Wahoo - Wattmålere

Her finder du Wahoos bud på en wattmåler i højeste kvalitet til landevejscykling. 
Wahoo Powerlink Zero fås i en version med dobbeltsidet wattmåling på begge pedaler og en anden version med enkeltsidet wattmåling på venstre pedal. 

Wahoo Powerlink er bygget op på den ekstemt populære Wahoo/Speedplay Zero pedal, som har været anset for at være blandt verdens bedste pedaler i mange år. 

3 varer

Stigende orden
pr. side

3 varer

Stigende orden
pr. side

I 2021 købte Wahoo pedalproducenten, Speedplay, som i mange år har lavet nogle af verdens bedste pedaler til landevejscykling. Rigtigt mange World Tour cykelhold sværger til Speedplay pedaler og har gjort det, siden Bjarne Riis indførte pedalerne på hans eget CSC cykelhold, som dengang var verdens bedste hold. 

Wahoo har yderligere forbedret Speedplay pedalerne, som nu bærer Wahoo navnet. Den mest populære model, bærer stadig modelnavnet, Zero. 

Wahoos køb af Speedplay kulminerer med, at Wahoo lancerer deres første wattmåler indbygget i de geniale Wahoo/Speedplay Zero pedaler. 

Navnet er Wahoo Powerlink Zero, og de kommer i to versioner: 

Powerlink Zero Dual er en dobbeltsidet wattmåler med indbygget wattmåler i begge pedaler. Dette giver det mest nøjagtige samlede watttal, da man får unikke målinger for hvert ben. Det giver samtidig mulighed for at aflæse højre/venstre balance i wattmålingen. 

Powerlink Zero Single er en mere prisvenlig version, som kun har wattmåling på venstre pedal. Præcisionen er stadig tårnhøj med en nøjagtighed på +/- 1%, ligesom hos Dual-versionen. 

Wahoo Powerlink Zero pedalerne er både kompatible med Wahoo cykelcomputere, men også alle andre cykelcomputere, som eksempelvis Garmin cykelcomputere

Pedalerne sender både ANT+ og Bluetooth, så de kan forbindes til stort set alle enheder, som er kompatible med wattmåling, herunder pulsure, tablets, smartphones og computere, hvis man vil benytte dem som power source til hometrainer og eksempelvis Zwift.