Garmin Forerunner 620 HRM-Run White/Orange DEMO

Rendyrket GPS-løbeur med Wi-Fi, Bluetooth og Running Dynamics. Flot hvid/orange udgave.
Udsolgt
SKU
DEMO_70
Pris pr stk 2.349,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 2.349,00 DKK
Produktbeskrivelse

Med Garmin Forerunner 620 HRM-Run White/Orange løfter Garmin igen overliggeren for hvad et seriøst løbeur bør indeholde. Forerunner 620 er efterfølgeren til det populære Forerunner 610HR som siden det blev præsenteret i Maj 2011 har været en storsælger - med god grund.

BEMÆRK: DEMO MODEL - Har været ude at vende hos en kunde som har efter afprøvning af uret har returneret det. Uret er som nyt, men kan derfor indeholde data fra tidligere brug. Uret er i brudt emballage.

Med Forerunner 620 HRM-Run er Garmin gået skridtet videre med fokus på nye funktioner og forbedring af de eksisterende, og er løb din favorit disciplin er der ingen vej uden om 620éren.

Dette er den hvide/orange udgave med det nye Garmin HRM-Run pulsbælte. Farven er nok mest møntet på pigerne - men vi har efterhånden lært at smag og behag er en individuel sag ;-). Se også den sort/blå udgave >> 

For dig som blot vil have et hurtigt overblik er her en kort liste over de vigtigste funktioner i Garmin Forerunner 620 HRM-Run White/Orange:

 • Running Dynamics
 • Vo2 max estimering
 • Trykfølsom farveskærm
 • Bluetooth og Wi-Fi opkobling
 • Preload af GPS placering
 • Garmin Connect Mobile
 • Accelerometer i brystsenderen
 • Løbetids estimering
 • Vandtæt til 50m
 • Cykelprofil

Først og fremmest har Garmin Forerunner 620 HRM-Run været på en voldsom slankekur - uret vejer kun 44 gram, mod 610'erens 75g. Derudover er uret blevet 2mm tyndere samtidig med at opløsningen på den trykfølsomme farveskærm nu er oppe op 180x180 Pixel. Bemærk i øvrigt at der er tale om en trykfølsom skærm - og ikke som på fx en SmartPhone hvor det er en berøringsfølsom skærm. Det betyder at uret kan betjenes med både våde fingre og med handsker på.

Batteritiden er øget med 25% ift. 610'eren således uret nu kan holde strøm i 10 timer med GPS'en aktiveret og i 6 uger som alm. ur.

Running Dynamics
Den nyeste og mest spændende funktion i Garmin Forerunner 620 HRM-Run White/Orange er Running Dynamics funktionen, som for både begynderen og eliteløberen kan være med til at forbedre ens præstationer.

Running Dynamics består af 3 forskellige funktioner, hvor løbekadence er baseret på en internt accelerometer i uret, mens de 2 andre funktioner leveres via et accelerometer i brystsenderen (Garmin HRM-Run Brystsender). Dvs. at disse 2 funktioner er kun tilgængelige hvis man benytter det nye Garmin HRM-Run pulsbælte.

De 3 funktioner er:

 • Løbekadence: Giver antal skridt pr. minut og med løbekadencen kan du optimere din løbestil ved at sammenligne hastighed, kadence og puls, og på den måde finde din optimale løbekadence.
   
 • Vertikal Oscillation: Et lidt "langhåret" navn, men funktionen fortæller dig hvor meget din krop bevæger sig op og ned når du løber. Resultatet er et tal i centimeter. Jo mere rolig du kan holde din krop - jo mere effektivt løber du.
   
 • Jordkontakt tid: Denne funktion måler hvor længe din fod er på jorden inden du igen har afsæt til næste skridt. Resultatet er et tal i millisekunder.

3 spændende funktioner som specielt "løbe-nørderne" vil elske at evaluere sine data med.

I øvrigt kan Garmin 620HR også måle hastighed og distance, når der ikke er satellit modtagelse via det indbyggede acceleromter i uret - fx når der trænes på løbebånd.

Har du ikke behov for de 2 nye funktioner "Vertikal Oscillation og Jordkontakt", og har du et pulsbælte fra en andet Garmin produkt, så kan du købe versionen uden brystsender.


VO2 Max Estimering
Vo2 max er et udtryk for hvor god din krop er til at optage ilt gennem dine lunger. Jo bedre form du er i, jo højere et Vo2 max tal vil du have. Elite atleter ligger på et tal på mellem 75-85 og utrænede personer ligger på ca. 30-40. Vo2 max er et vigtigt tal ift. at få en så præcis kaloriemåling som muligt, og Garmin bruger her FirstBeat teknologien til at estimere dit Vo2 Max tal. Det kræver 10 min's løb med en brystsender (og det kan være hvilken som helst ANT+ brystsender - ikke nødvendigvis den nye med accelerometer).

