"Byg-selv" Hometrainer Starter Kit

Byg selv din egen hometrainer startpakke med lige præcis det tilbehør, du har brug for. 


 

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

0,00 DKK

* Påkrævede felter

0,00 DKK
 • Detaljer

  Vi giver dig muligheden for at bygge din egen startpakke til dit hometrainer-setup med præcist det tilbehør, du har brug for. 

  Du kan helt frit vælge og vrage mellem en lang rækket tilbehør, herunder træningsmåtte, svedcovers og smartphoneholder.

  Træningsmåtte til Hometrainer

  Pulsure.dk's egen "E-Cycling Lab" hometrainer måtte er et "must have" til enhver hometrainer "pain cave". Måtte en lavet i sort skum, som beskytter gulvet mod sved, olie og skidt fra cyklen. Skummåtten absorberer samtidig vibrationer fra hometraineren, og fungerer derfor støjdæmpende.

  Træningsmåtten måler 200 x 90 cm.

  Måtten kan let rulles sammen, så den ikke fylder meget.

  Svedcover til Hometrainer

  Pulsure.dk's eget "E-Cycling Lab" hometrainer svedcover, der beskytter cyklen mod korrosion forårsaget af salt og sved, når man cykler på hometrainer.

  Svedcovret kan let monteres mellem styr og sadelpind på stort set alle cykler, og har en form som gør, at den effektivt beskytter hele cyklen. 
  Coveret er lavet i et meget svedabsorberende materialer, så det fanger al sved, og holder på det. 

  Dette Pulsure.dk`s svedcover kan varmt anbefales, da det både beskytter cyklen og samtidig slipper man for rengøring af både gulv og cykel.

  Svedcover til Hometrainer med lomme til smartphone

  Pulsure.dk's eget "E-Cycling Lab" hometrainer svedcover, der beskytter cyklen mod korrosion forårsaget af salt og sved, når man cykler på hometrainer.

  Denne version har en indbygget lomme til en smartphone, så man både kan se og betjene den, mens man kører. Det kan ofte være praktisk at kunne, særligt hvis man kører Zwift, hvor det giver nogle ekstra funktionaliteter at have Zwift Companion App'en åben, mens man cykler.

  Lommen passer til telefoner, som måler op til 16,5 x 8,9 cm.
  Touch funktionen i telefonens skærm bliver ikke påvirket af lommen og kan sagtens betjenes igennem den transparente rude.

  ANT+ Kit

  ANT+ stik med kabel på 1,5 meter gør det muligt at forbinde en smart hometrainer trådløst med en PC, som ikke har Bluetooth. 
  Takket være kablet, kan ANT+ stikket ligges tæt på hometraineren, så forbindelsen bliver perfekt. 

  Smartphone- og Tabletholder til Hometrainer

  Super smart justerbar Smartphone- og Tabletholder, som egner sig perfekt til træning på hometrainer

  Tablet/Smartphoneholderen kan både bruges til at montere en tablet med eksempelvis Zwift direkte foran cyklen, hvor den er nem at se og betjene. 
  Den kan også bruges til at montere en smartphone som kører Zwift Companion app'en og have den stående ved siden af cyklen, så man let kan betjene den samtidig med, man kører Zwift på et TV eller en computerskærm. 
  Med Zwift Companion app'en kørende sideløbende med Zwift på en anden enhed får man en række fede ekstra funktioner. Man kan se et detaljeret kort, skrive i chatten, se kommende events og tilmelde sig disse samt se mere info om venner og andre ryttere i nærheden. 

  Standeren er 135 cm. høj, hvis den er helt straks ud. Det øverste stykke på 56 cm. kan bøjes og justeres, som man ønsker det, så man altid lettest muligt kan se og betjene sin telefon eller tablet. 

  Selve holderen kan drejes 360 grader rundt, så man selv bestemmer, om man vil se skærmen i portrætmode eller landskab. 
  Den kan holde til enheder på op til 500 gram, og passer til både smartphones og tablets. 

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: "Byg-selv" Hometrainer Starter Kit

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse