Aftershokz er en meget ny og innovativ amerikansk startup virksomhed. Aftershokz blev grundlagt som et crowdfunding projekt på Indiegogo i 2015, hvor de formåede at rejse 694.822 dollars som startkapital. 
Ideén bag Aftershokz var at skabe et headset til sport som gør det muligt at høre musik klart og tydeligt, samtidig med man kan høre omgivelserne, for at skabe større sikkerhed når man færdes i trafikken på cykel eller løbeturen. Dette er blevet gjort muligt med den innovative bone conduction teknologi, som spiller musikken direkte ind i kindbensknoglen foran øret. Teknologien gør, at man kan høre musikken klartog tydeligt inde i hovedet, men samtidig er øret helt frit og man kan også høre lyde fra omverdenen.

Sikkerhed og god lyd

Aftershokz topmodel Trekz Titanium er et trådløst bluetooth headset til al slags sport. 
Headsettet er det eneste på markedet med den patenterede bone conduction teknologi, som skaber størst mulig sikkerhed i trafikken. 

Oplevelsen af at høre musik i et Aftershokz headset skal simpelthen bare opleves! Det kan bedst beskrives som at stå i et rum, hvor der bliver spillet musik på et traditionelt musikanlæg og samtidig kan man føre en samtale og høre alle lyde omkring dig. 
Denne teknologi gør det muligt at høre musikken klart og tydeligt, mens man træner men stadig høre lyde fra omgivelserne og være opmærksom på trafikken, fx. biler der kommer bagfra med høj fart. 

Aftershokz headset er kompatibelt med alle bluetooth telefoner med Bluetooth 4.1 (bluetooth smart) herunder iPhone 4S eller nyere. De er også kompatible med sportsure med indbygget MP3 afspiller som fx. TomTom Runner 2 Music og TomTom Runner 3 Music. 

Har du spørgsmål til vore Aftershokz udvalg, har du set det billigere hos en anden dansk forhandler eller savner du en model i vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074 eller skrive en mail til salg@pulsure.dk, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig!