Se vore kæmpe udsalg af demo produkter - Gør et KUP! - Se mere HER

Garmin Tactix Bravo

Uret til Taktisk træning og outdoornavigation.

Lagerstatus: Ikke på lager

3.979,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 4.999,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin tactix Bravo er GPS-uret til taktisk træning og outdoornavigation, der kombinerer taktiske specialfunktioner med træningsfunktioner og smart-funktioner i et helsort, solidt og robust design, der er udviklet til taktisk brug.

  Display med to visningstilstande der sikrer god læsbarhed under almindelige forhold, eller det kan indstilles til at understøtte brug af Night Vision-udstyr (medfølger ikke)

  Elegant design, der kan modstå selv de mest barske forhold
  Garmin tactix Bravo er holdt i et fuldstændigt diskret design med refleksfri DLC-belagte (diamantlignende kulstof) sorte metaldele og buet glas for at undgå reflekser. Uret leveres med to hårdføre, udskiftelige nylonremme – med tre ringe – i sort og olivengrøn. Uret er udstyret med en EXO™-antenne placeret i urkransen i beskyttende rustfrit stål med overflade af DLC, riflet for øget slidstyrke med refleksfri og robust finish og et ultrastærkt glasfiberforstærket kabinet for ekstra holdbarhed. Et Chroma farvedisplay i høj opløsning, der kan aflæses i sollys, med LED-baggrundsbelysning giver dig adgang til dine data under alle lysforhold.

  Brugeraktiveret "Night Vision-tilstand" reducerer indstillingerne for baggrundsbelysningen til et niveau, der ikke forstyrrer brug sammen med Night Vision-udstyr. tactix Bravo uret har vandtæthedklasse 10 ATM (ned til 100 meter) og har en batterilevetid på op til 50 timer i UltraTrac™-tilstand, 20 timer i GPS-tilstand og op til 3 uger i smartwatch-tilstand (afhængigt af indstillinger).

  Indbyggede taktiske funktioner
  De taktiske funktioner omfatter en dedikeret taktisk aktivitetsprofil, Jumpmaster, projicerede waypoints og GPS-koordinatdata i dual-positionsformater, der understøtter MGRS (Military Grid Reference System).

  Find vej
  Garmin tactix Bravo giver omfattende navigations- og sporfunktioner til at guide dig på og uden for vejen med GPS samt ABC-sensorer (trykhøjdemåler, barometer og kompas). De indbyggede sensorer giver oplysninger om retning, højde og vejret. TracBack®-funktionen hjælper dig tilbage til dit udgangspunkt ad samme vej, som du kom. Uret registrerer en GPS-sporlog og danner et "brødkrummespor" i takt med, at du bevæger dig. Det er også muligt at markere positioner som f.eks. mål, nedkastningsområder, RV'er, ERV'er eller tjekpunkter. Med tactix Bravo kan du oprette og navigere til et waypoint eller følge en kurs.
  tactix Bravo er udstyret med både ANT+® til trådløs dataoverførsel og Bluetooth®3 og har smart-funktioner til trådløs deling af positioner og ruter.

  Mere end blot ABC-sensorer
  Tactix Bravo er udstyret med en trykhøjdemåler og et elektronisk treakset kompas. Uret kalibrerer automatisk disse sensorer ved hjælp af dens GPS-modtager for at levere de mest nøjagtige oplysninger. Den indbyggede trykhøjdemåler angiver højdedata, så du præcist kan registrer opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede elektroniske kompas giver en præcis retning under alle forhold. For at opnå en nøjagtig temperaturaflæsning fra uret kan du parre Garmin Tactix Bravo med Garmins Tempe som er en ekstern temperatursensor.

  Følg dit potentiale
  tactix Bravo er fyldt med yderligere træningsfunktioner, som kan give dig oplysninger om din form og din kondition. VO2-max estimering behandler data, eksempelvis din løbehastighed, pulsslag pr. minut og pulsudsving for at bestemme, hvor stor en mængde ilt du kan forbruge pr. minut. Registrer ændringer, så du kan følge dine konditionsforbedringer og sammenligne med andre. Andre træningsdata omfatter restitutionsanbefaling med en restitutionstimer og restitutionstjenk samt en løbsberegner, der beregner din ideelle sluttid baseret på dit aktuelle VO2-max-tal.

