Se vore kæmpe udsalg af demo produkter - Gør et KUP! - Se mere HER

Garmin Edge 530 Sensor Bundle + Varia RTL516 Radar

Garmin Edge 530 lille og let cykelcomputer med lang batterilevetid, europakort, turn-by-turn navigation og tonsvis af data!
Kampagnetilbud inkl. Garmin Varia Radar Baglygte, Bundle tilbehør (pulsbælte, kadencesensor og pulsbælte) og beskyttelsesglas. 

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

3.779,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 5.077,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Edge 530 Sensor Bundle er en ny og forbedret udgave af Edge 520 Bundle og Edge 520 Plus Bundle cykelcomputer. 

  KAMPAGNETILBUD: I denne kampagnepakke medfølger: 

  • Garmin Edge 530
  • Bundle tilbehør (pulsbælte, kadencesensor og speedsensor
  • Garmin Varia RTL516 Radar - læs mere på DETTE LINK
  • Beskyttelsesglas til Edge 530

  Der er sket rigtigt meget med enheden, som er blevet forbedret på en lang række punkter, og en masse helt nye og innovative funktioner er blevet tilføjet. På den fysiske del har Edge 530 fået en større og flottere skærm, bedre batteri med en levetid på helt op til 40 timer (!) og nyere og bedre GPS. På funktionslisten har Garmin virkelig givet den gas og tilføjet en perlerække af nye og meget spændende funktioner. 

  Nye features og funktioner i Garmin Edge 530 Sensor Bundle ift. Edge 520 Bundle:

  • Nyt HRM-Dual pulsbælte med ANT+ OG Bluetooth
  • Ny Speed Sensor 2 og Kadence Sensor 2 med ANT+, Bluetooth og inter hukommelse
  • 2,6" display (2,3" i Edge 520)
  • 20 timers batterilevetid og 40 timer i "batterisparetilstand" (15 timer i Edge 520)
  • Hurtigere processer for bedre navigation og hurtigere kort-load
  • Kompatibel med Garmin Charge Power Pack
  • Kompatibel med Bluetooth og ANT+ tilbehør
  • GPS, Glonass og Galileo
  • Magnetometer (forbedrer off-road målingerne)
  • De samme træningsfunktioner fra Edge 1030, heunder Strava Live segmenter, træningsplanlægning osv
  • Nye avanceret træningsdata og statistikker
  • Varme/højde akklimatisering
  • Guide til indtag af væske og kalorier
  • Climbpro - fremadrettet højdekurver for rute
  • MTB Dynamics
  • Europakort med turn-by-turn navigation
  • Specifikke MTB trails på kortet med data fra Trailfork
  • Bike alarm ved cafestop
  • Find my Edge

  Som listen afslører er der sket rigtig meget i springet fra Edge 520 til denne Edge 530. Helt kort fortalt har Garmin taget alle funktionerne fra Edge 1030, kogt størrelsen ned til en Edge 820/520, tilføjet bedre batteri og større display og sidst men ikke mindst tilføjet en helt masse nye, innovative og meget spændende funktioner. Når det så er sagt, er der også sket flere forbedringer på hardware-siden såsom en hurtigere processer, som sikrer hurtigere navigation, hurtigere load af kort og en generel hurtigere reaktion på enheden. GPS'en er også blevet opgraderet så den udover GPS signal også har både GLONASS og Galileo. 

  Som udgangspunkt har Edge 530 alle funktionerne som Edge 520 Plus havde, så i denne beskrivelse tager vi udgangspunkt i de nye funktioner i Edge 530. 

  Sensor Bundle pakke
  Denne Edge 530 Sensor Bundle pakke indeholder udover cykelcomputeren også de nyeste sensorer fra Garmin. For det første indeholder pakken et HRM-Dual pulsbælte, som sender både ANT+ og Bluetooth. Det gør det muligt at bruge bæltet til alle Garmin enhdeer, men også til smartphones, tablets, hometrainere i fitnesscentre osv. 

  Pakken indeholder også de helt nye kadence- og speedsensorer - Garmin Speed Sensor 2 og Garmin Kadence Sensor 2. Det nye ved disse sensorer er, at ligesom med HRM-Dual pulsbæltet sender de både ANT+ og Bluetooth signal. De kan endda tilsluttes til flere enheder på samme tid, så man eksempelvis både kan have dem tilsluttet sin cykelcomputer og en tablet med Zwift eller anden hometrainer software samtidig. 

