Therabody RecoveryAir PRO

Therabody RecoveryAir PRO er topmodellen indenfor Therabodys recovery boots, hvor du kan få en klinisk testet trykmassage, som er 2-3x hurtigere og mere effektiv end lignende konkurrerende produkter. 

Vælg variant for at se lagerstatus
På lager
SKU
RA02299-01-kon
Priser fra 9.999,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 9.999,00 DKK
Produktbeskrivelse

Therabody RecoveryAir PRO er et sæt trådløse recovery boots i højeste kvalitet. Therabody har i mange år været kendte for at lave de bedste high-end restitutionsprodukter, herunder recovery boots eller kompressionsben. 

RecoveryAir PRO er topmodellen blandt de tre versioner af recovery boots fra Therabody. Der findes to billigere versioner: RecoveryAir Prime og RecoveryAir Jetboots

Det særlige ved denne RecoveryAir PRO er, at der er enorme indstillingsmuligheder, så man helt selv kan skræddersy sine egne personlige behandlinger og programmer. Man kan helt selv definere, hvor meget tryk der skal være i de forskellige zoner, hvor lang tid den skal holde trykket og meget mere.

Recovery boots fungerer ved at fylde luftkamre op omkring benene, som skaber et hårdt tryk mod musklerne, der øger blodcirkulationen. På den måde svarer det til en massage, men med recovery boots kan man få behandlet begge ben og hele benet på samme tid, så det er en tidseffektiv måde at restituere hurtigere på. 

Therabodys produkter er HIGH-END og her er RecoveryAir PRO ingen undtagelse. De gennemgår en luftcyklus på blot 60 sek, hvilket er 2-3 gange hurtigere end konkurrerende produkter. Det betyder, at man kan nå 2-3 flere cyklusser på samme tid, og derfor får en langt mere effektiv behandling. 

Sammenlignet med billigere alternativer har Therabody RecoveryAir PRO også "TruGrade teknologi", som sikrer at trykket bliver gradvist lettere nede fra fødderne og op mod hjertet, for at skabe den helt rigtige blodcirkulation og restitution. 

Størrelser

Therabody RecoveryAir PRO kommer i tre forskellige størrelser: 

Størrelse Benlængde Benomkreds Højde
Small 70-85 cm. Op til 70 cm. 152-169 cm. 
Medium 80-95 cm. Op til 80 cm. 170-183 cm.
Large 90-105 cm. Op til 81 cm. 183-198 cm.

Benlængde måles fra anklen til hoften. 
Benomkreds er omkredsen på det tykkeste sted på låret.

Details
  • Therabody RecoveryAir PRO
  • Pumpe
  • Blocler Plug - til brug for ét ben ad gangen
  • Power adapter
  • transportpose
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Therabody RecoveryAir PRO
Din bedømmelse