Bluetooth og Wi-Fi opkobling
Forerunner 620 har indbygget Bluetooth smart (4.0) og det betyder at du via en SmartPhone (medfølger ikke) kan overføre dine træningsdata direkte til fx Garmin Connect, Endomondo eller andre apps - eller måske bare prale med en flot 10km tid på Facebook. Foreløbig er funktionen kun tilgængelig på iPhone 4S og senere, men forventes at komme til android på et senere tidspunkt.

Derudover har Forerunner 620 indbygget Wi-Fi således at du kan koble uret direkte på dit trådløse net - enten hjemme eller på arbejde, da uret kan huske flere opkoblingssteder. Funktionen giver mulighed for at overføre data til Garmin Connect via et lille program som hedder "Garmin Express Fit". Når uret er inden for rækkevidde, overføre det selv data til PC/Mac, ligesom det også automatisk gør opmærksom på hvis der er en firmware opgradering til rådighed. På den måde er du sikker på altid at have den nyeste og bedste firmware til uret, uden at skulle tænke på at opdatere det. En KLAR forbedring ift. den lidt bøvlede ANT+ dataoverførsel fra 610'eren.

Har du ikke adgang til hverken Wi-fi eller Bluetooth, kan alle data overføres via det medfølgende ladekabel, som også indeholder mulighed for USB overførsel af data til PC/Mac.

Preload af GPS placering
De fleste brugere af et GPS baseret træningsur, har prøvet at stå og vente på at få en brugbar satellit forbindelse. Det skulle med den nye "Satellite Preloading" funktion være en saga blot.

Funktionen virker ved at uret beregner hvor alle satelitter befinder sig de næste 7 dage - På den måde ved uret præcist hvor den skal "kigge" efter satellitterne og resultater er at du i løbet af ganske få sekunder har et brugbart satellitfix.

Rent praktisk skal uret kobles til internettet via enten USB, Wi-Fi eller Bluetooth, og den beregner automatisk 7 dage frem i tiden hver gang du har oploadet et træningspas, eller hentet et program eller data til uret. Kommer du ud over de 7 dage, vil det tage "normal" tid for uret og finde de satellitter det skal bruge.

Beregningen er global, så det kræver ikke at du befinder dig samme sted som du sluttede sidst som fx Garmin's HotFix funktion er nu.

Løbetidsestimering
På baggrund af de data uret indsamler under træning - dvs. puls, Vo2 max og løbepace, kan uret beregne hvor hurtigt du (bør) kan løbe en given distance.

Uret tager dog ikke højde for vind, bakker og dårlige dage, så estimeringen er en "bedst mulig" tid.

Træningsplanlægning
Løbeuret indeholder en helt ny træningskalender, hvor du via Garmin Connect kan planlægge din træning i forhold til dit mål.

Har du fx et ønske om at løbe et Maraton om 6 mdr, så laver Garmin Connect et automatisk træningsprogram til dig, som du kan overføre til uret. På de dage du skal træne, får du besked på uret om at der ligger et træningspas der skal afvikles, og så er det bare at få spændt løbeskoene og komme af sted.

Du kan naturligvis også lave intervaltræning i Garmin Connect og overføres til uret. Der kan laves i alt 20 forskellige intervaltrin der kan være baseret på enten en manuel lap, tid, distance, kalorier eller puls.

Personlige rekorder
Garmin Forerunner 620 HRM holder styr på dine personlige rekorder, og giver dig besked hver gang du har løbet længere eller hurtigere end du har gjort tidligere.

Garmin Connect Mobile
Ligesom de to populære Edge 510 og 810 tilbyder Forerunner 620 HRM-Run også Garmin Connect™ Mobile som giver brugeren mulighed for at dele sine data med andre - direkte mens det sker!

Med Forerunner 620 kan man via en SmartPhone (medfølger ikke) dele alle sine data på turen på Garmin Connect, hvor dem man giver lov til at kigge med, kan se alle data i realtid - dvs. at ruten kan følges live på et kort - herunder også hastighed, tid, distance og højdemåling! Har man også tilsluttet en puls- og kadencemåler, kan disse data også deles.

Garmin Forerunner 620 opkobles til en SmartPhone via Bluetooth, og understøtter iPhone og Android.