  Sidst men ikke mindst kan Speed Sensor 2 fungere helt uden cykelcomputer, da den har fået indbygget hukommelse. Det betyder, at hvis man cykler en tur uden at have cykelcomputer eller ur på, registrerer sensoren stadig hele turen med distance og hastighed, og overfører turen til Garmin Connect, Strava osv. næste gang den får forbindelse. 

  Større display, større batteri og hurtigere processer! 
  Garmin har startet helt fra scratch med Edge 530, så den er bygget op på en helt ny "kasse". Der er lavet en lang række forbedringer på hardwaren, hvor særligt batteriet og skærmen har fået store forbedringer. 
  Batterilevetiden er helt oppe på 20 timer og kan holde op til 40 timer i batterisparetilstand. Edge 530 cykelcomputeren er desuden blevet kompatibel med Garmins Charge Power Pack, som er et ekstra batteri, man kan montere på undersiden af out-front holderen. Den giver enheden dobbelt så lang batterilevetid, så den samlet er oppe på 40 timer eller 80 timer i batterisparetilstand. 

  Displayet er også blevet større. Der sidder nu et 2,6" farvedisplay i enheden. Til sammenligning er displayet i Garmin Edge 520 og Edge 820 2,3". 

  Garmin Edge 530 cykelcomputeren har fået en hurtigere og bedre processer, så man vil opleve at reaktionen på enheden bliver hurtigere, kortvisningen og loading hastigheden bliver bedre og navigation vil hurtigere kunne beregne nye veje. 

  Sidst men ikke mindst har Edge 530 fået indbygget Bluetooth modtager, så den nu er kompatibel med både ANT+ og Bluetooth tilbehør i form af pulsbælter, kadencesensore, wattmålere osv. 

  Mere data end nogensinde!
  Garmin Edge 530 har fået tilføjet alle de fede trænings- og datafunktioner, som ligger i topmodellen Edge 1030. Det er ting som Strava Live Segmenter, træningsplanlægning og deling fra bl.a. Trainingpeaks, intervaltræning, VO2 max fremgang, Træningsstatus og Træningsbelastning. 

  Udover de kendte funktioner fra Edge 1030 er der blevet tilføjet en lang række nye. 

  Varme- og højdeakklimatisering: Edge 530 har fået en helt ny funktion, som konstant følger med i hvor akklimatiseret man er, når man befinder sig og træner i temperaturer over 22 grader eller over 800 meters højde. Man får simpelthen en mere nøjagtig træningsstatus, restitutionsstatus og et overblik over hvor akklimatiseret og træningsparat man er. 

  Ny Training Balance funktion fortæller hvor balanceret de seneste 7 dages træning har været ved at dele træningen op i udholdenhed, treshold/syregrænse/FTP og høj intensitet. 

  ClimbPro er en gave til alle bjergglade ryttere. Når man kører på en kendt rute, viser ClimbPro datasiden en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt. 

  Uden mad og drikke duer helten ikke
  Med udgangspunkt i ovenstående sætning har Garmin lavet en helt ny nutrition/hydration funktion. Det er en funktion som beregner hvor meget man skal spise og drikke ud fra brugerprofilen, distancen, intensiteten og temperaturen man kører i. Cykelcomputeren vil komme med en advarsel med hvor meget og hvornår, man skal spise eller drikke. 
  Efterfølgende kan man indtaste, hvor meget man har spist og drukket. Det vil lære cykelcomputeren at holde styr på indtaget og efterfølgende optimere strategien for energiindtag fremadrettet. 

  Forbedret kort, navigation og MTB singletracks! 
  Garmin Edge 530 er en ideel cykelcomputer til navigation på såvel landevejen som på MTB sporet i skoven. Enheden understøtter både GPS, GLONASS og Galileo satellitsystemerne, så man altid er sikret er stærkt signal. 
  Enheden har et forudindlæst europakort med turn-by-turn navigation. Som noget helt nyt vil Garmins Cycle Map blive opdateret med MTB ruter og singletracks fra Trailfork databasen, som indeholder over 130.000 MTB tracks over hele verden. Her vil alle sporene været inddelt i 3 kategorier efter sværhedsgrad, og man kan gennemse alle de mulige tracks på enheden uden at skulle have sin telefon op ad lommen. Trailforks sporene er som standard aktiveret på Edge 530 og Edge 830 MTB Bundles. Hvis man ikke har købt en MTB Bundle, kan man selv downloade Trailfork app'en til enheden i Garmin IQ.  

