Favero

Favero laver nogle af de fedeste wattpedaler på markedet med deres Favero Assioma serie. 
Favero wattpedaler fås både med wattmåler kun i venstre side, Assioma UNO, og med wattmåler i begge pedaler, Assioma DUO. 

Her kan du se hele vores udvalg af Assioma wattmålere, tilbehør og Upgrade Kits. 

6 varer

Stigende orden
pr. side

6 varer

Stigende orden
pr. side

Favero laver nogle af de mest anmelderroste og testvindende wattmålere på markedet. Faveros Assioma wattpedaler er blevet ekstremt populære blandt både motionister og elitecykelryttere. Pedalerne tilbyder en meget nøjagtig wattmåling og altid pålidelige tal. Samtidig er pedalerne holdbare og lavet i en rigtig god kvalitet. Pedalerne er bygget op på samme platform som de populære Look Keo pedaler, og man kan derfor bruge samme klamper som til Look Keo. 

Favero Assioma UNO eller DUO?

Faveros flagskib, Assioma pedalerne, laves i to forskellige versioner: UNO og DUO. 
Assioma UNO er en enkeltsidet wattmåler, som kun måler watt på venstre pedal. På trods af det, opnår de en imponerende præcision på +/- 1%. 

Assioma DUO er en dobbeltsidet wattmåler, som måler watt på hver enkelt pedal. Dette giver en endnu mere præcis wattmåling samt adgang til en række ekstra data. 
Med Favero Assioma DUO får man bl.a.

  • Højre/venstre balance
  • Effektivitet i trådet
  • Pedal Smoothness

Opgradér dine Shimano pedaler til wattpedaler eller dine UNO pedaler til DUO

Udover de komplette wattpedaler tilbyder Favero også et par andre innovative alternativer.

Med Favero Assioma Shimano akslerne kan man nøjes med at købe akslerne, hvor wattmåleren sidder i, og opgradere sine egne almindelige Shimano pedaler til et sæt wattpedaler med indbygget wattmåler i begge pedaler. 

Har man købt et sæt Assioma UNO pedaler, men senere fortryder og gerne vil have wattmåling i begge pedaler, kan man nøjes med at købe Assioma Upgrade Kittet, som består af den højre wattpedal.