Garmin Vivoactive 4

Garmin Vivoactive 4 er den store model i Vivoactive 4-serien. GPS uret  egner sig perfekt til løb, fitness, cykling, golf, aktivitetsmåling, hverdagsur og meget mere! 

Vælg variant for at se lagerstatus

2.249,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 2.699,00 DKK

* Påkrævede felter

2.249,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Vivoactive 4 er en ny og forbedret udgave af det utroligt populære Vivoactive 3 ur. Vivoactive 4 er blevet præsensteret i to størrelser, hvor dette er den største version. Herudover findes en Vivoactive 4S, som er fysisk mindre og passer bedre på smallere håndled. 

  Vivoactive 4 er et let og utroligt elegant smartwatch, sportsur og aktivitetsmåler samlet i ét og samme ur, som også egner sig perfekt som hverdagsur. 
  Denne Vivoactive 4 er blevet en lille tand større end Vivoactive 3 og har fået et større og bedre display, magen til det som sidder i Fenix 6. Den måler 45 mm. i diameter, har en 22 mm. bred silikonerem og et 1,3" display med 260x260 pixel.
  Den mindre Vivoactive 4S måler 40 mm. i diameter, er monteret med en 18 mm. bred silikonerem, har et 1,1" display med 218x218 pixel og kan ses på DETTE LINK

  For at belyse forskellene på den tidligere version, Vivoactive 3 og denne Vivoactive 4S kan du herunder se en liste over nye funktioner og forbedringer.

  Nye funktioner og forbedringer i Garmin Vivoactive 4 sammenlignet med Vivoactive 3

  • Fysisk større - 45 mm i diameter med 22 mm. rem (Vivoactive 3: 43 mm. i diameter med 20 mm. rem)
  • Bedre og større display: 1,3" med 260x260 pixel (magen til Fenix 6)
  • Indbygget musikafspiller med Spotify eller MP3 filer (samme som Vivoactive 3 Music)
  • Registrering af åndedræt med guidede vejtrækningsøvelser for afslapning og mindre stress
  • Pulsmåling under vand
  • Nye aktivitetsprofiler til yoga og pilates med åndedrætsregistrering
  • Pulse OX pulsmåler med iltmætningssensor og pulsalarmer
  • Download over 40 workouts til styrketræning, cardio, yoga osv. og bliv guidet med animationer på displayet
  • Tracking af væskeindtag
  • Tracking af menstruationscyklus
  • Registrering af uheld og assistance-funktion
  • Body Battery

  Både urkassen, displayet og remmen på Vivoactive 4 er blevet en tand større end på Vivoactive 3. Det har længe været efterspurgt blandt brugerne, da Vivoactive 3 i mange tilfælde kunne blive for småt til mandehåndled. Derfor er Vivoactive 4 blevet præsenteret i to udgaver; 4S og 4, hvor denne version er bedst egnet til større håndled. 

  På trods af store ændringerne i udseendet og nye funktioner er der stadig blevet plads til alle de velkendte funktioner fra Vivoactive 3 og 3 Music, inkl. den indbyggede musikafspiller. Herunder kan du se nogle af de vigtigste features. 

  Med Garmin Vivoactive 4 får du: 

  • Touchdisplay med Gorilla Glas
  • Garmin Pay kontaktløs betaling
  • Batterilevetid: 8 dage i smartwtch tilstand. 6 timer med GPS+musik
  • Aktivitetsmåler med søvnovervågning og registrering af stress
  • Sportsprofiler til løb, cykling, svømning, fitness, skiløb, golf og meget mere
  • Vandtæt til svømning
  • Barometrisk højdemåler

  Registrering af åndedræt og anti-stress øvelser 
  Som en hel ny funktion i Garmins univers bliver registrering af åndedræt præsenteret for første gang i Garmin Vivoactive 4 og Vivoactive 4S. På lige fod med pulsmåling bliver åndedrættet registreret døgnet rundt. Uret måler simpelthen antal vejrtrækninger pr. minut, ligesom pulsen bliver målt i hjerteslag pr. minut. 
  Åndedrætsmålingerne bliver både vist i en widget på uret og i Connect app'en, så man kan se sin statistik og åndedræt både nat og dag. 

  Vivoactive 4 indeholder tre forskellige åndedrætsøvelser, som man kan gennemføre på få minutter i løbet af dagen for at opnå afslapning, større fokus og mindre stress. 

  Åndedrætsregistreringen er samtidig en del af de nye og forbedret aktivitetsprofiler til yoga og pilates. 

  Bliv guidet igennem træningen
  Med Garmin Vivoactive 4 kan man downloade forskellige workouts til uret indenfor styrketræning, yoga, pilates og cardio. Herefter bliver man guidet igennem træningspasset med instruktioner og små animationer på displayet. Man kan downloade en masse forskellige workouts med fokus på forskellige ting i Garmin Connect app'en. Man kan desuden selv oprette sine egne custom pilates og yoga sessioner. 

