Neat Components Garmin Varia Mount til Trek Madone Gen 7

Neat Components Garmin Varia Mount er en holder til din Garmin Varia baglygte i høj kvalitet. Holderen passer til Trek Madone Gen 7 sadelpinde og sørger for sikker montering af din Garmin Varia RVR315, RVR316, RTL515 eller RTL516.

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
28.03.01
Ean
807425019564
Pris pr stk 249,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 250,00 DKK
Produktbeskrivelse

Neat Components Garmin Varia Mount til Trek Madone Gen 7 er en innovativt produceret holder til Garmin Varia baglygter, som er lavet i et særdeles stilfuldt og slankt design.

Holderen fra det danske brand produceres i Tranbjerg nær Aarhus, hvor den 3D-printes for at sikre den højeste kvalitet og den helt perfekte pasform til Trek Madone Gen 7 sadelpinde. Det er dansk design, kvalitet og iværksætteri, når det er bedst.

Materialet, som holderen er lavet i, sørger for, at den let og sikkert kan spændes fast om sadelpinden. Når holderen er placeret på sadelpinden, lukkes og fastgøres den med to små skruer.

Neat Components Garmin Varia Mount til Trek Madone Gen 7 passer til:

  • Trek Madone Gen 7 sadelpinde

Neat Components Garmin Varia Mount til Trek Madone Gen 7 passer til følgende Varia lygter:

Som følge af Neat Components produktionsmetode kan den yderst kvalitetsfyldte holder ligeledes produceres med perfekt pasform til et væld af andre sadelpinde. I sortimentet af Neat Components Garmin Varia Mounts finder du derfor ligeledes holdere til følgende sadelpinde:

 

Deltager du i cykelløb som eliterytter eller motionist, hvor der skal anvendes løbsnummer, kan du med fordel tilføje en Neat Components Nummerholder til Garmin Varia Mounts til samlingen og opgradere din mount til et komplet sæt. Holderen til startnumre monteres nemt og hurtigt på enden af denne Garmin Varia Mount, hvorefter du er klar til at komme ud over stepperne og køre cykelløb.

Details
  • Neat Components Garmin Varia Mount til Trek Madone Gen 7
  • Monteringsdele
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Neat Components Garmin Varia Mount til Trek Madone Gen 7
Din bedømmelse