  For at få rutevejledning og turn-by-turn navigation på Edge 530 skal man tegne en rute selv, downloade en rute via en computer eller Garmin Connect app'en, og overføre den til cykelcomputeren eller benytte "tilbage-til-start" funktionen. Når man selv tegner og opretter ruter i Garmin Connect, kan man benytte Garmins popularitets-ruter, som viser de ruter, hvor det er mest populært at cykle. 

  Forskellen på Edge 530 og Edge 830 er, at man ikke kan oprette ruter direkte på enheden på Edge 530 ud fra en specifik adresse eller en rundtur efter en ønsket distance, som man kan på Edge 830.

  Sikkerhed frem for alt! 
  Sikkerheden på landevejene har aldrig været højere med Edge 530. Enheden er kompatibel med alle Garmins Varia produkter, herunder den meget populære Varia RTL511 Radar baglygte. 

  Garmin Edge 530 har også Crash Detection. Det er en funktion, som registrerer hvis der sker et styrt. Derefter kan enheden sende en besked over den tilkoblede smartphone til nogle forudbestemte kontaktpersoner med position for uheldet. 

  Rytter-til-rytter beskeder direkte fra cykelcomputeren er også en mulighed nu, så man kan sende tekstbeskeder til resten af cykelgruppen, hvis man er kørt forkert, kommet for langt bagud eller punkteret. Med Group Track funktionen kan du tilmed se på kortet, hvor din cykelgruppe befinder sig. 

  Med Live Tracking kan man dele et link fra Garmin Connect, så venner og familie kan følge med live på cykelturen hjemmefra og altid se den aktuelle position. 

  Sidst men ikke mindst har Garmin opfundet endnu en ny og innovativ feature! Bike Alarm alarmerer rytteren, hvis cyklen bliver flyttet under et cafe-stop, hvis man er inde i en butik eller på toilettet. Advarslen vil komme to forskellige måder. For det første vil cykelcomputeren lave en høj lyd, som kun kan afbrydes med en selvbestemt pinkode. For det andet vil man få en advarsel på telefonen, om at cyklen er blevet flyttet. 

  MTB Dynamics! 
  Mange har måske hørt om Garmins Running Dynamics på løbeurene og Cycling Dynamics med Vector wattmålere. 
  Nu har Garmin for første gang introduceret MTB Dynamics i Edge 530 og Edge 830 cykelcomputerne. Det kan bruges til at måle en banes sværhedsgrad, til at måle hvor godt man kører banen og til at tælle hop. 
  Grit måler en rutes sværhedsgrad ud fra GPS, accellerometer og højdedata - jo højere tal, des sværere er tracket. Det kan bl.a. bruges til at vurdere hvor svært et MTB spor er på en rute, som andre har kørt før. 
  Flow fortæller hvor smooth man kører et givent segment - altså hvor godt Flow man har. Det fortæller hvor på segmentet man bremser sit Flow og taber fart, og kan hjælpe med at få et mere flydende forløb på segmentet. Jo lavere tal - des bedre flow. 

  Hvis man har et Garmin Virb actionkamera, kan man også benytte den nye Jump Metric, som tæller hop, distance på hoppet, højde og tid i luften. 

  Garmin Edge 530 vs. Edge 830 - Forskellen på Edge 530 og Edge 830
  Det trænede øje vil hurtigt bemærke at Edge 530 (denne) og Edge 830 ligner hinanden rigtigt meget. De ligner også hinanden meget på funktionerne og er udkommet på præcist samme tidspunkt. Derfor har vi lavet nedenstående liste, som fremhæver forskellen på de to enheder:

  Edge 530 Edge 830 
  Touch display Nej Ja
  Opret rute direkte på enhed Nej Ja
  Søg efter adresser og POI på enhed Nej Ja

  Med andre ord er det kun touchskærmen samt muligheden for at oprette ruter direkte på enheden Edge 830 har, som Edge 530 ikke har. 