  Er man mere til løb, kan man vælge frit mellem alle Garmins løbeprogrammer, som findes til alle niveauer uanset om målet er 5 km, 10, halvmarathon eller marathon. 

  Musikafspiller med Spotify og MP3 filer
  Garmin Vivoactive 4 har indbygget musikafspiller, som er kompatibel med streamingtjenesterne Deezer og Spotify samt MP3-filer. 
  Med Spotify og Deezer kan man synkronisere sine offline playlister til uret, så man altid kan høre musik på farten, også uden at have telefon med. Man kan desuden overføre MP3-filer til uret, hvis man selv har musikken liggende. 
  Vivoactive 4 er kompatibel med alle slags bluetooth høretelefoner. Vi kan varmt anbefale vores sportshøretelefoner fra danske Miiego - SE DEM HER

  Sikkerheden i top med registrering af uheld og "tilkald-hjælp-funktion"
  Sikkerheden på løbeturen, gåturen eller cykelturen har aldrig været højere end med Vivoactive 4 på håndleddet. Vivoactive 4 har nemlig fået Garmins "incident detection", eller registrering af uheld. Det er en funktion, som kan mærke om man er ude for et cykelstyrt eller et fald og herefter sende en meddelelse og en position for uheldet til en række forudbestemte kontakter. 
  Man kan også selv tilkalde assistance, hvis man har brug for det. Ved at trykke og holde på en bestemt knap, kan man sende bud efter assistance til op til tre forudbestemte kontakter, som vil modtage positionen og et link til Live Tracking. 

  Pulsmåler med iltmætningssensor og pulsalarm
  Den optiske pulsmåler i Vivoactive 4 har også fået en overhaling, så den nu indeholder iltmætningssensor, pulsmåling under vand ved svømning og pulsalarm. Pulsalarmen kan man bruge under træning, til at give en advarsel hvis man kommer over eller under en bestemt pulsværdi. 

  Aktivitetsmåler med registrering af stress og Body Battery
  Garmin Vivoactive 4 er både sportsur, smartwatch, men også en aktivitetsmåler, som registrerer alt hvad man gør og ikke gør døgnet rundt. Uret måler al aktivitet og sender data trådløst videre til Garmin Connect. 

  I løbet af dagen måler uret de helt basale aktivitetsdata som hvor mange skridt man går, hvor langt man går, kalorieforbrug, etager op og ned, intensitetsminutter og opsætter automatiske mål hver dag. Hvis man sover med Vivoactive 4 på, overvåger det søvnen, pulsen og åndedrættet og sender data til Garmin Connect, så man kan se mere om sin søvnkvalitet i app'en. 
  Uret måler desuden pulsen 24/7 i håndleddet, og indsamler al data omkring hvilepuls, højeste puls, gns. puls og meget mere. 

  Derudover kan uret også registrere stress, så man hele tiden kan se på en 1-100 skala, hvor stresset kroppen er. Den indbyggede pulsmåler måler kroppens stressniveau ud fra pulsvariabiliteten, som er frekvensen mellem hvert hjerteslag. 

  Body Battery funktionen har også fundet vej til Garmin Vivoactive 4. Body Battery er en funktion, som måler det samlede energiniveau i kroppen hele døgnet. Kroppens energiniveau vises på en skala fra 1 til 100 og det kan bruges som en god indikation på, hvornår man er klar til at træne, og hvornår man bude slappe af i stedet for. Body Battery tallet er beregnet ud fra stressniveau, HRV (pulsvariabilitet - frekvensen mellem hvert hjerteslag), søvnkvalitet og mængde, restitution samt fysiske aktiviteter man har foretaget sig. Med andre ord er det alle de fysiske målinger og aktiviteter på uret, som bliver samlet sammen til ét tal, som viser hvor frisk, klar og oplagt man er alle tidspunkter på døgnet.

  Golf
  Udover de mange fede GPS sportsfunktioner, har Vivoactive 4 også en lang række funktioner til golf. Uret er udstyret med mange af de samme funktioner, som er i Approach golf urene, såsom distance til front, center og bagkant af green, digitalt scorekort, manuel flagplacering, PinPointer, beregner automatisk afstand af slag, komptaibel med Garmin Autoshot osv. 

  Uret tæller naturligvis også hvor langt man har gået og hvor mange kalorier man har forbrændt på en runde golf. 

