Aftershokz Air

Trådløst bluetooth headset med Bone Conduction teknologi, som sikrer at man altid hører musikken klart og tydeligt, men samtidig kan høre lyde fra omverdenen og trafikken. 

 

Udsolgt
SKU
AS650
Produktbeskrivelse

Aftershokz Air er en forbedret version af de meget populære Titanium. 
Aftershokz Air er 20% lettere, mere komfortabel og har bedre lyd en forgængeren. 

Det særlige ved headsets fra Aftershoks, er Bone Conduction teknologien, som afspiller musik gennem kindbensknoglen og gør det muligt at høre musikken klart og tydeligt samtidig med, at man kan høre lydene fra omverdenen og trafikken. Dette skaber langt større sikkerhed når man løber eller cykler i trafikken, for man kan altid høre, når der kommer biler bagfra. 

Det er en overraskende og øjenåbnende oplevelse første gang man prøver Aftershokz! Oplevelsen af musik som spiller klokkeklart inde i hovedet, samtidig med man kan høre hvad der sker rundt omkring, kan bedst sammenlignes med at stå i et rum, hvor der spilles musik fra et SurroundSound anlæg, samtidig med man sagtens kan føre en samtale med personer omkring dig. 

Med Aftershokz Air får du: 

  • Revolutionerende Bone Conduction teknologi afspiller musik direkte ind i kindbensknoglen
  • Trådløs forbindelse med bluetooth v4.2
  • 20% lettere end tidligere model
  • Vand- og svedresistent
  • Ny og forbedret pasform med bøjle i fleksibel titanium
  • Vægt på kun 30 gram
  • Mikrofon til at tale i telefon
  • 6 timers batterilevetid med musik og opkald


Musik direkte ind i kraniet

Kort sagt er lyden, vibrationer som bevæger sig. Med Bone Conduction teknologien bliver disse vibrationer afspillet direkte ind i kindbensknoglen foran øret og øret vil derfor altid være åbent så man kan høre hvad der foregår rundt omkring. Ved aktiviteter som løb og cykling giver dette en utrolig sikkerhed, da man ikke bevæger sig rundt på landevejen i sin egen lille osteklokke, uden at kunne høre biler og andre farlige situationer. 

Den indbyggede mikrofon fungerer på samme måde, idet den optager lyden direkte fra vibrationerne i kindbensknoglen. Det giver en meget ren og uforstyret lyd, selv når man bevæger sig i fuld fart. 

Vi har selv testet Aftershokz i mange forskellige forhold og vejr. Selv i hård modvind går lyden rent ind og afspilles upåklageligt inde i hovedet. Det er en meget speciel oplevelse og kan testes ved at holde sig for ørene, mens man har headsetet på. Ved alle andre headsets ville man naturligvis ikke kunne høre så meget, men hvis man stikker fingrene i ørene med Aftershokz, bliver lyden faktisk forstærket! 

Vær sikker i trafikken

Aftershokz Air er som skabt til løb og cykling, hvor man færdes ude i trafikken.
Aftershokz sidder overraskende godt fast på hovedet ved hjælp af den fleksible Titanium bøjle. En indledende bekymring kunne være at den ville genere i forbindelse med cykelhjelm og briller, men det er faktisk slet ikke tilfældet! I vores test har den ikke været til gene på nogen måde - man mærker faktisk ikke, at den er der. 

Man kan med let skrue op og ned for volumen, sætte på pausen, besvare opkald eller skifte sang med et klik på siden af øret. 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Aftershokz Air
Din bedømmelse