Garmin Edge 1050

Garmin Edge 1050 er topmodellen i Garmins line-up af cykelcomputere. Edge 1050 er bl.a. udstyret med et vanvittigt LCD farvedisplay, detaljerede kort, nøjagtig navigation samt tonsvis af fede og effektive træningsfunktioner, der alt sammen bidrager til en cykeloplevelse af højeste karakter.

Forudbestilling - forventet på lager d. 08/08 2024
SKU
010-02890-01
Ean
753759336295
Pris pr stk 5.849,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 5.849,00 DKK
Produktbeskrivelse

I kassen medfølger:

 • Garmin Edge 1050
 • 1 stk. Flush Out-Front Mount
 • 1 stk. Standard Out-front Mount
 • Sikkerhedssnor
 • Ladekabel

Med lanceringen af Garmin Edge 1050 er tronskiftet i Garmins line-up af cykelcomputere en realitet. Edge 1050 stryger nemlig direkte ind som Garmins nye topmodel, hvor cykelcomputeren overtager tronen fra den yderst populære Garmin Edge 1040.

Blandt passionerede og entusiastiske cykelryttere har forventningerne til en ny topmodel fra Garmin været store, og den spritnye Edge 1050 er derfor blevet udstyret med en række nye funktioner og forbedringer, der retfærdiggøre cykelcomputerens status som ny regent.

Få 4 års garanti eksklusivt hos Pulsure.dk

Som noget eksklusivt hos Pulsure.dk tilbyder vi 4 års garanti på dette produkt, i stedet for de 2 år som er standard uden beregning i introperioden (normalpris: 249,-)

De to års ekstra garanti tilbyddes i samarbejde med Tryg Forsikring, og dækker de samme fejl og defekter som den oprindelige toårige garanti på produktet.

Nye funktioner og forbedringer i Garmin Edge 1050 sammenlignet med Edge 1040:

 • Nyt krystalklart LCD farvedisplay
 • Community-baserede advarsler om fare på vejen
 • Indbygget højttaler for trænings- og navigations-instrukser 
 • Kontaktløs betaling med Garmin Pay
 • Wi-Fi cykelkort manager

Blandt de mest markante og iøjnefaldende forbedringerne i Garmin Edge 1050 er det vanvittigt flotte 3,5” Liquid Crystal farvedisplay med touch, som beriger dine cykelture med knivskarpe visuelle detaljer. Hvad end du bruger de forudinstallerede cykelkort til navigation eller om du er ved at skabe dig et overblik over dine datafelter, vil skærmen altså fremstå krystalklar.

Mens du suser afsted på landevejen, kan du som noget nyt få community-baserede advarsler om fare vejen, der er indrapporteret af andre cyklister. Støder du selv ind i potentielt farlige situationer på en cykeltur, kan du ligeledes bidrage med dine egne advarsler. Det kan være alt lige fra huller i vejen, glatte veje eller genstande på vejen. Dette kræver dog, at du er tilsluttet en kompatibel smartphone samt Garmin Connect app’en.

Når du giver den gas på dine træningsture, vil den nye indbyggede højttaler i Garmin Edge 1050 samtidig give dig klare verbale træningsinstruktioner, mens du ligeledes modtager lydbaserede instrukser i forbindelse med navigationen på dine planlagte ruter. 

Den indbyggede højttaler kan samtidig bruges som ringeklokke. Derfor behøver du ikke længere råbe “bagfra”, når du skal advare andre cyklister eller fodgængere om, at du snart kommer rullende forbi. 

Cykelcomputeren er desuden blevet udstyret med kontaktløs betaling i form af Garmin Pay. Med Garmin Edge 1050 har det derfor aldrig været nemmere at nyde et velfortjent bagerstop og duften af ristede kaffebønner efter en hård træningstur.

Udover disse fede nye features og forbedringer byder Edge 1050 stadig på de samme grundlæggende funktioner, som fandtes i Edge 1040 og gjorde den til markedets bedste, mest roste og mest populære cykelcomputer. Se et udpluk af de fede funktioner herunder. 