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Vivoactive 4

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt

  • Urglasmateriale: Corning® Gorilla® Glass 3
  • Urkransmateriale: Rustfrit stål
  • Urkassemateriale: Fiberarmeret polymer med bagdæksel i polymer
  • Quick Release remme (22 mm)
  • Remmateriale: Silikone
  • Fysisk størrelse: 45,1 x 45,1 x 12,8 mm
  • Passer til håndled med en omkreds på 135-200 mm
  • Touchskærm
  • Displaystørrelse:1,3" (33 mm. diameter)
  • Displayopløsning: 260 x 260 pixels
  • Displaytype Kan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)
  • Vægt: 50,5 gram
  • Batterilevetid Smartwatch-tilstand: op til 8 dage
  • GPS-tilstand med musik: op til 6 timer
  • Vandtæthedsklassifikation Svømning: 5 ATM
  • Farvedisplay
  • Indbygget hukommelse: 7 timede aktiviteter, 14 dages aktivitetstrackingdata

  Urfunktioner

  • Tid og dato
  • GPS-tidssynkronisering
  • Automatisk sommer-/vintertid
  • Vækkeur
  • Timer
  • Stopur
  • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter

  Sensorer

  • GPS
  • GLONASS
  • Galileo
  • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
  • Pulse Ox iltmætningssensor
  • Trykhøjdemåler
  • Elektronisk kompas
  • Gyroskop
  • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
  • Termometer
  • Pulse Ox akklimatisering

  Daglige smart-funktioner

  • Connect IQ™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
  • Smart-notifikationer
  • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun Android™)
  • Tilslutning: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  • Kalender
  • Vejr
  • Musikstyring
  • Afspiller musik
  • Musiklager: Op til 500 sange
  • Find min telefon
  • Find mit ur
  • Smartphone-kompatibel: iPhone®, Android™
  • Garmin Pay™

  Sikkerheds- og sporingsfunktioner

  • Registrering af uheld under udvalgte aktiviteter
  • Tilkald hjælp
  • LiveTrack

  Aktivitetstrackerfunktioner

  • Skridttæller
  • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
  • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Beregner forbrændte kalorier
  • Etager op
  • Distance
  • Intensitetsminutter
  • TrueUp™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
  • Move IQ™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)
  • Fitnessalder (i app)
  • Body Battery™ energiovervågning
  • Stressregistrering hele dagen

  Fitness

  • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: Styrke-, konditions- og crosstrainertræning, trappemaskinetræning, gang op ad trapper, indendørs roning, yoga, Pilates og vejrtrækning
  • Pulstræning
  • Styrketræningsplaner
  • Yoga træning
  • Pilates træning
  • Træningsanimationer på skærmen
  • Automatisk tælling af gentagelser

  Funktioner til træning, planlægning og analyse

  • GPS-hastighed og -distance
  • Brugerdefinerede skærme
  • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
  • Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
  • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
  • Træningsplaner til download
  • Auto Lap® (starter automatisk en ny omgang)
  • Manual lap
  • VO2-max estimering
  • Touch- og/eller knaplås
  • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
  • Aktivitetshistorik på uret
  • Physio TrueUp

  Pulsmålerfunktioner

  • Pulszoner
  • Pulsalarmer
  • Pulsmåling på håndled under vand
  • Pulsbaseret kalorieberegning
  • % af maksimal puls
  • Iltmætning i blodet
  • HR Broadcast (overførsel af pulsdata via ANT+™ til parrede enheder)
  • Vejrtrækningsfrekvens (under træning): Kun yoga og åndedrætsværn
  • Vejrtrækningssfrekvens (hele dagen og i søvn)

  Løbefunktioner

  • Forudindlæste løbeprofiler: Løb, indendørs løb på bane, løb på løbebånd
  • GPS-baseret distance, tid og tempo
  • Løbetræningsplaner
  • Fodsensor-kompatibel

  Golffunktioner

  • Distance til front, center og bagkant af greenen
  • Distance til layups og doglegs
  • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten)
  • Digitalt scorekort
  • Stat Tracking (antal slag, put pr. runde, greens og fairways hit)
  • Garmin AutoShot™
  • Manuel flagplacering
  • Hazarder og banemål
  • PinPointer
  • Rundetimer/odometer
  • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)

  Outdoor-funktioner

  • Forudindlæste outdoor-profiler: Skiløb, snowboarding, langrend, stand up paddle boarding, roning
  • Tilbage til start
  • Total opstigning/nedstigning

  Cykelfunktioner

  • Forudindlæste cykleprofiler: Cykling, indendørs cykling
  • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
  • Varia™ Rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
  • Varia™ Smart-kompatibel (cykellygte)
  • Hastigheds- og kadencesensor-kompatibel

  Svømmefunktioner

  • Forudindlæste svømmeprofiler: Svømning i bassin
  • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
  • Grundlæggende hviletimer (op fra 0)
  • Tids- og distancealarm
  • Undervands håndledsbaseret pulsmåling
  SKU: 010-02174-02-kon – EAN: 753759227975
 • Detaljer

  • Garmin Vivoactive 4 i valgt farve
  • 1 stk. USB data/lade-kabel
  • Trykt dansk manual (Kun på Pulsure.dk!)