Pga. Covid-19 holder vores showroom og e-lab lukket frem til 8/2-2021
Vi ekspederer alle online-bestillinger som normalt!

Polar
Polar er en finsk virksomhed der blev stiftet i 1977 i byen Kempele, hvor de stadig har hovedkvarter i dag. 

Polar blev bygget på ideen om at producere verdens første trådløse pulsmåler. Stifteren Seppo Säynäjäkangas var en ihærdig langrendsløber, som var frustreret over den manglende mulighed for at måle puls under sport. Han stiftede derfor Polar i 1977 og tog patent på verdens første trådløse pulsmåler 3 år senere - Polar Sport Tester PE 2000 var navnet. 

Polar var de første i verden til at producere og sælge pulsmålere kommercielt og havde derfor et stort forspring over alle konkurrenter som senere er kommet til. De har lige fra starten været kendt for deres kvalitet og meget præcise pulsmåling. Det er ikke tilfældigt at Polars produkter til pulsmåling altid har været foretrukket af forskere, hospitaler, universiteter og generelt har været pejlemærket for kvalitet og præcision i hele branchen. Polars pulsmåling var og er stadig i dag ekstrem nøjagtig og pålidelig.

 Siden opfindelsen af pulsmålere og sportsure, har udviklingen gået stærkt for Polar. I 1990 lancerede de den første cykelcomputer, som kunne måle puls, fart og distance og året efter lancerede de den første software til analyse af træning og puls på PC - Polar Training Analysis software, som må siges at være forgængeren til det velkendte Polar Pro Trainer og Polar Flow.

I 2003 introducerede Polar deres første fodpod, S1, som gjorde det muligt at få vist fart og distance på løbeurene - dog stadig uden GPS. Indbygget GPS i et ur kommer først i 2012 med deres RC3 model, som var et multisportsur i stil med den nyere topmodel V800. 
Innovationen og udviklingen i branchen har fortsat med hastige skridt, og Polar har både fuldt med på wearbles trenden med deres aktivitetsmålere som Loop og på trenden med indbyggede optiske pulsmålere med ure som aktivitetsmåleren Polar A360 og Smartwatch uret M600. 

De nyere ure fra Polar som M200, M430, A300, A370, M600 mf. er alle udstyret med indbygget aktivitetstracker, som måler skridt, distance, kalorieforbrug, søvnkvalitet osv. døgnet igennem - en funktion rigtig mange mennesker efterspørger for tiden. Flere nye ure har desuden fået indbygget optisk pulsmåler, bl.a. M200, M430, A370 og M600, hvor sidstnævnte har hele 6 LED dioder, der sikrer en meget præcis og stabil pulsmåling. 

På markedet for cykelcomputere har Polar taget kampen op mod Garmin Edge serien. Med deres M460 og V650 har de lavet to meget kompetente prisvenlige cykelcomputere med features som kortfunktion, barometrisk højdemåler, wattmåling, touchskærm og meget mere. 

Trods den rivende udvikling holder Polar stadig fast i det de altid har været gode til - stabil og præcis pulsmåling. Deres H7 bluetooth pulsbælte er stadig et af de mest solgte pulsbælter overhovedet og kan både bruges til smartphones, ure, cykelcomputere og diverse spinning systemer og træningsmaskiner i fitnesscenter, og netop Polar H7 bæltet er i 2017 blevet afløst af Polar H10 bæltet der har samme funktionalitet, men udbygget med bla. intern hukommelse, så man kan træne med pulsbæltet alene.

Hos Pulsure.dk har vi solgt Polar lige siden vores start i 2001, så vi har med andre ord været med fra begyndelsen. Vi har derfor en stor viden om produkterne og et rigtig godt samarbejde med Polar Danmark, som sikrer at vi hurtigt og effektivt kan udføre support og behandle reklamationer.

Vi stiler efter at have det komplette sortiment af Polar produkter, som de første og billigste på det danske marked, så hvis du savner et Polar produkt på vores hjemmeside, eller har set det billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074 eller pr. email på salg@pulsure.dk 

Top 5 hos Polar i 2018:

1. Polar M430
2. Polar H10
3. Polar A370
4. Polar OH1
5. Polar M200


Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

Polar Logo

 
Garmin Cykelcomputere Garmin Løbeure Garmin Aktivitetsmålere Garmin Triathlonure
Garmin Tilbehør til Cykelcomputere 

Garmin Urremme

Garmin Smart vægte   Polar til Endomondo
       

 (© Pulsure.dk 2017)