Garmin Vector 2S Upgrade Pedal

Upgradér din Vector 2S til et dobbeltsidet system, så du får wattmåling på hver pedal, ligesom med Vector 2. 
Udsolgt
SKU
010-12338-00-kon
Vejl. Udsalgspris 4.599,00 DKK
Produktbeskrivelse

Garmin Vector 2S upgrade pedal, gør det muligt at opgradere dine Garmin Vector 2S til Vector 2 med wattmåling på begge sider. 
Produktet består af den højre wattpedal inkl. pod, som i kombination med den venstre wattpedal, kan levere alle Garmins cykeldynamik data, som fx. højre/venstre balance og effektivitet i trådet. Pedalen kan let udskiftes med den eksisterende højre pedal, for at opnå wattmåling på begge sider. 

Cykeldynamik

Wattmåler på begge pedaler giver mulighed for en helt ny række spændende data, sammenlignet med hvis man "kun" bruger Vector 2S med wattmåling på venstre pedal. 

Vector 2 er mere end "bare" en wattmåler, Vector bla. indeholder en helt ny spændende feature - nemlig cykeldynamik. Cykeldynamik er 3 nye funktioner som revolutionere standarden for wattmåling.

 • Platform Center Offset fortæller dig lige præcist hvor på selve pedalen der bliver overført størst kraft. Det er dermed et meget værdifuldt værktøj til at placere klampen korrekt lige præcist der hvor du træder hårdest med foden.
   
 • Cycling Position. Vector 2 pedalen ved altid om du står op eller sidder ned på cyklen. Den kan derfor hjælpe dig med at finde ud af om det er mest effektivt at sidde ned eller stå op på fx en 1 km. stigning eller i en spurt. Du kan altså sammenligne dine præstationer stående og siddende på forskellige segmenter, for at se hvordan du træder flest watt.
   
 • Power Phase fortæller dig præcist hvor i hver fase af pedalomdrejningen kraften bliver overført. Det betyder at du kan se hvor meget du fx. trækker op i pedalen. Det gør det muligt at træne det effektive ”runde tråd”, og måle din fremgang i det.
Details
 • 1 stk. højre Vector 2 pedal
 • 1 stk. Vector 2 pedalpod
 • Monteringsudstyr
 • Brugsvejledning
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Vector 2S Upgrade Pedal
Din bedømmelse