  Garmin Edge 530 pakker
  Edge 530 cyklecomputer kan fås i 3 forskellige pakker, hvor selve enheden er den samme, men der medfølger forskelligt tilbehør. 

   (© Pulsure.dk 2019) 

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Edge 530 Sensor Bundle + Varia RTL516 Radar

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  General

  • Fysiske dimensioner: 50 x 82 x 20 mm
  • Display størrelse: 35.0 x 47.0 mm; 2.6" diagonal
  • Display opløsning: 246 x 322 pixels
  • Vægt: 78 gram
  • Batteri: genopladeligt lithium-ion
  • Batterilevetid: 20 timer eller op til 40 timer i batterisparetilstand
  • Vandtæthedsklassifikation: IPX7
  • Farvedisplay
  • Operationstemperatur: -20° - +55°
  • Ambient lyssensor
  • ANT+, Bluetooth og WiFi
  • Kompatibel med Garmin Charge batteripakke

  Kort og hukommelse

  • Indlæst europakort
  • Basemap
  • Waypoints/favoritter/lokationer: gem op til 200
  • Ruter: gem op til 100
  • Historik: op til 200 timer
  • MTB spor på kortet med Trailfork data (standard i MTB Bundles, men kan downloades til alle versioner)
  • Popularitetsruter
  • Turn-by-turn navigation
  • Automatisk beregning af ny rute ved afvigelse
  • Tilbage til start

  Sensors

  • GPS
  • GLONASS
  • Barometrisk højdemåler
  • Kompatibel med både ANT+ og Bluetooth sensorer (pulsmåler, kadence, speed - medfølger i denne Sensor Bundle pakke)

  Smarte funktioner

  • Smart notifikationer
  • VIRB® Camera fjernbetjening
  • Kompatibel med smart hometrainere
  • Kompatibel med Shimano Di2 og Sram Etap gear
  • Vejr advarsler

  Opmærksomhed, sikkerhed og connected funktioner

  • LiveTrack
  • GroupTrack
  • Rytter-tilrytter beskeder
  • Registrering af uheld
  • Assistance
  • Vejrudsigt
  • Kompatibel med Garmin Varia Radar og lygter
  • Garmin Virb kontrol
  • Cykelalarm
  • Find min Edge
  • Overførsel mellem enheder

  Træning, planlægning og analyse

  • Personlige datasider
  • Auto Pause®
  • Interval træning
  • Avanceret workouts
  • Auto Lap®
  • V02 max (cykelspecifik)
  • Virtual Partner
  • Auto scroll
  • Avanceret performance analyse med wattdata
  • Tid i zone (watt)
  • FTP beregning
  • Cycling Dynamics
  • Restitutionsanbefalinger
  • Træningsload
  • Træningsbalance
  • MTB Dynamics
  • ClimbPro
  • Strava Live Segmenter
  • Højdeakklimatisering
  • Varmeakklimatisering
  • Væske- og ernærringsguide

  Cycling Features

  • Ruter
  • Tid/distance/puls/kalorie alarm - bliver udløst når mål nåes 
  • Garmin Cycle Map med rutevejledning
  • Kompatibel med Vector™ pedaler (power meter/wattmåler)
  • Wattmåler kompatibel (viser watt-data fra kompatible ANT+ wattmålere)
  • Kompatibel med Shimano Steps eBike system

  Garmin Connect™

  • Garmin Connect™ kompatibel
  • Automatisk synkronisering med Garmin Connect

   (© Pulsure.dk 2019) 

  SKU: 010-02060-11 + 010-02378-00 + beskyttelsesglas-edge-530 – EAN: 753759207205
 • Detaljer

  • Garmin Edge 530
  • 1 stk. Garmin Varia RTL516 Radar
  • 1 stk. Beskyttelsesglas til Edge 530
  • 1 stk. Flush Out-front Mount
  • 2 stk. Standard Quarter Mounts
  • 1 stk. Garmin HRM-Dual pulsmåler
  • 1 stk. Garmin Speed Sensor 2
  • 1 stk. Garmin Kadence Sensor 2
  • 1 stk. sikkerhedssnor
  • 1 stk. USB data/ladekabel
  • Trykt dansk manual (kun hos Pulsure.dk!)