  Løbefunktioner
  Seriøse løbere kan bruge tactix Bravo med en HRM-Run-pulsmåler (ekstraudstyr) for at følge alle de avancerede træningsdata, der er nødvendige for bedre at forstå og forbedre sin løbeteknik:

  Avanceret løbedynamik analyserer dit løb:

  Vertikale udsving og ratio – viser graden af op- og ned-bevægelse i dine skridt og fordelen i forhold til skridtlængden

  Tid og balance med jordkontakt – viser hvor lang tid din fod er på jorden i løbsbevægelsen, og giver dig mulighed for at tilpasse din løbssymmetri.
  Kadence – antallet af skridt pr. minut

  Skridtlængde – bestemmer en reaktionsdygtig aktuel hastighed

  Fysiologiske målinger måler dit hjerte for at give:
  Stressscore – pulsudsving når du står stille i tre minutter for at give dig et estimeret stressniveau. Skalaen for dette er 1:100, hvor lave scorer angiver lavere stressniveauer.

  Performance condition – når du har løbet i 6-20 minutter, sammenligner tactix Bravo din tilstand i realtid med dine gennemsnitlige niveauer.

  Syretærskel – ved at analyse dit tempo og din puls estimerer tactix Bravo det punkt, hvor dine muskler begynder at blive hurtigt trætte

  Tilpas apps og urskiver
  Tilpas tactix Bravo med gratis downloads fra Garmin Connect IQ Store. Du kan tilpasse din urskive, tilføje datafelter samt få apps og widgets, som giver oplysninger, der kan aflæses med et øjekast.

  Hold forbindelsen

  Med Smart Notifications³ kan du modtage e-mails, sms'er og påmindelser direkte på uret, også når du er ude i felten. tactix Bravo modtager det trådløse signal fra en kompatibel smartphone og giver dig besked om, at du har fået en besked, som kan aflæses på urets skærm, når du er klar til at læse den.

  Af andre tilhørende funktioner kan nævnes automatisk upload til Garmin Connect vores online træningsfællesskab, LiveTrack og deling på sociale medier via vores gratis apps Garmin Connect og Garmin Connect™ Mobile. Fjernstyr både musikken fra din telefon og dit VIRB® XE actionkamera. Funktionerne Find min telefon og Find mit ur er inkluderet. Den indbyggede aktivitetstracker4 tæller skridt pr. dag, forbrændte kalorier og trapper op. Søvnregistrering holder øje med dine søvnmønstre for yderligere indsigt i dit helbred.

  1 Pulsmåler og HRM-Run-pulsmåler sælges separat.
  2 Kræver HRM-Run-pulsmåler som sælges separat.
  3 Telefonen skal være Bluetooth® Smart. Se Garmin.com/BLE for at få mere at vide om kompatibilitet.
  4 Nøjagtighed for aktivitetstrackere

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Tactix Bravo

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Udseende og ydeevne
  Enhedens mål, B x H x D: 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
  GPS-aktiveret: Ja
  Meget følsom modtager: Ja
  Skærmstørrelse, B x H: 1,2” (30,4 mm) diameter
  Skærmopløsning, B x H: 218 x 218 pixel; transflektiv MIP-farve; safirglas
  Vægt: 80,5 g
  Batteri Genopladeligt: 300 mAh litiumionbatteri
  Batterilevetid: Op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, op til 20 timer i GPS-tilstand, op til 6 uger i urtilstand

  Kort og navigation
  Waypoints/favoritter/positioner: 1000
  Ruter: 30
  Konturkort: Nej
  Indbygget hukommelse: 32 MB, tilgængelig 23 MB

  Funktioner
  VIRB® control: Ja
  Connect IQ™ app-understøttelse: Ja (urskiver, datafelter, widgets og apps)
  EXO™-antenne (GPS/GLONASS): Ja
  Wi-Fi®: Ja
  ANT+®: Ja
  Bluetooth® 4.0 LE: Ja
  Vejrvarsler: Ja
  UltraTrac: Ja
  tempe™ sensorunderstøttelse: Ja
  TracBack: Ja
  Skifunktioner: Ja
  Fysiologiske målinger: Ja
  SUP/roning: Ja
  Projicerede waypoints: Ja
  Jumpmaster: Ja
  Dobbelt positionsformat: Ja
  Taktisk aktivitet: Ja
  Kompatibel med nattesyn: Ja

