Garmin Fenix 6 serien er landet... .læs mere HER

Mio Cyclo 315 West Europe bundle DEMO

Cykelcomputer til dig der vil have præcis navigation samt gode målinger på dine præstationer.
Inklusiv Garmin Speed- og kadance-sensor samt Garmin HRM 3 Softstrap pulsbælte.

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

2.099,00 DKK

1.899,00 DKK

Vejl. Udsalgspris 2.999,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Mio Cyclo 315 bundle er en brugervenlige cykelcomputer til både motionister og inkarnerede cykelryttere. Med cykelruter og forudinstallerede kort, bliver du guidet sikkert overalt i Vesteuropa, for Mio Cyclo 315 HC giver dig nem navigation fra punkt A til B eller til at følge dine egne favoritruter. Cykelcomputeren er bygget til cykelryttere der vil have målinger, og den giver dig lige præcis det - Mio Cyclo 315 HC måler selvfølgelig tid, hastighed, afstand, højde, puls, kadence, kalorieforbrug m.m. som alle de bedre cyklecomputere på markedet - men derudover er der Di2 support i computeren. Computeren kan i øvrigt også uploade direkte til Strava.

  BEMÆRK: DEMO MODEL - Har været udstillet i vores showroom, men aldrig brugt til træning eller anden aktivitet. 

  Cykelcomputeren kan tilkobles alle typer af ANT+ sensorer (dog ikke wattmåler). Derfor er det muligt at bruge den såvel med den medfølgende speed- og kadence-sensorer og pulsbæltet, men du kan også uden videre tilkoble fx. et andet mærkes, hvis du i forvejn har ANT+ sensorer på cyklen eller vil bruge omputeren på cykel nr. 2. 

  Enheden er mindre end fx. Mio Cyclo 200, men skærmen er overraskende tydelig og den gode fornemmelse af noget der bare virker er intakt. Mio Cyclo 315 HC har selvfølgelig også dansk sprog.

  Men derudover giver den dig en grafisk visning af din rute med en højdekurver, så du kan gennemse ruten inden du starter, den angiver afstanden til den næste bakke, hvor meget stigning du har tilbage på ruten samt hvor stejl den næste bakker er - gode og brugbare info, så man er forberedt på det der komme på ruten. Det hele er nemt at gå til og det er tydeligt at aflæse data på skærmen. Det er ligeledes muligt at ændre antal felter på skærmen som har tre træningssider, sådan at du kan tilpasse den efter lige præcis dit eget behov.

  Flere profiler
  Hvis du vil bruge cykelcomputeren til forskellige ting, kan du lave profiler til forskellige formål - fx. landevejscykling og mountainbike. Og når du skal afsted vælger du blot den ønskede profil, hvorefter du har lige præcis de info som er relavante for denne type af cykeltur på skærmen.

  Surprise Me
  Dette er en unik funktion som Mio har opfundet, som er med til at gør det nemmere at finde spændende og nye ruter i landskabet. Vi er vel et eller andet sted vanemennesker og tager stort set altid de samme ture - men med Surprise Me-funktionen er dette et overstået kapitel. Hvis du vælger at bruge den unikke Surprise Me-funktion, laver Mio Cyclo 315 HC tre overraskende cykelruter ud fra den tid eller afstand, du har indtastet. Det er den ideelle funktion for dem, der har kørt alle de lokale ruter, og for dem der godt kan lide overraskelser i et ukendt område. Du kan også få alternative ruter til den du har indtastet fra punkt A til punkt B. Funktionen tilbyder løbende nye cykelruter, også selvom du altid vælger det samme startpunkt. Se videoen (vist på Cyclo 505, men er helt den samme på Cyclo 315 HC):

  Navigation
  Den præcise turn-by-turn-navigation leder dig uden problemer på din rute - og alle instruktioner anvises med et tydeligt lydsignal. Navigationsdelen i Mio Cyclo 315 HC er stort set lige som med en alm. bilnavigation - den er rigtig nem at gå til og menuen hjælper dig undervejs, når du skal taste en adresse ved at fremhæve de mulige bogstaver baseret på vejnavne i den by du har valgt. Det er faktisk rigtig smart og gør det meget hurtigt at taste den rigtige adresse. Mio Cyclo 315 HC har i øvrigt en ekstra god funktion, for skal du køre til en andne by i bilen for at mødes med kammeraterne, deltage i et løb eller lignende, kan du vælge "bil" i menuen - og bruge computeren som en alm. bilnavigation.

