Essentials

Filtrer

6 varer

Stigende orden
pr. side

6 varer

Stigende orden
pr. side

Essentials by Pulsure.dk - Essentielle produkter nøje udvalgt af in-house eksperter

Essentials by Pulsure.dk er et brand, som blev vakt til live med formålet om at sikre en gennemført løbe- og cykeloplevelse for alle ved at tilbyde kvalitetsfuldt og prisvenligt tilbehør til diverse sportsprodukter.

I starten af 2023 iværksatte vi i den forbindelse produktionen af vores egne Essentials by Pulsure.dk produkter, som alle er nøje udvalgt, testet og godkendt af vores in-house eksperter. I dag har vi derfor skabt et sortiment af de mest essentielle og efterspurgte produkter, som skal fuldende oplevelsen ved brug af forskelligt sportsudstyr.

Har du eksempelvis købt en hometrainer fra Wahoo, Tacx eller Elite, vil vi sørge for, at du kan få den mest gennemførte oplevelse ved indendørs cykling. Derfor vil du i udvalget fra Essentials by Pulsure.dk blandt andet få stor glæde af vores Hometrainer Pro Pack, som indeholder det mest væsentlige tilbehør til et hometrainer-setup, herunder Essentials Hometrainer Bord, Essentials Hometrainer Blæser og Essentials Træningsmåtte til Hometrainer. Derudover består pakken desuden også af et svedcover til cyklen og et Muc-off Kit med alt, du skal bruge for at vedligeholde din hometrainer.

Har du ikke behov for alle produkterne i Pro-pakken, har du ligeledes mulighed for skære ned på tilbehør og skrue endnu mere op for prisvenligheden med en Hometrainer Trainer Pack eller en Hometrainer Starter Pack, som hver især opfylder forskellige behov hos den enkelte rytter.

Det er dog ikke kun indendørs cykling, som Essentials by Pulsure.dk har fokus på, da udvalget også inkluderer tilbehør til udendørs sportsaktiviteter. Indenfor denne kategori har vi blandt andet skabt den smarte og prisvenlige Essentials Garmin & Wahoo Out-Front Mount, som er kompatibel med alle Garmin og Wahoo cykelcomputere. Out-front holderen har ligeledes en indbygget adapter, som gør det muligt at montere en forlygte eller et actionkamera på holderen.

Pift dit løbeur op med urremme fra Essentials

Hos Pulsure.dk benytter vi os dagligt af vores løbeure fra Garmin, Suunto, Polar og Wahoo, hvorfor vi udemærket kender til ønsket om at ændre udseendet på vores ure, når det bruges i forskellige situationer i dagligdagen. Derfor har vi opbygget et stort udvalg af urreme i forskellige materialer og farver til stærke priser, hvilket betyder, at du kan personliggøre dit løbeur til din egen stil og til ethvert tænkeligt scenarie.

Dykker du ned i sortimentet af urreme, vil du blandt andet støde ind i den elegante lænke i sort rustfrit stål, som både er perfekt til hverdag og til fine selskaber. Derudover kan du ligeledes finde den utroligt smarte hybride læderrem, som er yderst fleksibel og både kan bruges til sport og til diverse hverdagssituationer.

Dette er dog blot et mindre udpluk af det store udvalg.

Undgå at løbe tør for strøm med Essentials by Pulsure.dk

Vi kender det allesammen - opladere bliver væk, går i stykker eller passer ikke længere til de nye produkter på markedet. Derfor tilbyder Essentials by Pulsure.dk ligeledes et sortiment af ladekabler, herunder Essentials USB-C Garmin Ladekabel og Essentials USB-A Garmin Ladekabel, som passer til stort set alle Garmin ure. 

Vi vil hos Pulsure.dk løbende udvikle, teste og opdatere vores sortiment af Essentials by Pulsure.dk produkter, så vi i fællesskab kan skabe den bedste løbe- og cykeloplevelse for os alle.