  Stroke type identification (e.g. freestyle) Ja
  Watch functions Klokkeslæt (12/24 timer), kalender (dag/dato), daglig alarm, stopur, timer, solopgang/solnedgang
  Vandklassifikation: (10_ATM)
  GLONASS: Ja
  Negative mode display: Ja
  Drill logging: Ja
  Brugerdefinerede interessepunkter: (ekstra interessepunkter kan tilføjes) Nej
  Cykelhastighed/kadence sensor: Ja (tilkøb)
  Vibrationsalarm: (vælg mellem alarmtoner og/eller vibration) Ja
  Worldwide airport database(s) Nej
  Oplysninger om sol og måne: Ja
  Swim workouts: Nej
  Music control: Ja
  3 akset hældningskompas: Nej
  Swim alerts (time/distance): Ja
  Virtual Partner® (træn mod en digital person): Ja
  Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone) Ja
  Countdown timer: Nej
  Manuel positionering (tryk på og træk flag for at få vist nøjagtig afstand): Nej
  Personal records: Ja
  Sporer status (put pr. runde, greens og fairways-slag, gennemsnitlig afstand) Ja
  Step counter: Ja
  Pool swim metrics (lengths, distance, pace, stroke count/rate, calories) Ja
  Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller) Ja
  Multiple time zones with Zulu/UTC Nej
  Race predictor: Ja
  Color display: Ja
  Virtual starting line: Nej
  Kalorieforbrug baseret på puls: Ja
  Altimeter with adjustable baro setting: Nej
  Built-in barometer and tide tables: Nej
  Pulsmåler: Tilkøb
  Wirelessly receive flight plans from Garmin Pilot: Nej
  Automatisk synkronisering (overfører automatisk data til din computer): Ja
  Kompatible brugerdefinerede kort: Nej
  Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten): Ja
  Multisport: Ja
  Auto goal (learns your activity level and assigns a daily step goal): Ja
  Auto multisport (switch sport modes with 1 button press): Ja
  Recovery advisor: Ja
  Sleep monitoring (monitors total sleep and periods of movement or restful sleep) Ja
  Running dynamics: Ja med HRM-Run
  Kompatibel med Garmin Connect™ (online-fællesskab, hvor man kan analysere, kategorisere og dele data): Ja
  V02 max estimate: Ja
  Find my phone: Nej
  Compatible with Vector™ Ja
  Save locations (mark course points of interest for future reference): Nej
  Training Effect (Mål effekten af din aktivitet): Ja
  Jumpmaster: Nej
  Accelerometer (calculates distance for indoor workouts, without need for a foot pod): Ja
  Jagt/fiskekalender: Ja
  Automatic wireless MOB activation: Nej
  Yardage to layups/doglegs: Ja
  Calculates calories burned: Ja
  Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed): Ja
  Avanceret træning (opret brugerdefinerede, målrettede træninger): Ja
  Open water swim metrics (distance, pace, stroke count/rate, calories): Ja
  Tack assist mode: Nej
  Touchscreen: Nej
  SwingStrength™ (measures how hard you swing): Nej
  Digitalt scorekort: Ja
  Move bar (displays on device after a period of inactivity; walk for a couple of minutes to reset it): Ja
  PinPointer: Nej
  Tempo alarm (udløser alarm, hvis du afviger fra forudindstillet tempo): Ja
  TempoTraining (audible tones convey ideal 3:1 backswing to downswing ratio): Nej
  Yardage to F/M/B (distance to front, middle and back of green): Ja
  Banevisning (se en detaljeret visning hul-til-hul): Nej
  SwingTempo (measures backswing and downswing times as a ratio): Nej
  Elektronisk kompas: Ja
  Rest timers: Ja
  Barometerhøjdemåler: Ja
  Areal beregning: Ja
  Virtual Pacer™ (compares current pace to target): Ja
  Virtual Racer™ (Udfordr din tidligere aktiviteter): Ja
  Autopilot remote control: Nej
  Multiple bike profiles: Ja
  Tidevandstabeller; Nej

  SKU: 010-01338-0B – EAN: 753759157586
 • Detaljer

  • Garmin Tactix Bravo med sort stroprem i nylon
  • Olivengrøn stroprem i nylon
  • USB-opladningsclip
  • AC-adapter
  • Quick guide