Polar
Polar er en finsk virksomhed der blev stiftet i 1977 i byen Kempele, hvor de stadig har hovedkvarter i dag. 

Polar blev bygget på ideen om at producere verdens første trådløse pulsmåler. Stifteren Seppo Säynäjäkangas var en ihærdig langrendsløber, som var frustreret over den manglende mulighed for at måle puls under sport. Han stiftede derfor Polar i 1977 og tog patent på verdens første trådløse pulsmåler 3 år senere - Polar Sport Tester PE 2000 var navnet. 

Polar var de første i verden til at producere og sælge pulsmålere kommercielt og havde derfor et stort forspring over alle konkurrenter som senere er kommet til. De har lige fra starten været kendt for deres kvalitet og meget præcise pulsmåling. Det er ikke tilfældigt at Polars produkter til pulsmåling altid har været foretrukket af forskere, hospitaler, universiteter og generelt har været pejlemærket for kvalitet og præcision i hele branchen. Polars pulsmåling var og er stadig i dag ekstrem nøjagtig og pålidelig.

Siden opfindelsen af pulsmålere og sportsure, har udviklingen gået stærkt for Polar. I 1990 lancerede de den første cykelcomputer, som kunne måle puls, fart og distance og året efter lancerede de den første software til analyse af træning og puls på PC - Polar Training Analysis software, som må siges at være forgængeren til det velkendte Polar Pro Trainer og Polar Flow.

I 2003 introducerede Polar deres første fodpod, S1, som gjorde det muligt at få vist fart og distance på løbeurene - dog stadig uden GPS. Indbygget GPS i et ur kommer først i 2012 med deres RC3 model, som var et af de første multisportsure, der senere er kopieret af mange andre producenter - Topmodellen hos Polar hedder idag Polar Vantage V2 og er et utra lækkert, flot og innovativt ur med masser af funktioner der giver fx. Garmin kamp til stregen,
 
Innovationen og udviklingen i branchen er fortsat med hastige skridt, og Polar har både fulgt med på på trenden om at et Polar ur ikke længere bare er et træningsreskab, men også et dagligt ur med lækre funktioner som fx. skridttæller, søvnovervågning, bodyage osv - senest er Polar kommet med Polar Ignite 2 som er et elegant, simpelt og smart fitness ur, hvor man kan få personlig vejledning til træninger, restitution og søvn i et smukt designet ur, der føles godt og ser godt ud døgnet rundt.

De nyere ure fra Polar som Vantage M2, Vantage V2 og Grit X er alle udstyret med indbygget aktivitetstracker, som måler skridt, distance, kalorieforbrug, søvnkvalitet osv. døgnet igennem - en funktion rigtig mange mennesker efterspørger for tiden. Alle ure fra Polar har indbygget optisk pulsmåler, og Polar har i flere test vundet disse for den mest præcise optiske pulsmåling. 

Trods den rivende udvikling holder Polar stadig fast i det de altid har været gode til - stabil og præcis pulsmåling og her brillierer Polar med deres Polar H10 pulsbælte. Pulsbæltet er stadig et af de mest solgte pulsbælter overhovedet og kan både bruges til smartphones, ure, cykelcomputere og diverse spinning systemer og træningsmaskiner i fitnesscenter, og udover at have bluetooth har Polar H10 også indbygget hukommelse, så man kan fx. spille en fodboldkamp uden ur, og efterføglende udlæse alle sine pulsdata. 

Hos Pulsure.dk har vi samarbejdet med  Polar lige siden vores start i 2001 (Faktisk har Henrik som er indehaver af Pulsure.dk, solgt Polar siden 1997), så vi har med andre ord været med fra begyndelsen. Vi har derfor en stor viden om produkterne og et rigtig godt samarbejde med Polar, som sikrer at vi hurtigt og effektivt kan udføre support og behandle reklamationer.

Vi stiler efter at have det komplette sortiment af Polar produkter, som de første og billigste på det danske marked, så hvis du savner et Polar produkt på vores hjemmeside, eller har set det billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074 eller pr. email på salg@pulsure.dk 

Top 5 hos Polar i 2021:

1. Polar H10
2. Polar Vantage V2
3. Polar Grit X
4. Polar OH1
5. Polar Vantage M2


Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

Polar Logo

 
Garmin Cykelcomputere Garmin Løbeure Garmin Triathlonure
Garmin Tilbehør til Cykelcomputere 

Garmin Urremme

   
       

 (© Pulsure.dk 2021)