Med Garmin Edge 1050 cykelcomputer får du:

 • Multiband-GPS
 • Forudinstallerede Garmin cykelkort
 • Personlige adaptive træningsprogrammer
 • Group Rides
 • In-ride leaderboards og post-ride awards i forbindelse med Group Rides
 • Træningsstatus
 • Varme- og højde akklimatisering
 • Cycling Ability (profil over styrker og svagheder) og rute-krav
 • Ruteplanlægning på enheden
 • Tur-specifik navigation
 • Trendline navigation (popularitetsruter)
 • Daglige træningsforslag
 • Udholdenhed i realtid
 • Power Guide
 • Trail Forks integration for MTB-ruter

Oplev markedets bedste kort og navigation med Garmin Edge 1050

Garmin Edge 1050 er, ligesom sin forgænger, udstyret med Multiband-GPS, som gør det muligt for cykelcomputeren at modtage flere GPS-signaler på én gang. I den forbindelse vil Edge 1050 sortere i dårlige og gode signaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidu satellitsystemerne, og på den måde give dig de mest præcise og nøjagtige målinger af hastighed og distance.

På dine cykelture vil du ligeledes få glæde af Garmins forudinstallerede cykelkort, som sørger for GPS-navigation af højeste rang. Når du tegner eller opretter en rute på kortet, vil Edge 1050 automatisk finde de bedste samt mest populære cykelveje og beregne en rute på baggrund af disse. Med den nye Wi-Fi cykelkort manager kan du samtidig tilføje, skifte og opdatere cykelkortene direkte på cykelcomputeren, såfremt den har forbindelse til et Wi-Fi netværk.

Selve ruteplanlægningen kan desuden også klares direkte på enheden.

Optimér din træningsindsats og bliv en bedre cykelrytter med Garmin Edge 1050

Når du arbejder frem mod et cykelløb eller et specifikt personligt mål, bliver Garmin Edge 1050 den træningsmakker, du ikke vidste, at du manglede. Cykelcomputeren kan nemlig udforme personlige adaptive træningsprogrammer, som er tilpasset dine mål. Edge 1050 vil i den forbindelse justere træningsprogrammerne baseret på dine præstationer og din restitution, så du kan ramme topformen på det helt rigtige tidspunkt. Denne funktion kræver dog tilslutning fra en kompatibel wattmåler og en pulsmåler.

Foruden wattmålere og pulsmålere er Garmin Edge 1050 ligeledes kompatibel med speedsensorer og kadencesensorer, som hjælper med at give et nøjagtigt indblik i din fart og i dine pedalomdrejninger pr. minut. Denne version af Edge 1050 inkluderer ikke eksterne sensorer, men hvis du vil have fingrene i den komplette pakke med tilhørende pulsmåler, speedsensor og kadencesensor, skal du have fat i Garmin Edge 1050 Bundle.

Selvom du ikke har oprettet et personligt adaptivt træningsprogram med Edge 1050, vil cykelcomputeren dog stadig sørge for at give dig daglige træningsforslag baseret på din form, restitution og træningshistorik. 

Foruden træningsprogrammer og træningsforslag vil du med Garmin Edge 1050 ligeledes få adgang til en lang række fede og effektive træningsfunktioner, som bidrager til at skabe en exceptionel cykeloplevelse. På dine træningsture kan du derfor bl.a. glæde dig til at få gavn af Garmins Power Guide, som hjælper dig med at bruge dine kræfter klogt på en given rute, så du kan opnå den hurtigst mulige sluttid. I den forbindelse måler cykelcomputeren også udholdenhed i realtid, hvilket du kan bruge til at skabe overblik over, hvor meget energi du har tilbage i tanken.

Funktionen Cycling Ability laver en profil over dine styrker og svagheder som cykelrytter. Profilen kan i den forbindelse matches med en given rute for at se, hvilke aspekter, du bør arbejde på for at blive hurtigere på ruten. Efter dine træningspas kan du få overblik over din træningsstatus for at evaluere din præstation, og dermed se om din træning giver pote.

Når Garmin Edge 1050 arbejder på højtryk i den mest krævende tilstand på dine træningsture, har den en batterilevetid på op til 20 timer. Selv under de længste og mest udmagrende aktiviteter behøver du derfor ikke at bekymre dig om, at cykelcomputeren løber tør for strøm. 