Man kan ligeledes dele sine data direkte på Facebook og Twitter, eller via SMS eller e-mail når aktiviteten er afsluttet.

Cykelprofil:

Forerunner 620HRM indeholder ligesom 610eren også en cykelprofil. Her kan der tilkobles en speed/kadencesensor og der kan vælges en lang række relevante datafelter. Træninger udført med cykelprofilen vil ikke påvirke de personlige løberekorder i løbeprofilen. 

Andre funktioner:
Garmin Forerunner 620 indeholder en lang række andre spændende funktioner, og hvis du klikker på fanebladet "Funktioner" kan du se mere om disse.

Displayet kan opdeles med op til 4 datafelter på hver skærm (max 4 skærme + Virtual Runner skærm), og der er i alt 45 forskellige datafelter at vælge imellem. Uret har ligesom 610éren vibratoralarm, som kan give dig besked når uret gerne vil have din opmærksomhed - perfekt hvis du fx løber med musik i ørerne.

 © Pulsure.dk 2017

Details

Garmin Træningsfunktioner: 

 • Valgfri screen-setup - vælg mellem 45 datafelter
 • Pulsvisning i slag pr. minut 
 • Gennemsnitspuls
 • Pulszoner
 • Kalorietæller
 • Virtuel partner - løb om kap med dig selv
 • Træn mod tidligere træningspas
 • Se din træningsrute på satellitkort
 • Autolap funktion - indstil dine laps på enten tid, distance eller position, og uret laver selv mellemtid
 • Autopause funktion - registrerer uret at du ikke bevæger dig (f.eks pga. pause, rødt lys eller lign.), standser uret selv din måling og genoptager automatisk når du starter igen.
 • Autoscroll funktion (aut. skift mellem display sider)
 • Intervaltræningsfunktion m/20 trin
 • Vibratoralarm
 • Alarm for tid, distance, puls, kadence, kalorier, osv
 • Træningseffekt
 • 1000 omgangstider
 • Pulsvisning i % af maxpuls
 • Vo2 Max estimering
 • Og meget meget mere

Løbefunktioner:

 • Løbekadence 
 • Vertikal Oscillation (Kun med HRM-Run)
 • Jordkontakt tid (Kun med HRM-Run)
 • Løbetidsestimering
 • Personlige rekorder
 • Træningsplanlægning
 • Restitutions guide
 • Tempoalarm

Cykelfunktioner:

 • Hastighed (aktuel/max/gennemsnit) 
 • Automatiske omgange
 • Kadence (aktuel/max/gennemsnit) 

Højdemåler:

 • GPS baseret højdemåler
 • Aktuel højde
 • Højdeprofil i Garmin Connect.

GPS Funktioner:

 • 20 kanals GPS modtager
 • Garmin Satellite Pre-loading
 • Ekstra følsom GPS modtager, der kan modtage signal i tæt skov og langs høje bygninger

Data Funktioner:

 • Bluetooth Smart (4.0)
 • Garmin Connect Live
 • Wi-Fi opkobling
 • Upload af træningsruter til uret
 • USB tilslutning/Opladning
 • PC/Mac kompatibel

Urfunktioner:

 • 12/24 timers ur med alarm
 • To tidszoner
 • Dato og ugeindikator
 • Stopur
 • Indikator for lavt batteriniveau

Muligt ekstraudstyr:

 • Fodpod (SDM4) - Til løbekadence eller indendørs træning
 • Speed sensor
 • Kadencesensor
 • Speed/Kadencesensor

Diverse:

 • Størrelse (4.5 x 4.5 x 1.25 cm)
 • Trykfølsom farveskærm (180x180 pixels)
 • 50m vandtæt
 • Vægt 43,6 gram incl. batteri
 • Brugeropdatering af Firmware i uret.
 • Batteritid: m/GPS i brug: 10 Timer - u/gps i brug (som alm ur) Ca: 45 dage
 • Litium-ion-batteri
 • Trykt dansk brugervejledning
 • Mulighed for at slukke uret helt
 • 2 års garanti

(© Pulsure.dk 2017)

Details
 • 1 Stk. Garmin Forerunner 620 i White/Orange
 • 1 Stk. Garmin HRM-Run pulsmåler (HRM3 Elastik)
 • 1 Stk. USB Lade/data kabel
 • Dansk lynstart vejledning
 • Dansk brugervejledning - TRYKT UDGAVE! (Leveres senere)
 • Dansk garanti gennem den danske Garmin importør
 • Dansk support gennem den danske Garmin importør
(© Pulsure.dk 2017)
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Forerunner 620 HRM-Run White/Orange DEMO
Din bedømmelse