Trustpilot

7349 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 76748074
E-Mærke Logo

Garmin Vector 2S Upgrade Pedal

Vælg variant for at se lagerstatus

Upgradér din Vector 2S til et dobbeltsidet system, så du får wattmåling på hver pedal, ligesom med Vector 2. 
4.499,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 4.599,00 DKK

Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Vælg variant for at se lagerstatus

 • Detaljer

  Garmin Vector 2S upgrade pedal, gør det muligt at opgradere dine Garmin Vector 2S til Vector 2 med wattmåling på begge sider. 
  Produktet består af den højre wattpedal inkl. pod, som i kombination med den venstre wattpedal, kan levere alle Garmins cykeldynamik data, som fx. højre/venstre balance og effektivitet i trådet. Pedalen kan let udskiftes med den eksisterende højre pedal, for at opnå wattmåling på begge sider. 

  Cykeldynamik

  Wattmåler på begge pedaler giver mulighed for en helt ny række spændende data, sammenlignet med hvis man "kun" bruger Vector 2S med wattmåling på venstre pedal. 

  Vector 2 er mere end "bare" en wattmåler, Vector bla. indeholder en helt ny spændende feature - nemlig cykeldynamik. Cykeldynamik er 3 nye funktioner som revolutionere standarden for wattmåling.

  • Platform Center Offset fortæller dig lige præcist hvor på selve pedalen der bliver overført størst kraft. Det er dermed et meget værdifuldt værktøj til at placere klampen korrekt lige præcist der hvor du træder hårdest med foden.
    
  • Cycling Position. Vector 2 pedalen ved altid om du står op eller sidder ned på cyklen. Den kan derfor hjælpe dig med at finde ud af om det er mest effektivt at sidde ned eller stå op på fx en 1 km. stigning eller i en spurt. Du kan altså sammenligne dine præstationer stående og siddende på forskellige segmenter, for at se hvordan du træder flest watt.
    
  • Power Phase fortæller dig præcist hvor i hver fase af pedalomdrejningen kraften bliver overført. Det betyder at du kan se hvor meget du fx. trækker op i pedalen. Det gør det muligt at træne det effektive ”runde tråd”, og måle din fremgang i det.
 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Vector 2S Upgrade Pedal

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  • 1 stk. højre Vector 2 pedal
  • 1 stk. Vector 2 pedalpod
  • Monteringsudstyr
  • Brugsvejledning