SE VORES VILDE TOUR DE FRANCE TILBUD PÅ GARMIN VIA DETTE LINK.

Garmin Vector 3S Upgrade Pedal med Watt-måling

Opgradér en Garmin Vector 3S wattmåler til en dobbeltsiddet wattmåler med måling på begge sider, højre/venstre balance og cykeldynamik. 

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

4.199,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garimin Vector 3S upgrade pedal lader dig opgradere din Vector 3S wattmåler til en dobbeltsidet Vector 3 wattmåler, som måler på både højre og venstre side. 
  Opgraderingen til dobbeltfølende power meter gør det muligt at se højre/venstre balance og cykeldynamik. Det nye design uden pedalpod, gør det super nemt at montere pedalen. Den bliver monteret på helt samme måde, som en ganske almindelig pedal.

  Med Garimin Vector 3S upgrade pedal får du følgende nye funktioner: 
  • Platform Center Offset fortæller dig lige præcist hvor på selve pedalen der bliver overført størst kraft. Det er dermed et meget værdifuldt værktøj til at placere klampen korrekt lige præcist der hvor du træder hårdest med foden.

  • Cycling Position. Vector 3 pedalen ved altid om du står op eller sidder ned på cyklen. Den kan derfor hjælpe dig med at finde ud af om det er mest effektivt at sidde ned eller stå op på fx en 1 km. stigning eller i en spurt. Du kan altså sammenligne dine præstationer stående og siddende på forskellige segmenter, for at se hvordan du træder flest watt.

  • Power Phase fortæller dig præcist hvor i hver fase af pedalomdrejningen kraften bliver overført. Det betyder at du kan se hvor meget du fx. trækker op i pedalen. Det gør det muligt at træne det effektive ”runde tråd”, og måle din fremgang i det.

  • Højre/venstre balance fortæller i procentvis fordeling, hvor mange watt man træder med henholdvis højre og venstre ben. 
  OBS: Du kan ikke bruge Vector 3S upgrade pedal alene - den kan kun kombineres med en Vector 3S wattmåler. 
 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Vector 3S Upgrade Pedal med Watt-måling

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse