastning uanset hvilket gear og hvilken kadence man kører med. Saris H3 simulerer modstand på op til 2000 watt og stigninger på op til 20%, så det er en perfekt hometrainer til Zwift, som man kan få til en meget attraktiv pris! 

Saris MP1 Nfinity Trainer Platform er Saris' bud på, hvordan man kan køre indendørs cykling på hometrainere sjovere, mere realistisk og mere effektivt. Platformen, som man sætter sin cykel og hometrainer op på, bevæger sig både fra side til side og op og ned. Det giver cyklen en mere naturlig bevægelse, når man står op i pedalerne.