32Gi Race Drink 900 gram

32Gi energipulver med højt indhold af hurtigt optagelige kulhydrater. Den er pefekt til konkurrence eller hård træning, hvor et højt indhold
Udsolgt
SKU
B2B_12001_342173-kon
Produktbeskrivelse

32Gi Race Drink er lavet som energikilde til de helt hårde og krævende aktiviteter, hvor en høj og stabil tilførsel af energi over længere tid er nødvendig. 
Race Drink er lavet uden tilsætningstoffer og af naturlige ingredienser. Energien kommer fra en kombination af forskellige kilder som isomaltulose, maltodextrin, glucose og fructose. Det er en kombination som sikrer et hurtigt energiboost, men ikke mindst også en mere stabil og længerevarende tilførsel af energi fra især isomaltulose, som optages lidt langsommere men mere stabilt i blodet.

Med 32Gi Race Drink får du:

  • Unik blanding af hurtige og langsomme kulhydrater til hård træning og konkurrence
  • Mild mod maven
  • Isotonisk og indeholde elektrolytter
  • Kan bruges til Carbo-loading før fysisk aktivitet, under aktiviteten eller bagefter, for at fylde depoterne op
  • Indeholder 68 gram kulhydrat pr. drikkedunk

32Gi Race Drink er altså den perfekte drik til meget hårde træningspas eller konkurrence med høj intensitet, som fx. løb, cykling eller triathlon. Hvis der er tale om en lang aktivitet ved lavere intensitet eller i meget varmt vejr, kan 32Gi Endure anbefales i stedet for, da den har højere forkus på hydrering og langsomt optagelige kulhydrater. 

32Gi Race Drink blandes op i vand og fås med smag af appelsin, lime eller hindbær. En beholder indeholder 900 gram pulver, eller nok til 9 liter sportsdrik. 

Se fanen "funktioner" for næringsindhold. 

Ingredienser: Isomaltulose, maltodextrin, glucose, fructose, naturlig aroma, antiklumpningsmiddel, naturlige farvestoffer (rødbedde, gulerod, spirulina), salt, smagsforstærker.

Details

Ingredienser: Isomaltulose, maltodextrin, glucose, fructose, naturlig aroma, antiklumpningsmiddel, naturlige farvestoffer (rødbedde, gulerod, spirulina), salt, smagsforstærker.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:32Gi Race Drink 900 gram
Din bedømmelse