  Pulsmåling
  Mio Cyclo 315 HC give dig løbende informationer omkring din puls, når du bruger det medfølgende pulsbælte.  Det vil sige at du får både din gennemsnitspuls samt din nuværende puls, så du kan bruge dine målinger til at afstemme din ydelse efter.

  Speed- og kadence
  I pakken medfølger der en kombineret speed- og kadencesensor, hvilket giver dig flere muligheder. Kadence-sensoren giver sig selv, idet du dermed får adgang til data omkring dit tråd, så du kan arbejde med dette. Du kan nemmere kan bestemme det rigtige gear og dermed holde den optimale kadence. Speed-sensoren er reelt ikke til landevejscyklingen, da det jo er GPS-en der giver dig målingen omkring hastighed og distance - men bruger du cyklen indendørs på en hometainer om vinteren, kan du med denne stadig få disse målinger. Cykelcomputeren har "indoor Cycling" som et af menupunkterne.

  Di2 support
  Har du Shimano Di2 på cyklen kan Mio Cyclo 315 HC tilkobles dit gear (kræver D-fly monteret på cyklen) , sådan at du kan få info omkring gearvalg, batteritid m.m.

  Info undervejs
  På den tydlige skærm får du løbende info omkring din puls, kadence, hastighed, hvor langt der er til næste sving, hvor langt der er til næste stigning din gennemsnitshastighed, din max. hastighed, den tilbagelagte distance, kaloreiforbruget, hvor lang tid du har kørt samt din stigningsgrad i procent m.m.. Der er en knap til at optage din cykeltur, hvor du også får adgang til at "pause" turen hvis du gør holdt undervejs.

  Mio Cyclo 315 HC har deudover en "hvor er jeg-funktion" hvor du ved et tryk på en knap får vist din position på kortet samt får længde- og breddegrad vist. Smart til din egen orintering, men også hvis du fx. har en defekt og skal bede nogen komme og samle dig op på ruten.

  Gedigen kvalitet
  Den store 3,5 tommer anti-refleks touchscreen, den enkle menustruktur og de tydelige skærmtaster gør Mio Cyclo 315 HC ekstremt brugervenlig. Det vejrbestandige kabinet sikrer at du kan cykle i enhver type vejr, regn som solskin. Og med en lang og genopladelig batteritid på 12 timer kan du cykle længere, uden at bekymre dig om at finde hjem igen.

  God størrelse
  Den elegante cykelcomputer måler ca. 103 x 61 x 19,5 mm og sidder godt på såvel frempind eller styr - og den sidder sikkert i det medfølgende beslag, som den nemt tages af når du efterlader cyklen, skal have den med ind for at overføre data o.s.v.

  Nemt online system - MioShare
  Det brugervenlige værktøj gør det muligt for dig at downloade ruter og finde nye veje og områder, som andre har fundet interessante, som du kan downloade til enheden. Du kan lave nye og spændende ruter som du ligeledes overfører til din Mio Cyslo 315 HC, hvorefter du kan vælge mellem dem på cykelcomputeren. Programmet gemmer ligeledes dine personlige målinger omkring din puls, hastighed, kadence, distance o.s.v. - sådan at du ligeledes kan sammenligne dem fra tur til tur. Programmet er også din direkte adgang til administration af dit apparat og til at downloade kortopdateringer eller de nyeste produktoplysninger. Her kan du gennemse dine ture, du kan gemme dine data, administrere din rutehistorik og dele dine oplevelser med vennerne.

  Det indbyggede kort
  Mio Cyclo 200 leveres med kort over Vesteuropa (i alt 23 lande): Andorra, Belgien, Danmark,Finland, Frankrig, Grekenland, Gibraltar, Holland, Irland, Italien, Lichtenstein,Luxenborg, Malta, Monaco, Norge, Portugal,San Marino, Spanien, Storbritanien, Sverige, Schweitz, Vatikanet og Østrig.

  Kortet har både det offentlige vejnet samt grusveje og stier, så det egner sig til stort set alle former for cykling. 

  Kortet har derudover "point of interest" - det vil sige "interessesteder" der bliver vist (hvis det ønskes) på et kort, sådan at du ikke går glip af seværdigheder, kan finde restaurenter og lignende undervejs. Du kan fx. få vist apoteker, benzinstationer, butikker, cafeer og restaurenter, cykelforretninger, indkøbscentre, skadestuer, turist-kontorer og attraktioner og meget mere.