Hvis cykelcomputeren sættes i batterisparetilstand, holder den strøm i op til 60 timer.

Øg din sikkerhed på vejene med Garmin Edge 1050

Som cykelrytter befinder man sig ofte på trafikerede veje, hvorfor ekstra køresikkerhed for de fleste udgør en høj prioritet. Derfor har Garmin Edge 1050 bl.a. funktionen hændelsesregistrering, som sørger for, at cykelcomputeren registrerer, hvis der sker et styrt. Registreres et styrt, vil Edge 1050 sende din lokalitet samt bud efter hjælp til forudbestemte personer. I samme forbindelse er Livetrack-funktionen ligeledes genial, da den giver dig mulighed for at dele et link med udvalgte personer, som derved kan følge cykelturen live fra hjemmet på en computer eller smartphone.

På gruppeture kan du ligeledes forblive forbundet med de øvrige ryttere i gruppen med Group-Ride-funktionen, som gør det muligt at sende hinanden beskeder, følge hinandens live-lokationer samt få advarsler om hændelsesregistrering. 

Funktionen tilføjer samtidig et element af sjov og spas til cykelturen med in-ride leaderboards for stigninger på ruten samt med post-ride awards.

Garmin Edge 1050 er naturligvis også kompatibel med Garmins ekstremt populære Varia Radar baglygter - både Varia Radar RTL516 og Varia Radar RCT716 med indbygget kamera. 

Sammenligningstabel mellem cykelcomputerne i Garmin Edge-serien

I tabellen herunder kan du sammenligne de forskellige cykelcomputere i Garmin Edge-serien og dermed blive klogere på, hvilken version, der opfylder dine behov på bedst mulig vis.

Generelt Garmin Edge 1050 Garmin Edge 1040 Garmin Edge 840 Garmin Edge 540 Garmin Edge Explore 2
Batteri

Krævende: Op til 20 timer

Batterispare: Op til 60 timer

Krævende: Op til 35 timer

Batterispare: Op til 70 timer

Krævende: Op til 26 timer Krævende: Op til 26 timer Krævende: Op til 16 timer
Fysisk størrelse 60,2 x 116,5 x 16,3 mm 59,3 x 117,6 x 20 mm 57,8 x 85,1 x 19,6 mm 57,8 x 85,1 x 19,6 mm 106,1 x 55,7 x 20,6 mm
Vægt 161 gram 126 gram 84,8 gram 80,3 gram 104 gram
Hukommelse 64GB 32GB 32GB 16GB 16GB
Display størrelse 3,5" (88,9 mm diagonalt) 3,5" (88,9 mm diagonalt) 2,6" (66 mm diagonalt) 2,6" (66 mm diagonalt) 3" (76 mm diagonalt)
Display type Liquid Crystal Transflective MIP Transflective MIP Transflective MIP Transflective MIP
Display opløsning 480 x 800 px 282 x 470 px 246 x 322 px 246 x 322 px 240 x 400 px
Touchskærm -
Lyd-advarsler Højttaler Bip-lyd Bip-lyd Bip-lyd Bip-lyd
Smart funktioner  
Garmin Pay - - - -
Sync af indstillinger i realtid
Trådløs uploads
Vejrprognoser
Smart notifikationer
Musik-kontrol via smarthphone
Tilslutning Bluetooth, ANT+, Wi-Fi Bluetooth, ANT+, Wi-Fi Bluetooth, ANT+, Wi-Fi Bluetooth, ANT+, Wi-Fi Bluetooth, ANT+
Sikkerhed og sporing    
Livetracking
Gruppetracking
Group Ride
Rytter-til-rytter beskeder
Kompatibilitet med Varia
Registrering af uheld
Community-baserede advarsler om fare på vejen - - - -
Cykelalarm
Find My Edge
Træningsfunktioner    
Daglige træningsforslag -
FTP tracking -
Estimering af VO2 Max
Træningsstaus -
Træningsbelastning -
Udholdenhed i realtid -
Træningseffekt -
Restitueringsvejledning
Cycling Dynamics -
Forudinstallerede Garmin Cykelkort
Round-trip navigation
Wi-Fi cykelkort manager - - - -
ANT+ Wattmåler kompatibilitet
Elektronisk gearskifte integrering -
Details

