Pga. Covid-19 holder vores showroom og e-lab lukket frem til 8/2-2021
Vi ekspederer alle online-bestillinger som normalt!

Finansiering af pulsure og tilbehør hos Pulsure.dk via Basisbank

Finansiering via BasisbankBasisbank Logo

Lånlet skiftede pr. 1/1-2018 navn til Basisbank, og vi forsætter naturligvis vores samarbejde med Basisbank på uændrede vilkår - dvs. at alle køb på Pulsure.dk til en samlet værdi på mindst DKK 1.000,- kan du få finansieret helt uden renter og gebyrer, og blot betale 1/10 af beløbet retur hver måned.

Drømmeuret kan være en større investering og hos pulsure.dk kan du selvfølgelig også få finansieret dit køb af pulsure og andet udstyr. Vi tilbyder lån via LånLet på køb der over DKK 1.000,- og du kan se eksempler på finansiering på samtlige varer i butikken der overstiger dette beløb. Køber du varer der samlet kommer over de DKK 1.000,- vil du ligeledes få mulighed for finansiering i varekurven.

BEMÆRK: Din returret er ved finansiering med Basisbank kun 14 dage, og ikke 30 dage som ved køb med betalingskort.

10 måneders rente- og gebyrfri lån
Dette lån tilbydes til køb af ure, cykelcomputere og wattmålere samt tilbehør der handles sammen med produktet. Der tilkommer hverken renter eller gebyrer og du fordeler helt simpelt betalingen over 10 måneder uden ekstra omkostninger.

Det er muligt at bliver forhåndsgodkendt til denne lånetype, sådan at du ved om du kan låne pengene til dit nye pulsur, før du overhovedet tager kontakt med os. Det gøres nemt via nedenstående link:

Ansøg om forhåndsgodkendelse >>

Bliver du godkendt til lånet, får du en lånekode tilsendt, som du skal bruge når du køber dit nye pulsur i shoppen. 

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL:
Ved et samlet kreditbeløb på 2.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 200 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 2.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.