  Opladning
  Opladning sker enten via den medfølgende 230V oplader via et stik i bunden af computeren - lige som du selvfølgelig kan lade den via en computer eller fx. en ganske alm. USB-lader som du fx. har til telefonen eller et stik i bilen. Der er 12 timers batteritid med navigation, hvilket rækker til de fleste behov - men skal du på længere ture, er der faktisk også mulighed for at oplade den undervejs, ved at medbringe en powerbank, som du montere på cyklen eller har med i lommen. Se evt. tilkøbsprodukter i toppen af siden.

  Under muligt tilkøb, finder du også en outfront montering, så du kan få computeren længere frem på styret - og der kan fx. også tilvælges et beskyttelsescover, som er lavet i et blødt silicone-materiale der trækkes ud over kabinettet og giver ekstra beskyttelse til din nye cykelcomputer.

  Vores vurdering
  Mio Cyclo 315 HC er brugervenlighed når det er bedst. Den letaflæselige skærm, den intuitive menu og funktionaliteten generelt, gør denne cykelcomputer til et rigtig godt valg, hvis du er ude efter en cykelcomputer til såvel race som turcykling. Vil du kunne navigere sikkert og ønsker du egentlige sportsfunktioner som puls, kadence og lignende, er denne computer et rigtig godt valg. Vi er meget imponerede over menustruktuern og hvor hurtigt og nemt det er at finde rundt i computeren. Men computeren give faktisk også rigtig mange gode og brugbare info undervejs - Mio Cyclo 315 HC er et godt bud på cykelcomputeren til den semi-professionelle cykelrytter. Eneste anke er at den ikke er kompatibel med wattmålere - til gengæld har den faktisk support for Di2.

  Copyright Pulsure.dk 2015 

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Mio Cyclo 315 West Europe bundle DEMO

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt

  • Kortvisning (GPS)
  • Garfisk visning af rute med højdemeter
  • Barometrisk højdemåling
  • Hældningsangivelse
  • Aktuel hastighed
  • Gennemsnitlig hastighed
  • Afstand til næste sving
  • Navigeringsinstrukser (højre - venstre)
  • Afstand til næste stigning
  • Hældning næste stignig
  • Afstand tilbage på aktuel stigning
  • Tilbagelagt distance
  • Resterende distance
  • Ankomsttid
  • Træningstid
  • Kalorieforbrug
  • Temperatur
  • Kompas
  • Højde
  • Batteri indikator
  • Dato og tid
  • Lydalarm (navigation, Di2 og puls)
  • Hvor er jeg funktion (kortvisning samt koordinater)
  • Overførsel af ruter mellem Mio Cyclo enheder (shake and share)

  Pulsmåling

  • Aktuel puls
  • Gennemsnitlig puls
  • Procent af max. puls
  • Maksimal puls
  • Minumum puls
  • Pulszoner

  Kadence

  • Aktuel kadence
  • Gennemsnitlig kadence
  • Maksimal kadence
  Di2 support
  • Batteri-indikator
  • Gearvalg
  Surprise Me funktion
  • Foreslår 3 forskellige ruter baseret på afstand
  • Foreslår 3 forskellige ruter mellem punkt A og punkt B
  • Kan give nye ruter fra gang til gang
  Indoor cycling (med speed/kadence-sensor)
  • Hastighed
  • Distance
  • Kadence
  • Træningstid
  • Pulsmåling
  Historik
  • Man kan gennemse alle data efter endt køretur direkte på enheden
  Sensorer (ekstraudstyr)
  • Speed- og kadencesensorer (ANT+) - er inkluderet i pakken
  • Pulsbælter (ANT+) - er inkluderet i pakken
  • Shimano Di2 data (via Shimano D-fly) - tilkøb*
  Kort
  • Indbygget kort med både vejnet og stier
  • Opdatering af kort via online træningssoftware
  Ekstra funktionalitet
  • Bilnavigation
   - Ser bort fra cykelruter og navigerer på større veje
   - God funktion hvis man skal køre til et startsted på en rute 
  Dimensioner
  • Mål: 61x103x19,5 mm (bxhxd)
  • Vægt: 129 gram
  • Batteritid: 10 timer på fuld opladning
  *Kan kræve opdatering af din Di2 geargruppe (firmware)
  Copyright Pulsure.dk 2015

   

  SKU: DEMO_236 – EAN: 5420027522975
 • Detaljer

  • Mio Cyclo 315 HC med fuldt kort over Vesteuropa
  • Garmin Speed-sensor(ANT+)
  • Garmin kadence-sensor (ANT+)
  • Pulsvælte  Garmin HRM 3 Softstrap
  • Bike Mount Kit til styr eller frempind
  • 230V lader samt kabel