Generelt

 • Fysisk størrelse: 60,2 x 118,5 x 16,3 mm
 • Vægt: 161 gram
 • Vandtæthedsklasse: IPX7
 • Touchscreen
 • Displaytype: Flydende krystal
 • Displaystørrelse: 88,9 mm
 • Displayopløsning: 480 x 800 px
 • Farvedisplay
 • Indbygget højtaler
 • Batteritype: Genopladeligt litiumionbatteri
 • Batterilevetid: Oop til 20 timers krævende brug og op til 60 timer i batterisparetilstand
 • Effektkompatibel med in-ride (power mount og Garmin Charge batteripakke)

Kort og hukommelse

 • Kort kan tilføjes
 • Wi-Fi Map Manager
 • Forudindlæst Garmin Cycle Map
 • Lager og strømkapacitet: 64 GB
 • Waypoints: 200
 • Ruter: 100 baner
 • Omgangshistorik: Op til 200 timer

Sensorer

 • GPS
 • Glonass
 • Galileo
 • Trykhøjdemåler
 • Gyroskop
 • Accelerometer
 • Lyssensor
 • Multiband-GNNS
 • Magnetometer

Daglige smart-funktioner

 • Tilslutning via Bluetooth, ANT+ og Wi-Fi
 • Connect IQ (Urskiver, datafelter, widgets og apps til downloads)
 • Connect IQ Store på enheden
 • Smart-notifikationer
 • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (KUN ANDROID)
 • Vejr
 • Realtidsindstillinger synkroniseres med Garmin Connect Mobile
 • Musikstyring
 • VIRB®-fjernbetjening
 • Styring af smart trainer
 • Smartphone-kompatibel: iPhone®, Android

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

 • Hjælp
 • Livetrack
 • Grouptrack
 • Group Ride (Cycling)
 • Group Ride konkurrencer og belønninger
 • Rytter til rytter beskeder
 • Registrering af hændelser
 • Group Ride hændelsesregistrering
 • Fælleskabsgenereret rapportering af farer
 • Find My Edge
 • Cykelalarm
 • Vejrvarsler
 • Kompatibel med Inreach

Aktivitetstrackerfunktioner

 • Forbrændte kalorier
 • Intensitetsminutter

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner

 • Brugerderfinerede skærme
 • Træningsplaner til download
 • Daglige træningsforslag
 • Primære og sekundære træningsmål
 • Auto Pause
 • Intervaltræning
 • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
 • Auto Lap
 • VO2 max
 • Træningsstatus
 • Træningsbelastning
 • Fokus på træningsbelastning
 • Udholdenhed i realtid
 • Analyse af cyklingsniveau
 • Analyse af baneforhold
 • Træningseffekt
 • Restitutionsanbefaling
 • Virtual Partner (træn mod en digital person)
 • Virtual Racer
 • Segmenter
 • Automatisk rullefunktion
 • Physio TrueUp
 • Samlet træningsstatus

Outdoor-funktioner

 • ClimbPro opstigningsværktøj
 • ClimbPro Baner
 • ClimbPro Free Riding

Cykelfunktioner

 • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
 • Tids-/distancealarm
 • FTP
 • Cycle Map
 • MTB-dynamik
 • Varia-kompatibel
 • Kompatibel med effektmåler
 • Ruteplanlægning på enheden
 • Søgning efter placering på enheden
 • Power Guide
 • Trendline Popularitetsbanelægning
 • Popularitets-Heatmap
 • Kompatibel med Cykeldynamik
 • Integrerede Trailforks Traildata
 • Ruteplanlægning ud fra elcyklens rækkevidde

Tilslutning

 • Edge Fjernbetjening
 • Varia Fjernbetjening
 • ANT+ Elektronisk Geaskifte
 • Integration af Shimano DI2 Synchro Shift
 • SRAM AXS Integration
 • Udvidet skærm (lader et Garmin ur dele dataskærmbilleder på Edge)
Details
 • Garmin Edge 1050
 • 1 stk. Flush Out-Front Mount
 • 1 stk. Standard Out-front Mount
 • Sikkerhedssnor
 • Ladekabel
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Edge 1050
Din bedømmelse