High5 Zero Neutral

Forvandl enhver læskedrik til en sportsdrik

Udsolgt
SKU
0120111500
Ean
50598434
Pris pr stk 39,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 79,00 DKK
Produktbeskrivelse

Den populære High5 Zero tab kommer nu i en neutral smagsvariant - High5 Zero Neutral. Det gør det muligt at forvandle enhver drik til en sportsdrik med mineraler, salte, magnesium osv. Den er helt neutral i smagen og kan derfor opløses i saftevand, juice, sodavand eller bare postevand for en komplet neutral sportsdrik. 

High5 Zero Neutral er en tablet der nemt opløses i vand og indeholder mange af de vigtige mineraler du har brug for når du træner. Zero indeholder kun mineraler og smagsstoffer - ingen energi i form af sukker eller andre kulhydrater - det er endda bevist at Zero kan hjælpe dig med at forbrænde op til 41% mere fedt på en træning (Faculty of Biomedical and Life Sciences, University of Glasgow).

Mineralerne i Zero hjælper musklerne med at arbejde optimalt, og undgå kramper. Især magnesium er kendt for sin krampehindrende virkning. De øvrige mineraler er med til at øge væskeoptagelsen så du undgår at dehydrere.

High5 Zero Neutral Elektrolyt brusetablet indeholder: 
Citronsyre, Natriumbicarbonat, Sødestoffer (Sorbitol, Sucralose), æblesyre, Tri-Natrium Citrat, Kaliumcitrat, Magnesium carbonat, Aroma, Farvestoffer (Riboflavin), Maltodextrin, Calcium carbonat, C-vitamin og udtræk fra grøn te.

Næringsindhold pr. 100 g. (Pr. portion 4g.)

Energi: 175kJ, 42%kcal (7kJ, 1,7kcal)
Protein: 0g (0g)
Kulhydrat: 2g (0g)
Fedt: 0g (0g)
Fibre 0g (0g)
Sodium: 6,5g (0,26g)
Magnesium: 800mg (32mg)

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:High5 Zero Neutral
Din bedømmelse