4iiii

Her finder du hele udvalget af wattmålere fra canadiske 4iiii. 

4iiii laver prisvenlige, præcise og meget driftsikre wattmålere til cykling. Alle 4iiii wattmålere er indbygget i pedalarmen, og de sælges både som den venstre pedalarme alene eller som kompet kranksæt med wattmåler indbygget i begge pedalarme. 

6 varer

Stigende orden
pr. side

6 varer

Stigende orden
pr. side

4iiii wattmålerne er indbygget i de originale Shimano pedalarme, så du vil ikke kunne se på cyklen, at den er der, og det tilføjer kun 9 gram for en Left pedalarm og 29 gram for et komplet kranksæt. 

4iiii wattmålerne fås til alle de mest gængse Shimano geargrupper, både til landevej, MTB og gravel. 

Alle 4iiii wattmåler har en imponerende præcision på +/- 1%. Det er altså det samme man finder, hos de dyreste wattmålere på markedet. Dette opnås ved hjælp af tre indbyggede strain gauges i hver pedalarm. Et strain gauge er den hardware, som måler belastningen internt i pedalarmen, og andre producenter af wattmålere til pedalarme anvender ét eller to strain gauges i hver pedalarm. 

Precision 3+ med indbygget Apple Find My (tracker)

Hos Pulsure.dk finder du hele udvalget af de nyeste "Precision 3+" modeller. Én af de nye og fede funktioner er, at alle wattmålerne har fået indbygget Apple Find My Phone tracker, så man altid kan tracke sin cykel, og se hvor den befinder sig, i tilfældet af den skulle blive stjålet.

Prisvenlig, brugervenlig og præcis

4iiii er vokset voldsomt i popularitet i Europa de seneste år, og det skyldes, at de tilbyder wattmålere i fremragende kvalitet til meget attraktive priser sammenlignet med konkurrenterne. 

Særligt de venstre pedalarme, som fås fra helt ned til 2695,- er blevet voldsomt populære. Det er supernemt at udskifte den eksisterende pedalarm på cyklen med en 4iiii pedalarm. 
Den holder batteri i op til 800 timer, og det lille CR2032 knapcellebatteri kan let udskiftes på få sekunder. 

Med et komplet kranksæt får man indbygget wattmåler uafhængigt i begge pedalarm. Dette giver en endnu højere præcision og yderligere spændende data som højre/venstre balance, effektivitet i trådet samt pedal smoothness.