Suunto


Suunto er en finsk producent af sportsure, kompasser og dykkercomputere stiftet i 1936. 

Suunto startede med at producere kompasser til at bære på håndledet; deraf navnet Suunto, som kan oversættes til "retning". 

I mange år holdt Suunto sig til at producere kompasser til orienteringsløb, militærbrug og mange andre formål, men i 1965 beyndte de at producere kompasser til dykning. De blev hurtigt det foretrukne mærke indenfor tidlige dykkerinstrumenter, da kvaliteten og holdbarheden var helt i top. Bl.a. den berømte dykker Jacques Cousteau benyttede altid Suunto udstyr til dykning.

I 1987 lavede Suunto den første elektroniske dykkercomputer, og blev lynhutigt markedesledere på dette område, fordi deres produkter var langt bedre og mere holdbare, end noget man havde set før. 

Hos Pulsure.dk beskæftiger vi os udelukkende med sportsprodukterne og i 1998 lancerede Sunto deres første sportsur Suunto Vector, som var verdens første ABC-ur - et ur med altimeter, barometer og kompas. Uret blev voldsomt populært og blev produceret og solgt helt frem til 2015.

I 2004 blev T-serien, som omfattede træningsure med pulsmåling introduceret. Suunto T6 uret kunne både måle puls, højdedata med lufttryk, EPOC-værdier og avanveret træningseffekt. 
Efterfølgende kom også M-serien, som er målrettet fitness og omfatter M2, M5 og senere Quest urene. 

I 2012 tog det for alvor fart, da Suunto Ambit-serien kom på gaden - det første Suunto ur med indbygget GPS. Sammen med movescount træningsportalen, var Ambit et af de bedste og mest avanceret mulitisport/GPS ure på markedet. Kvaliteten og holdbarheden har altid været et varemærke for Suunto, hvilket det også var med Ambit urene og er det stadig den dag i dag. 

Ambit.-serien er senere blevet opdateret med en version 2 og 3, og efterfølgende afløst af den imponerende Suunto Spartan, som tager kampen op mod Garmin's mulitisport/triathlon ure som Fenix 3 og Fenix 5. Suunto Spartan er Suuntos svar på et ur som kan alt indenfor sport, aktivitetsmåler, smartwatch-funktioner og har derudover et flot design, som egner sig til hverdagsbrug. Senest er Suunto Spartan Sport WHR med optisk pulsmåling i håndleddet blevet føjet til porteføljen af lækre ure fra Suunto.

Der er løbet meget vand under broen siden Suunto's spæde start, men nogle ting har ikke ændret sig. Urene bliver stadig håndlavet på deres fabrik i Finland og Suuntos varemærke er stadig høj kvalitet og en imponerende holdbarhed - se bare på deres Core ure, som stort set er umulige at ødelægge. 

Suunto er i dag ejet af Amersport, som vi har et meget tæt samarbejde med. Det betyder at vi altid har de nyeste produkter som de første i DK, og vi kan behandle reklamationer hurtigt og effektivt. Vi bestræber os på altid at have de laveste priser på det danske marked, så hvis du finder et Suunto ur billigere hos en anden dansk forhandler, eller savner du et bestemt Suunto produkt på, vil vi blive glade for at høre fra dig på 76748074 eller salg@pulsure.dk - så kan vi helt sikkert finde en løsning på det. 

Top 5 hos Suunto i 2018:

1. Suunto Traverse Alpha
2. Suunto Core All Black
3. Suunto Spartan Sport Wrist HR
4. Suunto Spartan Trainer Wrist HR Gold 
5. Suunto Smart Sensor 

Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

Suunto ure hos Pulsure.dk

 
Garmin Løbeure Suunto med håndledspuls Garmin Triathlonure Outdoor ure fra Suunto
 Suunto - Jagt og fiskeri Suunto ure til Trailløb  Suunto Trekking ure  Suunto Tilbehør
       

 (© Pulsure.dk 2017)